ייעוץ מה ההיגיון שיש באותה תוכנית גם מתח וגם פולי עליון?

מצב
השרשור נעול
אז אתה אומר שאין לטווח חזרות בכלל משמעות?

אם כך למה לא לעשות הכל כבד ל-5 חזרות?
יש משמעות. זה פשוט לא נושא עם "תשובה חד משמעית" כמו שיש לנו בנושאים אחרים בנושא אימונים/תזונה. בנושא הזה ספציפית אני נוהג לפנות להגיון השפוי ולנסיון ולהחליט על פיו כמה חזרות לבצע.

אני נוהג לפי החוק הבא - 5 חזרות בתרגילי בסיס, 6-12 בתרגילי עזר.

צודק, אבל. גם מאמנים שנמצאים פה - אולי למעט אלה שבבעלותם חדכ ומשקיעים מאוד במתאמנים. כאשר הם מאמנים כללים בחדכ ומתבקשים להכין תוכנית הם יכינו תוכנית זבל כללית שתרצה את המתאמן.

אנשים פה רכשו ידע, זה המקצוע שלהם. כנראה כבר הרבה זמן בפורום לומדים וקוראים.

יתנו את הידע בחינם תמורת שעת משמרת? לא נראה לי.

כשמאמנים אישיים בונים תוכנית זה יהיה טוב אם הם מהפורום או מבינים משהו מהחיים בלי להיות מהפורום
אני לעולם לא יתן תכנית פח, יצא לי לא מעט פעמים לתת SS וטקסס במכון או ללמד פאוורקלין אם יש צורך, גם לא באימון אישי.

אני לא אוותר על המקצועיות שלי כי אני במשמרת וזה לא אימון אישי, זו חשיבה מוטעת לדעתי, וזו חשיבה שהייתה פוגעת במוניטין שלי ובאיכות שלי כמאמן, לפחות ככה אני מאמין.

זה נכון שאימון אישי הוא מקצועי יותר ומחושב יותר, אבל עדיין, אני לא יתן תכנית פח שלא תקדם את המתאמן אל המטרות שלו.
אז אתה אומר שאין לטווח חזרות בכלל משמעות?

אם כך למה לא לעשות הכל כבד ל-5 חזרות?
אתה עושה סלט, זה שעובדים בטווח חזרות נמוך זה לא כי חושבים לאמן סוג סיבים מסויים

אני לעולם לא יתן תכנית פח, יצא לי לא מעט פעמים לתת SS וטקסס במכון או ללמד פאוורקלין אם יש צורך, גם לא באימון אישי.

אני לא אוותר על המקצועיות שלי כי אני במשמרת וזה לא אימון אישי, זו חשיבה מוטעת לדעתי, וזו חשיבה שהייתה פוגעת במוניטין שלי ובאיכות שלי כמאמן, לפחות ככה אני מאמין.

זה נכון שאימון אישי הוא מקצועי יותר ומחושב יותר, אבל עדיין, אני לא יתן תכנית פח שלא תקדם את המתאמן אל המטרות שלו.

אתה עושה סלט, זה שעובדים בטווח חזרות נמוך זה לא כי חושבים לאמן סוג סיבים מסויים
אבל זה מה שקורה.
אתה מאמן יותר סוג סיב a בטווח חזרות x ומאמן יותר סוג סיב b בטווח חזרות y

ומנוקדת מבט של פיתוח גוף שכוח הוא כלי להשגת מטרה ולא המטרה המרכזית, אז כן, צריך לעבוד על כל הסיבים בכל טווחי החזרות בשביל לגדול כמה שיותר.

אבל זה מה שקורה.
אתה מאמן יותר סוג סיב a בטווח חזרות x ומאמן יותר סוג סיב b בטווח חזרות y
זה יפה שזה קורה, אבל זאת לא המחשבה שעוברת למאמן שבונה תכנית אימונים בראש, זה לא שהוא בא ואומר, "תרגיל ראשון אני יתן לסיבים הלבנים type1, ותרגיל שני לסיבים הלבנים type2"

כמה מתאמנים אתה מכיר שנתפס להם הצוואר מהרמת הראש בבנץ'?
לא מכיר.
אני טועה.
עשו כרצונכם.

לא מבין מה הדחף להגן על טכניקה לא נכונה.
אם זה היה סקוואט זה לא היה קורה

נערך לאחרונה:
כמה מתאמנים אתה מכיר שנתפס להם הצוואר מהרמת הראש בבנץ'?
להיפך, אני מכיר כאלה שהוא נתפס להם כי מחוסר מודעות הם דוחפים את הראש חזק אל תוך הספסל. להרים ראש דווקא יהיה עדיף במקרה כזה..

זה יפה שזה קורה, אבל זאת לא המחשבה שעוברת למאמן שבונה תכנית אימונים בראש, זה לא שהוא בא ואומר, "תרגיל ראשון אני יתן לסיבים הלבנים type1, ותרגיל שני לסיבים הלבנים type2"
אוקיי, מקובל.

להיפך, אני מכיר כאלה שהוא נתפס להם כי מחוסר מודעות הם דוחפים את הראש חזק אל תוך הספסל. להרים ראש דווקא יהיה עדיף במקרה כזה..
ואני מכיר מישהו שנתפס לו הצוואר בזמן כפיפות בטן.
לא הסכמתי איתו, באתי להבהיר נקודה שזה ממש לא משנה.
הרמת ראש בלחיצת חזה היא הרגל שנובע מהרצון לעקוב אחרי מרחק המוט מהחזה. רואים את זה אצל ליפטרים בד"כ שהפדרציה בה הם מתחרים מאשרת הרמת ראש בבנץ'.
ממש לא שגיאה טכנית.

הייתי ספוטר שלו בסט הזה. SHIT HAPPENS כשאתה מתאמן איתי. ראה הוזהרת 😉
ואני עוד חשבתי לבוא מתישהו לאימון בטכניון להתאמן איתכם, עכשיו אני שוקל זאת שוב

• פותח/ת השרשור
אז מישהו יכול לענות לי על השאלה בבקשה?
אני רק רוצה לדעת האם זה בסדר שיש באותה תוכנית גם פולי עליון וגם מתח
היחיד שענה לי על השאלה זה Mike772 ובסוף מתברר שזה לא בדיוק נכון

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית