הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוזר להתאמן לאחר כמעט שנה.

• פותח/ת השרשור ShayH
  • פורסם בתאריך

ShayH

משתמש מתחיל
122
6
נק' מוניטין:
6
122
6
None
בוקר טוב, אני חוזר להתאמן לאחר כמעט שנה ללא חדר כושר ואימונים סדירים (הייתי מתאמן על מתח מידי פעם).
רציתי לדעת איך לחזור להתאמן?
חשבתי לעשות FBW בערך חודש ~חודש וחצי ולאחר מכן איזו תוכנית לעשות כדי לצבור חזרה את המסה שאיבדתי? אשמח לקבל קצת עצות.

עריכה:
מצאתי בפורטל את המאמר הזה
תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

יש שם כמה תוכניות FBW, איך אני יודע איזו להתאים לי?

נערך לאחרונה:
ער
אחינו, אין לי שום דבר נגדך ואתה נשמע לי בחור ממש נחמד במציאות ואם הייתי יכול בכיף הייתי יוצא איתך לבירה מתישהו (דרך אגב, זה בהחלט אופציה אם אתה מהאזור שלי, דבר איתי אם אתה מחיפה ובא לך).
אני רוצה רק להגיד לך שכשאתה נותן עצות לאחרים אתה צריך לדעת שאתה לוקח אחריות על כל מילה שנכתבת על ידך כי אנשים יעשו את מה שאתה אומר. זה אומר שכשאני נותן עצה אני דואג לתת אותה בידיעה שיש לי הסבר לכל דבר שאני ממליץ למישהו, ולפחות קצת נסיון בזה, ואם אני לא עומד בקריטריונים אני מעדיף לסתום את הפה ולתת את הבמה לאחרים.
אני מצטער אם אני קצת פוגע בך כי זאת ממש לא המטרה, אבל לדעתי הידע שלך בתחום האימונים והתזונה עדיין דל ואתה עוד תריא לעולם הזה. אני חושב שזה יועיל גם לך וגם לחברי הפורום אם בזמן הקרוב תמנע מלתת עצות בנושאים שאתה לא סגור שאתה מבין בהם לגמרי. אני לא מדבר על ההודעה הזאת ספציפית אלה בכללי, אני חושב שאתה צריך לקחת את הזמן, לצבור קצת ידע ונסיון ולהשתדל לקרוא כמה שיותר מאמרים/ספרים בנושא, וכשתרגיש שאתה שולט לגמרי בחומר ולא רק מצטט דברים שקראת בתגובה פה ושם, תכנס לפורום ותשקיע מעצמך כדי לעזור לדור הצעיר.

שוב, מקווה שלא פגעתי ושנשאר ביחסים טובים 😃
אהבתי את ההתנסחות שלך יש לך פוטנציאל להיות עורך דין ללא ספק.
לא בטוח שפה זה הבמה לנהל את הויכוח הזה רק אגיד לך שיש לי הכשרה של מדריך חדר כושר בוינגייט , ו4 שנות אימון(ואימנתי גם חודשיים בהומס פלייס ,אבל פרשתי מהתחום עקב משכורת דלה). לא אגיד לך שאני מפלצת שמרים משקלים בשמים או גוף של דוגמן ואני מצליח לאכול כמו אנשים אחרים כן, אבל אני חושב שהאימון בחדש כושר זה לא אמת אחת. וינגייט טוענים שבחיטוב מרימים 10-12 חזרות לחיטוב ויותר נפח, פה מאמינים ב5-8 חזרות פחות נפח.
וינגייט מאמינים שסקוואט עמוק מזיק לברכיים, פה מאמינים שההפך הוא הנכון. וינגייט מאמינים שחייבים לבודד את הבטן, ועבודה איזומטרית לא תמיד מספיקה גם למתאמן המתחיל, פה לא מאמינים. אני בחרתי להאמין לחלק מהדברים כאן וגם לחלק הדברים שהם אומרים.
זה לא עושה אותי למישהו עם ידע דל ואני לא חושב שזה סיבה מספיק טובה להתבדח על חשבוני ולקרוא לי טרול \ עם כל הכבוד.

תודה רבה 😃
וינגייט טוענים שבחיטוב מרימים 10-12 חזרות לחיטוב ויותר נפח, פה מאמינים ב5-8 חזרות פחות נפח.
אני לא מסכים עם הטענה הזאת. קודם כל, אין פה פה אחד שטוען משהו, ודבר שני, אין פה אף אחד שטוען שבחיטוב יש לבצע 5-8 חזרות.
הפורום מתנגד לגישת מאמני וינגייט שטוענים שבמהלך חיטוב צריך להוסיף לטווח החזרות בתוכנית ויצא לי לכתוב הסברים מאוד חופרים על למה אני אישית חושב ככה. אם תרצה לשמוע, אשמח לנסח לך את זה 😃
וינגייט מאמינים שסקוואט עמוק מזיק לברכיים, פה מאמינים שההפך הוא הנכון
אני די בטוח שגם בוינגייט כבר לא מאמינים שסקוואט עמוק מזיק לברכיים, אבל אני ממליץ לך לשמוע לא רק למה (LEMA) אנחנו מאמינים אלה גם למה (LAMA). יש לי הסבר מפורט גם לזה, ואני יכול להסביר לך בדיוק למה הפגיעה בברכיים תתרחש דווקא בסקוואט לא עמוק ולא תתרחש בסקוואט עמוק.
וינגייט מאמינים שחייבים לבודד את הבטן
גם אנחנו, וגם ריפטו.
ועבודה איזומטרית לא תמיד מספיקה גם למתאמן המתחיל
אם קראת מישהו שחושב שהדרך הטובה ביותר לעבוד על בטן היא לעשות סקוואט אז אל תתייחס אליו בצורה רצינית. אני מסכים עם הטענה שעבודה איזומטרית על הבטן לא תספיק כדי לבנות בטן חזקה וזהו שריר שכן דורש בידוד.

מה שאני ממליץ לך, כמו שאמרתי, זה להיות עם ראש פתוח. כל פעם שאני זורק טענה אני יודע איך לגבות אותה. אתה מוזמן לצטט אותי על כל תגובה שרשמתי והתשובה שלי תהיה מפורטת ולא "כי בוינגייט מאמינים ככה". לדעתי האישית, אם אתה רוצה לשפר את הרמה שלך בתור מאמן כדאי לך לעשות ככה גם כן

אני לא מסכים עם הטענה הזאת. קודם כל, אין פה פה אחד שטוען משהו, ודבר שני, אין פה אף אחד שטוען שבחיטוב יש לבצע 5-8 חזרות.
הפורום מתנגד לגישת מאמני וינגייט שטוענים שבמהלך חיטוב צריך להוסיף לטווח החזרות בתוכנית ויצא לי לכתוב הסברים מאוד חופרים על למה אני אישית חושב ככה. אם תרצה לשמוע, אשמח לנסח לך את זה 😃
דווקא כן, באחת התגובות של משה היה רשום טווח חזרות בין 5-8 וגם בפורטל בתוכנית אימונים של החיטוב טווחי החזרות הם 5-8.
ושוב אני מניח שיש לך הסבר משכנע אך גם לוינגייט יש ואני לא אכנס לדיון על זה כי לא נצא ממנו.

אני די בטוח שגם בוינגייט כבר לא מאמינים שסקוואט עמוק מזיק לברכיים, אבל אני ממליץ לך לשמוע לא רק למה (LEMA) אנחנו מאמינים אלה גם למה (LAMA). יש לי הסבר מפורט גם לזה, ואני יכול להסביר לך בדיוק למה הפגיעה בברכיים תתרחש דווקא בסקוואט לא עמוק ולא תתרחש בסקוואט עמוק.

גם אנחנו, וגם ריפטו.
שוב גם לזה אני יוכל הביא לך המון תגובות נגד. זה כמו ויכוח אם יש או אין אלוהים.

מה שאני ממליץ לך, כמו שאמרתי, זה להיות עם ראש פתוח. כל פעם שאני זורק טענה אני יודע איך לגבות אותה. אתה מוזמן לצטט אותי על כל תגובה שרשמתי והתשובה שלי תהיה מפורטת ולא "כי בוינגייט מאמינים ככה". לדעתי האישית, אם אתה רוצה לשפר את הרמה שלך בתור מאמן כדאי לך לעשות ככה גם כן
מקבל את הביקורת. אם רשמתי שסקוואט מזיק לברכיים, אני אצטרך לחפש מאמר של וינגייט או ציטוטים של משה שחר שמסביר מדוע בנט אובר וסקוואט מסוכן. אגב אם משה שחר או אדי קוגן היו באים לפורום ומציגים את הטענות שלהם בדוגמאות יפות, גם היית קורה להם טרולים מכיוון שזה סותר את המחקרים שלכם?

ער

לא בטוח שפה זה הבמה לנהל את הויכוח הזה רק אגיד לך שיש לי הכשרה של מדריך חדר כושר בוינגייט , ו4 שנות אימון(ואימנתי גם חודשיים בהומס פלייס ,אבל פרשתי מהתחום עקב משכורת דלה). לא אגיד לך שאני מפלצת שמרים משקלים בשמים או גוף של דוגמן ואני מצליח לאכול כמו אנשים אחרים כן, אבל אני חושב שהאימון בחדש כושר זה לא אמת אחת. וינגייט טוענים שבחיטוב מרימים 10-12 חזרות לחיטוב ויותר נפח, פה מאמינים ב5-8 חזרות פחות נפח.
וינגייט מאמינים שסקוואט עמוק מזיק לברכיים, פה מאמינים שההפך הוא הנכון. וינגייט מאמינים שחייבים לבודד את הבטן, ועבודה איזומטרית לא תמיד מספיקה גם למתאמן המתחיל, פה לא מאמינים. אני בחרתי להאמין לחלק מהדברים כאן וגם לחלק הדברים שהם אומרים.
זה לא עושה אותי למישהו עם ידע דל ואני לא חושב שזה סיבה מספיק טובה להתבדח על חשבוני ולקרוא לי טרול \ עם כל הכבוד.
למה שמספר החזרות יהיה קשור לחיטוב/מסה? אין שום סיבה משמעותית שיהיה קשר כזה.
חיטוב/מסה קשורים מסדר גודל גבוה בהרבה לתזונה. ההתייחסות לאופי האימון עצמו למטרה כחיטוב/מסה יביא לכל היותר הבדלי יעילות קטנים בין אופי כל אימון לאחר.
יותר מזה, כשמציינים מספר חזרות ולא קושרים אותו לתרגיל מפגינים הרבה מאוד חוסר מקצועיות.
ושוב, מה הקשר בין 5-8 לעומת 10-12 ונפח? אפשר לבצע אימון עם נפח גבוה יותר בכ"א מהם.
בקשר לסקוואט, אני לא חושב שבוינגייט מאמינים שסקוואט עמוק מזיק לברכיים, אחרת הייתי רואה סימוכין לכך. יכול להיות שקיימים מאמנים שהחליטו כך על סמך ניסיון אישי או מתוך לוגיקה, אבל מקרה פרטי של אדם שנפצע ועשה סקוואט עמוק מפגין דווקא כשל לוגי אם מנסים לקבוע שהפציעה היא מהעומק.

דווקא כן, באחת התגובות של משה היה רשום טווח חזרות בין 5-8 וגם בפורטל בתוכנית אימונים של החיטוב טווחי החזרות הם 5-8.
כמו שאתה יכול לראות בחתימה שלי, אני לא מסכים עם התוכניות של הפורטאל, אבל זה דגש שולי ופחות רלוונטי.
ושוב אני מניח שיש לך הסבר משכנע אך גם לוינגייט יש ואני לא אכנס לדיון על זה כי לא נצא ממנו.
זאת החלטה שלך אם להכנס או לא להכנס לדיון הזה. אני בנאדם עם ראש פתוח והדעה שלי בנוגע לאימונים ולתזונה משתנה כמעט משבוע לשבוע ואני מקשיב כמעט לכל דעה חדשה שאני שומע, אם מתישהו יתחשק לך, נסה אותי, אולי אני אוכל לשנות את דעתך ואולי אתה את דעתי.
שוב גם לזה אני יוכל הביא לך המון תגובות נגד. זה כמו ויכוח אם יש או אין אלוהים.
זה לא כמו ויכוח אם יש אלוהים או אין אלוהים כי יש לי הוכחות חותכות לזה שאני צודק. אם תרצה להציג בפניי את הסיבה למה וינגייט מאמין בזה שלא צריך לשבור מקביל אני בטוח שיהיה לי משהו משכנע להגיב על זה. אל תוותר כל כך מהר על ויכוח ותפסול אותו. לפחות לא איתי.
מקבל את הביקורת. אם רשמתי שסקוואט מזיק לברכיים, אני אצטרך לחפש מאמר של וינגייט או ציטוטים של משה שחר שמסביר מדוע בנט אובר וסקוואט מסוכן. אגב אם משה שחר או אדי קוגן היו באים לפורום ומציגים את הטענות שלהם בדוגמאות יפות, גם היית קורה להם טרולים מכיוון שזה סותר את המחקרים שלכם?
שים לב שאני לא קראתי טרול לאף אחד, אני ספציפית. כשאני קורא דעה של מישהו אני לא קורא את השם של מי שרשם אותה. לא אכפת לי אם זה משה שחר, אדי קוגן או עוגיפלצת. אני אקרא את הטיעון ואתייחס אל הטיעון ולא אל הטוען

כמו שאתה יכול לראות בחתימה שלי, אני לא מסכים עם התוכניות של הפורטאל, אבל זה דגש שולי ופחות רלוונטי.

זאת החלטה שלך אם להכנס או לא להכנס לדיון הזה. אני בנאדם עם ראש פתוח והדעה שלי בנוגע לאימונים ולתזונה משתנה כמעט משבוע לשבוע ואני מקשיב כמעט לכל דעה חדשה שאני שומע, אם מתישהו יתחשק לך, נסה אותי, אולי אני אוכל לשנות את דעתך ואולי אתה את דעתי.

זה לא כמו ויכוח אם יש אלוהים או אין אלוהים כי יש לי הוכחות חותכות לזה שאני צודק. אם תרצה להציג בפניי את הסיבה למה וינגייט מאמין בזה שלא צריך לשבור מקביל אני בטוח שיהיה לי משהו משכנע להגיב על זה. אל תוותר כל כך מהר על ויכוח ותפסול אותו. לפחות לא איתי.

שים לב שאני לא קראתי טרול לאף אחד, אני ספציפית. כשאני קורא דעה של מישהו אני לא קורא את השם של מי שרשם אותה. לא אכפת לי אם זה משה שחר, אדי קוגן או עוגיפלצת. אני אקרא את הטיעון ואתייחס אל הטיעון ולא אל הטוען
בחתימה שלך יש תוכנית מסה לא חיטוב. ואין בעיה אני אפתח דיון חדש על למה סקוואט מזיק לברכיים ואביא לפה את הציטוטים של וינגייט + סימוכין של מחקרים , אבל אני בטוח שינסו לחפש סתירות ולהגיד למה זה לא נכון. אני באופן אישי סובל מדלקות שם לכן מעדיף להימנע.
לגבי הטרול , אני מאוד מעריך אותך על זה, תסתכל טוב איך הבחור קורה לי ליצן וטרול בהודעה ומנהל ועוד אחת עושים על זה לייק , מילא היו עושים לייק על השפת רחוב שרשמתי ניפוח ניחא, אבל לקרוא לי טרול?
תאמת שבהתחלה חשבתי לפרוש בגלל הזלזול,אבל אני לא אתן לאנשים כאלה לעצור אותי.
אגב זה ההגדרה של טרול :
טרול הוא מונח בסלנג האינטרנט המתאר גולש אשר מפיק הנאה מפעולות שלהוב וכן התחזות לגולשים אחרים ברשת. לעתים חלק מעיסוקם של הטרולים הוא בהפצת ספאם, שליחת הודעות המפרסמות אתרים שונים. יש הטוענים כי במקרים מסוימים, פעילות טרולים עלולה לסכן את עצם קיומה של קהילת האינטרנט. כמו כן, חלק מהטרולים משתמשים בשיטות של האקרים, כגון גניבת זהויות.
הטרול הטיפוסי עסוק בחרחור ריב ומדון.
חוקרים מאוניברסיטת מאניטובה ואוניברסיטת ויניפג בקנדה מצאו כי "טרולים ברשת חשים שמחה לאיד מהמצוקה של אחרים"‏[1] ומצאו שהם מציגים, הרבה יותר מאנשים אחרים באינטרנט, מאפיינים של נרקיסיזם,פסיכופתיה ומקיאווליאניזם.[2][
אדישים לביקורת של גולשים אחרים ולפנייה ללבם. אין בהם סממני הקשבה, הבנה והיגיון - הם מפיקים הנאה מהנזק וההרס שהם זורעים במרחב האינטרנטי. ישנם פסיכולוגים הסבורים, שההדים הרבים ותשומת הלב שהטרולים זוכים להם בעקבות הנזק שנגרם על ידם ברשת יחזקו אותם להמשיך בהתנהגותם ההרסנית. שכן, גם תשומת לב שלילית - היא בכל זאת תשומת לב.
הטרולים מהווים גורם שפוגם בהנאת הגולשים ברשת, שבמקרי קיצון אף עלולים לפרוש מעשייתם בפורומים שונים כתוצאה מהאווירה העכורה והכעס שיוצרים הטרולים.

מבין למה אני כועס?

בחתימה שלך יש תוכנית מסה לא חיטוב. ואין בעיה אני אפתח דיון חדש על למה סקוואט מזיק לברכיים ואביא לפה את הציטוטים של וינגייט + סימוכין של מחקרים , אבל אני בטוח שינסו לחפש סתירות ולהגיד למה זה לא נכון. אני באופן אישי סובל מדלקות שם לכן מעדיף להימנע.
לגבי הטרול , אני מאוד מעריך אותך על זה, תסתכל טוב איך הבחור קורה לי ליצן וטרול בהודעה ומנהל ועוד אחת עושים על זה לייק , מילא היו עושים לייק על השפת רחוב שרשמתי ניפוח ניחא, אבל לקרוא לי טרול?
תאמת שבהתחלה חשבתי לפרוש בגלל הזלזול,אבל אני לא אתן לאנשים כאלה לעצור אותי.
אגב זה ההגדרה של טרול :
טרול הוא מונח בסלנג האינטרנט המתאר גולש אשר מפיק הנאה מפעולות שלהוב וכן התחזות לגולשים אחרים ברשת. לעתים חלק מעיסוקם של הטרולים הוא בהפצת ספאם, שליחת הודעות המפרסמות אתרים שונים. יש הטוענים כי במקרים מסוימים, פעילות טרולים עלולה לסכן את עצם קיומה של קהילת האינטרנט. כמו כן, חלק מהטרולים משתמשים בשיטות של האקרים, כגון גניבת זהויות.
הטרול הטיפוסי עסוק בחרחור ריב ומדון.
חוקרים מאוניברסיטת מאניטובה ואוניברסיטת ויניפג בקנדה מצאו כי "טרולים ברשת חשים שמחה לאיד מהמצוקה של אחרים"‏[1] ומצאו שהם מציגים, הרבה יותר מאנשים אחרים באינטרנט, מאפיינים של נרקיסיזם,פסיכופתיה ומקיאווליאניזם.[2][
אדישים לביקורת של גולשים אחרים ולפנייה ללבם. אין בהם סממני הקשבה, הבנה והיגיון - הם מפיקים הנאה מהנזק וההרס שהם זורעים במרחב האינטרנטי. ישנם פסיכולוגים הסבורים, שההדים הרבים ותשומת הלב שהטרולים זוכים להם בעקבות הנזק שנגרם על ידם ברשת יחזקו אותם להמשיך בהתנהגותם ההרסנית. שכן, גם תשומת לב שלילית - היא בכל זאת תשומת לב.
הטרולים מהווים גורם שפוגם בהנאת הגולשים ברשת, שבמקרי קיצון אף עלולים לפרוש מעשייתם בפורומים שונים כתוצאה מהאווירה העכורה והכעס שיוצרים הטרולים.

מבין למה אני כועס?
חמוד,אתה קצת דרמה קווין אתה לא חושב?

תקרא מה רשום של ההגדרה על טרול תגיד לי אם אתה עדיין חושב שאני כזה, אם לא אשמח להתנצלות.
טרול הוא מונח בסלנג האינטרנט המתאר גולש אשר מפיק הנאה מפעולות שלהוב וכן התחזות לגולשים אחרים ברשת.
אתה מתחזה לבן אדם שכף רגלו לראשונה דרכה בפורום.
ואתה פה מ2012.

בחתימה שלך יש תוכנית מסה לא חיטוב
לדעתך, תוכניות למסה אמורות להיות שונות מתוכניות חיטוב, אך לדעתי לא אמור להיות הבדל בין תוכנית חיטוב לתוכנית מסה מלבד נפח האימון (בחיטוב אתה לא יכול להרשות לעצמך לעשות תוכניות ארוכות מדי עם יותר מדי נפח כי זה עלול לגרור לפציעה).
אני לא הגדרתי את התוכניות שלי לתקופה מסוימת כי לדעתי התוכניות הללו הן אוניברסליות ומתאימות לכל תקופה.
ואין בעיה אני אפתח דיון חדש על למה סקוואט מזיק לברכיים ואביא לפה את הציטוטים של וינגייט + סימוכין של מחקרים , אבל אני בטוח שינסו לחפש סתירות ולהגיד למה זה לא נכון. אני באופן אישי סובל מדלקות שם לכן מעדיף להימנע.
בוא נעשה הפרדה. עכשיו אתה מדבר איתי, ואם לא שמת לב מהתשובות הקודמות שלי, אני לא הולך לחפש סתירות בכוח. אני נמצא בפורום כדי להשיג 2 מטרות. ללמוד וללמד. ולכן, אני אישית אחפש להרחיב אופקים ולא לפסול דברים ישירות.
אני מאוד מעריך אותך על זה, תסתכל טוב איך הבחור קורה לי ליצן וטרול בהודעה ומנהל ועוד אחת עושים על זה לייק , מילא היו עושים לייק על השפת רחוב שרשמתי ניפוח ניחא, אבל לקרוא לי טרול?
אל תתייחס אליהם. אני לא אוהב אנשים שמתייחסים לבנאדם בחוסר סובלנות על סמך כמה תגובות ואני נותן לך הזדמנות מלאה לבטא את עצמך. הדבר היחיד שאני מבקש בחזרה הוא שתביא גיבוי לכל מה שאתה אומר.

אל תתייחס אליהם. אני לא אוהב אנשים שמתייחסים לבנאדם בחוסר סובלנות על סמך כמה תגובות ואני נותן לך הזדמנות מלאה לבטא את עצמך. הדבר היחיד שאני מבקש בחזרה הוא שתביא גיבוי לכל מה שאתה אומר.
סבבה סגור, אפתח דיון בקרוב על למה סקוואט מזיק לברכיים עם ציטוטים של משה שחר וכמה מחקרים מעניינים,כנל לגבי הבנט אובר ROW,
לגבי מספר החזרות הרב ופימפום שרירי הבטן עם חזרות מרובות אני לא מסכים וזה רק אומר שאני לא חסיד של וינגייט

אם אתה לא יודע להתנצל , וזה התגובה שלך כרגע צברת לעצמך אוייב. למרות שאני יודע שיש פה הרבה מנהלים שדווקא מחבבים אותך ויש לך יתרון של ותק עליי,אבל לדעתי זה לגיטימי שבנאדם יבקש סליחה אם הוא טעה, אבל זה משהו שכנראה ילד בן 16 לא מסוגל לעשות. אני חושב יש הגבלה של הרשמה לפורום מגיל 13 לדעתי צריך לעשות אתזה לגיל 18 , כי אני חושב שיש כמה ערכים שאתה צריך ללמוד ידידי.

אם אתה לא יודע להתנצל , וזה התגובה שלך כרגע צברת לעצמך אוייב. למרות שאני יודע שיש פה הרבה מנהלים שדווקא מחבבים אותך ויש לך יתרון של ותק עליי,אבל לדעתי זה לגיטימי שבנאדם יבקש סליחה אם הוא טעה, אבל זה משהו שכנראה ילד בן 16 לא מסוגל לעשות. אני חושב יש הגבלה של הרשמה לפורום מגיל 13 אני חושב שצריך לעשות מגיל 18 , כי אני חושב שיש כמה ערכים שאתה צריך ללמוד ידידי.
אוקיי,אני מתנצל שקראתי לך טרול. 🙃

חחח למה לא מאמין? ניפוח=עלייה בהיפרטרופיית השריר= עבודה על סיבים ורודים מסוג A TYPE 2 שאלו סיבים שמסוגלים לפתח כוח ובין מהירים לאיטיים=בודיבילדגינג. עכשיו יותר ברור?

וMATTY באיזה כיתה אתה? ו או ז? הבדיחות של הטרול ממזמן מיצאו את עצמם

בבקשה די

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית