הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון Bench Press 140kg 5X5 +165kg 1X1 W/P

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
נפח עם 140, PR!

ואחרי זה נתתי סינגל של 165 עם עצירה.
על מנת למנוע וויכוח- אני יודע שהעצירה קצרה, מטרתה היא לא עבור שיפוט תחרותי אלה רק "לבטל" באונס מפגיעת המוט בבית החזה..

(20/20/25/5/2.5)

הם לא ממוקמות ממש למטה אבל? אם נופל עליו איך הוא מגיע למצב שהוא מתחמק מהם והמוטות יבלמו ?

הוא הראה פעם סירטון שהוא נכשל...
הוא פשוט מוריד את המוט לכיוון הגרון.

אלברו, כל הכבוד שוב 😃 מוניטין.

עריכה: לא נתן לתת לך מוניטין... "אתה נדרש... לפני שתוכל לתת לתושב קריפטון מוניטין)

@StarBreaker במקרה של כשל, אני מיישר את הגב, ומוריד את המוט אל המוטות ביטחון, קרה לי לא מעט פעמים.
@Leon תודה חבר, 2 סבבים מוצלחים, ועוד אחד שהופסק באמצע.
@nlr666 @Ohad @Noxius תודה 😃

אם לא קורה לך כלום והיה לך הרבה כשלים וזה כזה פשוט לצאת מזה אז זה אומר שבנץ' פרס זה לא תרגיל מסוכן : P < ?

• פותח/ת השרשור
אם לא קורה לך כלום והיה לך הרבה כשלים וזה כזה פשוט לצאת מזה אז זה אומר שבנץ' פרס זה לא תרגיל מסוכן : P < ?
לא, זה אומר שבנץ' פרס בכלוב, כאשר המוטות ביטחון בגובה המתאים, בטכניקה נכונה, נפח עצימות ותדירות מתאימים, לא כזה מסוכן.
יש גם 2 נקודות שאנשים מפספסים:
א. גם אם אתה מקפיד על הכל אפשר להפצע.
ב. לא נפצעים כל כך מהר, לפחות כמו שרוב האנשים חושבים...(אל תראה כהמלצה לעבוד לא נכון).

לא, זה אומר שבנץ' פרס בכלוב, כאשר המוטות ביטחון בגובה המתאים, בטכניקה נכונה, נפח עצימות ותדירות מתאימים, לא כזה מסוכן.
יש גם 2 נקודות שאנשים מפספסים:
א. גם אם אתה מקפיד על הכל אפשר להפצע.
ב. לא נפצעים כל כך מהר, לפחות כמו שרוב האנשים חושבים...(אל תראה כהמלצה לעבוד לא נכון).

אני לא אומר שזה נכון אבל תיאורתית יש סיכוי שהמשקולות בבנץ' שלך שוקלות קילו כל אחד והם בעצם ממולאות בנוצות או משהו כזה ואתה עושה כאילו זה קשה, נכון ? 😵

אני לא אומר שזה נכון אבל תיאורתית יש סיכוי שהמשקולות בבנץ' שלך שוקלות קילו כל אחד והם בעצם ממולאות בנוצות או משהו כזה ואתה עושה כאילו זה קשה, נכון ? 😵
תיאורטית יש סיכוי שכולנו לא באמת קיימים ואתה מתכתב עם מכונות

• פותח/ת השרשור
תאורתית, המשקולות עשויות להיות בלון ממולא הליום בצורת פלטה, וגם המוט, וככה בעצם אני מושך את המוט לכיוון החזה ולא לוחץ אותו..
אולי בגלל זה יש לי גב רחב יחסית 🥷

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית