הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בסייקל הראשון

galbrami9

משתמש מתחיל
26
3
נק' מוניטין:
3
26
3
חבר'ה רציתי לדעת בקשר למינונים בסייקל הראשון וכמה משקל בערך מעלים ?תוך כמה זמן רואים את השיפור? דבר שני דיברתי עם בחור שמבין בעניינים האלה שאמר לי שאפשרי לקחת את הטסט אננט פעמיים בשבוע בכול זריקה 500 מ"ג במקום 250 מ"ג העם זה יכול לעשות נזקים? העם המינון גבוה מידי? העם תהיה אותה יעילות ? הדבר היחיד שהוא אמר לי שיגרום לי הוא עצבים וזעה ייתר

תודה לעוזרים..

חבר'ה רציתי לדעת בקשר למינונים בסייקל הראשון וכמה משקל בערך מעלים ?תוך כמה זמן רואים את השיפור? דבר שני דיברתי עם בחור שמבין בעניינים האלה שאמר לי שאפשרי לקחת את הטסט אננט פעמיים בשבוע בכול זריקה 500 מ"ג במקום 250 מ"ג העם זה יכול לעשות נזקים? העם המינון גבוה מידי? העם תהיה אותה יעילות ? הדבר היחיד שהוא אמר לי שיגרום לי הוא עצבים וזעה ייתר

תודה לעוזרים..
גם כשהרופא רושם לך אנטיביוטיקה 2 כדורים ביום אפשר לקחת גם 8 אם אתה לא מספיק חכם או שיש לך חבר "בחור שמבין בעניינים"

הללווו
סטרואידים זה לא סוכריות קופצות
כדאי שתעשה קצת שיעורי בית לפני שאתה ממהר להכתיר "מביני עניין"
בוא אני יגלה לך לסוד ככה ביננו 🤫...חלק לא קטן מהאנשים שנראים לך כאלה עם השרירים הגדולים לא מבינים הרבה יותר ממך
תתחיל בזה
מידע - Q&A חומרים אנבוליים

• פותח/ת השרשור
הכוונה שלי במבין בעניינים האלה הוא מארגן לי את החומר ובנוסף לזאת הוא משתמש בחומרים האלה קרוב ל4 שנים הבן אדם אלוף הארץ בדד ליפט בנוסף לזאת אני כבר התחלתי עם הסייקל היום אני רק אחרי זריקה אחת של 500 מ"ג העם לשנות תמינון?

1000 מ"ג שבועי יעלה לך את הרמות טסט לרמות מאוד גבוהות ואז יש יותר סיכוי לתופעות לוואי - עצבנות גינו וכולי ...
בסייקל ראשון לרוב עושים 500מ"ג זה יביא אותך לרמות מספיק גבוהות ואין צורך להעלות אולי לפחות לא על ההתחלה ...

הכוונה שלי במבין בעניינים האלה הוא מארגן לי את החומר ובנוסף לזאת הוא משתמש בחומרים האלה קרוב ל4 שנים הבן אדם אלוף הארץ בדד ליפט בנוסף לזאת אני כבר התחלתי עם הסייקל היום אני רק אחרי זריקה אחת של 500 מ"ג העם לשנות תמינון?
אני חושב שכבר קיבלת תשובה. אל תעלה את המינון.

עם כל הכבוד לחבר שלך
הייתי ממליץ לך לעצור את הסייקל מייד!
ללמוד על אנאבוליים על תופעות הלוואי ועל השפעתם על הציר ההורמונלי
על האופן שבו אתה צריך לנהל סייקל ועל תהליך ה post cycle therapy שחשוב יותר מהסייקל עצמו , שיחזיר את הציר שלך לתפקוד תקין וימנע ממך להכנס למצב קטבולי ויאמפוטנטי ולהפסיד את כל מה שהרווחת בזמן הסייקל
על כל הנושאים האלה לא ניתן ללמוד תוך כדי תנועה ולא לענות על קצה המזלג

אני מניח שהבחירות שלך יהיו אחרות
בכל מקרה מאחל לך בהצלחה
יש לי הרגשה שעוד נשמע ממך

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי את התושבה עכשיו יש לי שתי שאלות
1 .העם הכדורים שלוקחים לאחר הסייקל לא יוכלו למנוע את הגינו במידה והשתמש ב1000 מ"ג שבועי.
2.במידה ולא וכבר עשיתי זריקה 1 של 500 מ"ג יהיה אפשרי להוריד את המינון,?
נ.ב הכוונה יוכול להיות של הסברתי היא לקחת 1000 מ"ג שבועי למשך חצי מהזמן שלוקחים 500 מ"ג.
על תופעות הלוואי קראתי רק הדבר שלא ברור לי האם התרופות לא מונעות מכול תופעות הלוואי לקרות ?

אוקי הבנתי את התושבה עכשיו יש לי שתי שאלות
1 .העם הכדורים שלוקחים לאחר הסייקל לא יוכלו למנוע את הגינו במידה והשתמש ב1000 מ"ג שבועי.
2.במידה ולא וכבר עשיתי זריקה 1 של 500 מ"ג יהיה אפשרי להוריד את המינון,?
נ.ב הכוונה יוכול להיות של הסברתי היא לקחת 1000 מ"ג שבועי למשך חצי מהזמן שלוקחים 500 מ"ג.
על תופעות הלוואי קראתי רק הדבר שלא ברור לי האם התרופות לא מונעות מכול תופעות הלוואי לקרות ?
1. יש בהישג יד טמוקסיפן וכלומיפן?
2. כן, זריקה הבאה אתה יכול לעשות 250 מ"ג (למרות שאני הייתי מציע לך להפסיק מייד, ולקחת פסק זמן ללמוד יותר את הנושא)
3. לקחת כמות כפולה ולעשות חצי סייקל לא רק שלא יביא אותך לאותן תוצאות, גם יש סיכוי גבוהה יותר לתופעות לוואי אסטרוגניות.

והבחור שמוכר לך את החומרים, "המבין עניין", כנראה שאין בו שמץ של אכפתיות או אחריות, והוא מציע לך הצעות כאלה בשביל רווח כספי גדול יותר.
ופרגניל במהלך הסייקל?

• פותח/ת השרשור
כן יש לי בהישג יד וגם כלומיד . והייתי רוצה לדעת כמו מה יש ללמוד יותר הכוונה שלפני שהתחלצי חרשתי את כול המאמרים הקיימים חוץ מהעיניין שדיברתי הרבה עם אני שהם לקחו והם ולוקחים עכשיו בקשר לתוצאות מזאת אומרת עם אני ייקח 250 מ"ג בשבוע התפתח יותר מאשר כפול כמות וחצי מהזמן ?
בוודאות שהתוצאות יהיה פחות מרשימות ?
ולגבי פרינגל לא רק נטו טסט .

כן יש לי בהישג יד וגם כלומיד . והייתי רוצה לדעת כמו מה יש ללמוד יותר הכוונה שלפני שהתחלצי חרשתי את כול המאמרים הקיימים חוץ מהעיניין שדיברתי הרבה עם אני שהם לקחו והם ולוקחים עכשיו בקשר לתוצאות מזאת אומרת עם אני ייקח 250 מ"ג בשבוע התפתח יותר מאשר כפול כמות וחצי מהזמן ?
בוודאות שהתוצאות יהיה פחות מרשימות ?
ולגבי פרינגל לא רק נטו טסט .
טסט אננטט הוא בעל אסטר ארוך, זאת אומרת שיקח כמה שבועות עד שרמות הטסטוסטרון יתייצבו בדם, גם עם 500 מ"ג וגם עם 1000 מ"ג.
בחצי סייקל של 6 שבועות, במקרה הטוב תזכה לשבועיים של חסד (של רווחים)
כשבסייקל מלא של 12 שבועות זה יהיה 8.

ולמה אתה בכלל רוצה לעשות דבר כזה? אתה בלחץ זמן?

• פותח/ת השרשור
האמת שלא יותר מכול אחד שמתחיל בסייקלים ורוצה ליראות תוצאות מהירות והבחור "שמביין עניין" אמר לי שזה אוטו החרא ואותם תוצאות אז עם אפשר לעשות באוטו יעליות בפחות זמן מהי הסיבה שהסרב ביגלל זה פניתי לאתר הזה לקבל עוד אימפורמציה יש סיכוי כמו שאתה אומר לעשות רווח גדול יותר אין לי הכרות של שנים איתו ועכשיו אני אומר לך אני לוקח ב2 ידיים את העצות שלכם ויורד ל 500 מג בשבוע
למה רשמת את זה בהקשר לדברי או לדבריו של mike

• פותח/ת השרשור
אשר השמח לדבר איתך בפרטי יש אפשרות כזאת אני רוצה לשמוע מימך יותר באמת שניראלי שיש לי מה לילמוד מימך ..

אתה יכול לפנות אלי גם בפרטי..
אני כבר עכשיו יאמר לך שאם זה מה שלמדת מכל המאמרים והנעוצים בפורום שקראת אז יש לך בעיה בהבנת הנקרא ואני לא בטוח שתבין גם מה שאכתוב לך אם לא הבנת מה שכתוב בנעוצים שמפורטים לפרטי פרטים ובאופן דיי קל להבנה

בכל מקרה...נראה לי שזה לא עניין של כמה שאלות ואתה לא יודע כמעט כלום
אז קודם תפסיק את הסייקל ואחרי זה אשמח לענות לך על כל שאלה גם בפרטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית