הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תכנית אימונים SS.

ChikMan

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
זאת הפעם הראשונה שלי פה בפורום ואין לי כוח עכשיו לנעום פתיחה או משהו אז.....זהו.
אני בן עוד חודשיים בן 15 מתאמן 11 חודשים, אז עד סוף החופש הגדול הייתי מתאמן AB, רק בתחילת החופש הגדול התחלתי להיתאמן ברצינות למרות שאז עוד לא ידעתי שאני מתאמן עם תכנית של ליצנים בעלת 9סטים ליד קידמית XD. אז לפני כחודש בניתי לעצמי תכנית FBW נורמלית:
רגליים:
סקוואט 2X6-8
כפיפת ברך: 2X6-8
חזה:
לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 2X6-8
לחיצת חזה בשיפוע חיובי כנגד מוט שטוח 2X6-8
גב:
מטח בתוספת משקל 2X6-8
חתירה בT-BAR חופשי (אם מוט) 2X8
כתפיים:
לחיצת כתפיים 2X8
הרחקת כתפיים 2X10
יד אחורית:
כפיפת מרפקים במוט W 2X8
יד קידמית:
כפיפה במשקולות 2X10
בטן:
כפיפות בטן בתוספת משקל 2X12

עליתי איתה 2 קילו משקל גוף ועליתי טוב מאוד במשקלי העבודה, לדוגמא הבנצ' בתחילת התכנית היה 50 קילו ועכשיו הוא 60.5 ועליו נתקעתי, הבעיה בתכנית הזאת שאני מרגיש שיום המנוחה בין האימונים לא מספיק לי, נגיד אני מתאמן ביום ראשון ואז ביום שלישי כשאני בא לאימון אני מרגיש שאני עדיין מתאושש מהאימון הקודם וזה פוגע בביצועים שלי באימון ובהתקדמות, בהתחלה זה לא היה ככה.
אני ישן 8-10 שעות בד"כ 9, אוכל מסודר(אני במסה) והכל ואני לא מבין למה זה.
בקיצור אני רוצה לעבור לתכנית SS אבל מאמנים בחדר כושר שלי לא מרשים לילדים בגיל שלי(14) לעבוד בתכנית הזאת מכיוון שזה טווח חזרות נמוך ומשקל גבוהה אז זה יכול להוביל לפציעות. חוץ מזה שגם לראות ילד בגיל שלי עושה דד ליפט יהיה להם קצת מוזר חחחח. וגם אני אלמד בהתחלה טכניקה והכל עד שאני אבצע את כל התרגילים בצורה מושלמת, ורק אז אני אתחיל להעמיס משקלים, ללימוד הטכניקה אני אתן נטו איזה שלושה אימונים(שבועה) לדעתי זה יספיק. הבעיה היא שבמכון כושר שלי התכנית הזאת נחשבת לתכנית ברמה גבוהה ואני היחיד שמבצע אותה אולי אם איזה מר ישראל בן 22 ...
קיצר אני צריך חוות דעת לגבי התכנית הזאת ומאיזה גיל אפשר להתחיל אותה.

מצטער על החפירה ותודה לכל מי שקרה והגיב.

מר ישראל עושה SS?!?! אתה בטוח?
תעבור פה על חמשת העמודים האחרונים בפורום, התוכנית הזאת נטחנה בהמון אשכולות כבר.

• פותח/ת השרשור
מר ישראל עושה SS?!?! אתה בטוח?
תעבור פה על חמשת העמודים האחרונים בפורום, התוכנית הזאת נטחנה בהמון אשכולות כבר.

לא אחי סתם צחקתי חחחח, היתכוונתי כאילו למישהו שהוא די גדול. אבל אני מדבר על הגיל שלי, אם מותר להתחיל אותה הגיל שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית