עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שזכרתי משהו באיזור, אם היית אומר לי לפני האימון, הייתי שם 142.5 ....🏋️😅אה... כן, הייתי תקוע על אותו המשקל בעקשנות רבה, בטח ששמת לב... 😆
יש מוטות בטחון...אתה מפחיד אותי אם זה נופל עליך אתה מת אין מי שיעזור לך חח איזה מפחיד להתאמן ככה
הם לא ממוקמות ממש למטה אבל? אם נופל עליו איך הוא מגיע למצב שהוא מתחמק מהם והמוטות יבלמו ?יש מוטות בטחון...
כן.הם לא ממוקמות ממש למטה אבל? אם נופל עליו איך הוא מגיע למצב שהוא מתחמק מהם והמוטות יבלמו ?
המוטות יותר גבוהים ממנו כשהוא שוכב בלי קשת על הספה.הם לא ממוקמות ממש למטה אבל? אם נופל עליו איך הוא מגיע למצב שהוא מתחמק מהם והמוטות יבלמו ?
אה אז לא שווה אין סיכון סתם משעמםהמוטות יותר גבוהים ממנו כשהוא שוכב בלי קשת על הספה.
הם לא ממוקמות ממש למטה אבל? אם נופל עליו איך הוא מגיע למצב שהוא מתחמק מהם והמוטות יבלמו ?
@StarBreaker במקרה של כשל, אני מיישר את הגב, ומוריד את המוט אל המוטות ביטחון, קרה לי לא מעט פעמים.
@Leon תודה חבר, 2 סבבים מוצלחים, ועוד אחד שהופסק באמצע.
@nlr666 @Ohad @Noxius תודה 😃
לא, זה אומר שבנץ' פרס בכלוב, כאשר המוטות ביטחון בגובה המתאים, בטכניקה נכונה, נפח עצימות ותדירות מתאימים, לא כזה מסוכן.אם לא קורה לך כלום והיה לך הרבה כשלים וזה כזה פשוט לצאת מזה אז זה אומר שבנץ' פרס זה לא תרגיל מסוכן : P < ?
לא, זה אומר שבנץ' פרס בכלוב, כאשר המוטות ביטחון בגובה המתאים, בטכניקה נכונה, נפח עצימות ותדירות מתאימים, לא כזה מסוכן.
יש גם 2 נקודות שאנשים מפספסים:
א. גם אם אתה מקפיד על הכל אפשר להפצע.
ב. לא נפצעים כל כך מהר, לפחות כמו שרוב האנשים חושבים...(אל תראה כהמלצה לעבוד לא נכון).
תיאורטית יש סיכוי שכולנו לא באמת קיימים ואתה מתכתב עם מכונותאני לא אומר שזה נכון אבל תיאורתית יש סיכוי שהמשקולות בבנץ' שלך שוקלות קילו כל אחד והם בעצם ממולאות בנוצות או משהו כזה ואתה עושה כאילו זה קשה, נכון ? 😵
תכלס אני באמת חושב שכולכם וכל העולם נוצרתם בגללי אתם סוג של חלום שלי אחי.. אני היחיד שבאמת קיים .תיאורטית יש סיכוי שכולנו לא באמת קיימים ואתה מתכתב עם מכונות
תאורתית, המשקולות עשויות להיות בלון ממולא הליום בצורת פלטה, וגם המוט, וככה בעצם אני מושך את המוט לכיוון החזה ולא לוחץ אותו..אני לא אומר שזה נכון אבל תיאורתית יש סיכוי שהמשקולות בבנץ' שלך שוקלות קילו כל אחד והם בעצם ממולאות בנוצות או משהו כזה ואתה עושה כאילו זה קשה, נכון ? 😵