הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגיל ליד אחורית

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אני צריך תרגיל ליד אחורית שלא מערב על המרפק כי אני לא יודע מה יש לי במרפק השמאלי אבל הוא נדפק הוא עושה קליקים וזה כואב בתרגיל אז מקבילים ומשיכת חבל אי אפשר למשל .. מה כן אפשר לנסות ?

אני צריך תרגיל ליד אחורית שלא מערב על המרפק כי אני לא יודע מה יש לי במרפק השמאלי אבל הוא נדפק הוא עושה קליקים וזה כואב בתרגיל אז מקבילים ומשיכת חבל אי אפשר למשל .. מה כן אפשר לנסות ?
אין תרגיל ליד אחורית שלא מערב את המרפק

פולאובר ביד ישרה, מערב קצת את היד האחורית, אז זו בהחלט התקטננות.
הוא ממש לא מערב קצת, יש חתיכת מומנט על הטרייספס, והראש הארוך בהחלט עובד קונצנטרית לכן - המלצה מצויינת

פולי עליון ייתן גירוי טוב יותר ליד האחורית
אני מניח שאתה כותב את זה בגלל הטווח תנועה הגדול בפולי, אמנם זה לוא דווקא כל כך נכון,
כשעובדים עם משקולת יד, מגיעים לאורך מתח גדול יותר בטרייספס, וגם הרחב גבי נמצא ברחיב דוחס בתחילת התנועה, היכולת שלו לפתח כוח נמוכה מאוד, זה ישאיר את רוב העומס על היד אחורית הדלתא והחזה, ובגלל שהראש הארוך של הטרייספס עם חתיכת יתרון מכאני הוא ללא ספק יהיה דומיננטי מאוד.

לכן אני דווקא ימליץ על משקולת יד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית