הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית חדשה לאחר SS

אהרון123

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום לכולם,
אני בן 17 וחצי, שוקל 83 קילו, זה האשכול הקודם שפתחתי ייעוץ - בחירת תוכנית
בהמלצתם עשיתי את תוכנית הSS בחודשיים האחרונים. בעיקר בגלל עומס אני לא הגעתי לפוטנציאל האמיתי שלי איתה, לא עקבתי אחרי תפריט תזונה, לא בכל יום הצלחתי לישון מספיק וכנראה שגם הטכניקה שלי לא הייתה טובה. את התרגילים שבתוכנית לא עשיתי לפני ככה שאין לי עם מה להשוות אבל המשקליים שאיתם אני כרגע:
סקוואט - 75 קילו
בנץ - 50
דדליפט - 80
פרס - 35

אני מודע לכך שהמשקלים נמוכים, אני ניסיתי להתקדם וגם ניסיתי לעשות ריסטים אבל אני בשבועיים האחרונים תקוע באותו משקל ולא מצליח לעלות. אני יודע שאני בקלות יכול להמשיך את הSS לעוד הרבה זמן אבל העניין הוא שהעליתי הרבה משקל במהלך התוכנית והגוף של נראה רע יותר מהיום שבו נרשמתי לחדר כושר.
אז לפחות כרגע אני רוצה לעשות חיטוב, אני מניח לתקופה של חודשיים אולי קצת יותר, רק כדי להוריד קצת את הכרס ומשם להמשיך.

ושוב, ברור לי שאני יכול ואפילו צריך להמשיך עם הSS אבל בעוד חודשיים לרגל חופשה אני צריך להיראות במיטבי ואני לא יכול יותר להמשיך להעלות במשקלים בזמן שאני רק מרגיש שאני צריך להוריד אותם.

אשמח אם תייעצו לי באיזה תוכנית כדאי לבחור בחיטוב, אני מאוד מתכוון להקפיד על תזונה, ואני יכול ללכת לחדר כושר כל השבוע ככה שאני מעדיף תוכנית עם כמה שיותר אימונים.

תודה לעוזרים!

יש לך בפורטל המון תוכניות אימון, קח תוכנית fbw
www.kilogram.co.il

קח בחשבון שתוכנית לא משנה, התפריט משנה.
אם עלית הרבה מדי במשקל זה בגלל תפריט לקןי ולא תוכנית אימון

• פותח/ת השרשור
קח תכנית FBW מהפורטל

יש לך בפורטל המון תוכניות אימון, קח תוכנית fbw
www.kilogram.co.il

קח בחשבון שתוכנית לא משנה, התפריט משנה.
אם עלית הרבה מדי במשקל זה בגלל תפריט לקןי ולא תוכנית אימון

תודה על העזרה, אבל אפשר לדעת למה אתם ממליצים על FBW ולא לדוגמא על AB או על הלינארית שראיתי שאחרים ממליצים עליה?
אני פשוט רוצה להבין איך לדעת מה התוכנית הנכונה שאני אוכל להשיג ממנה כמה שיותר

תודה על העזרה, אבל אפשר לדעת למה אתם ממליצים על FBW ולא לדוגמא על AB או על הלינארית שראיתי שאחרים ממליצים עליה?
אני פשוט רוצה להבין איך לדעת מה התוכנית הנכונה שאני אוכל להשיג ממנה כמה שיותר

בחיטוב צריך להיזהר עם נפח גבוה מדי כיוון שהגוף מתאושש בצורה לקויה (בגלל התזונה הדלת קלוריות) ולכן הסיכוי לפציעות גבוה יותר.
תוכנית AB, ABC, ABCDEFG אלה תוכניות עם נפח עבודה מאוד גבוהה לאותה קבוצת שרירים, שלאו דווקא תוכל להתאושש מאימון כזה כמו שצריך.
לכן כדאי ללכת על תוכנית עם נפח נמוך יותר לכל קבוצת שרירים אך עם תדירות גבוהה יותר כדוגמת תוכנית FBW עם התקמות שבועית בתרגילי הבסיס והשלמה של קצת נפח בתרגילי עזר.

Back
למעלה תחתית