נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
אני צריך תרגיל ליד אחורית שלא מערב על המרפק כי אני לא יודע מה יש לי במרפק השמאלי אבל הוא נדפק הוא עושה קליקים וזה כואב בתרגיל אז מקבילים ומשיכת חבל אי אפשר למשל .. מה כן אפשר לנסות ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התנועה עם המרפק זה מה שגורם לך לעבוד על השריר
אין תרגיל ליד אחורית שלא מערב את המרפקאני צריך תרגיל ליד אחורית שלא מערב על המרפק כי אני לא יודע מה יש לי במרפק השמאלי אבל הוא נדפק הוא עושה קליקים וזה כואב בתרגיל אז מקבילים ומשיכת חבל אי אפשר למשל .. מה כן אפשר לנסות ?
פולאובר ביד ישרה, מערב קצת את היד האחורית, אז זו בהחלט התקטננות.אין תרגיל ליד אחורית שלא מערב את המרפק
חשבתי על זה לפני שכתבתי את התגובה, אבל לא כתבתי בדיוק מהסיבה שכתבת 🫤פולאובר ביד ישרה, מערב קצת את היד האחורית, אז זו בהחלט התקטננות.
בשביל הקטנוניות אני פה 😃חשבתי על זה לפני שכתבתי את התגובה, אבל לא כתבתי בדיוק מהסיבה שכתבת 🫤
הוא ממש לא מערב קצת, יש חתיכת מומנט על הטרייספס, והראש הארוך בהחלט עובד קונצנטרית לכן - המלצה מצויינתפולאובר ביד ישרה, מערב קצת את היד האחורית, אז זו בהחלט התקטננות.
אתה רואה, שחר, אני פחות קטנוני משחשבתי.הוא ממש לא מערב קצת, יש חתיכת מומנט על הטרייספס, והראש הארוך בהחלט עובד קונצנטרית לכן - המלצה מצויינת
אפשר סרטון לאיזה פול אובר אתה מתכוון ?אתה רואה, שחר, אני פחות קטנוני משחשבתי.
אתה יכול עם דאמבל ואתה יכול בפולי עליון גם.אפשר סרטון לאיזה פול אובר אתה מתכוון ?
אני מניח שאתה כותב את זה בגלל הטווח תנועה הגדול בפולי, אמנם זה לוא דווקא כל כך נכון,פולי עליון ייתן גירוי טוב יותר ליד האחורית