הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה ההיגיון שיש באותה תוכנית גם מתח וגם פולי עליון?

מצב
השרשור נעול

tomer330

משתמש פעיל
479
131
נק' מוניטין:
134
479
131
בתוכנית שמהמאמנת במכון נתנה לי יש באימון גב גם מתח רחב וגם פולי עליון, יש בזה היגיון או שהיא סתם מפגרת?
כי זה לא נראה לי הגיוני, זה אותו דבר, אחרי שאני עושה תרגיל אחד אז יותר לי קשה לי לעשות את השני ובגלל זה אני עושה קודם מתח ואז פולי עליון עם משקל נמוך יחסית (כי במתח אני לא יכול להוריד משקל)

בתוכנית שמהמאמנת במכון נתנה לי יש באימון גב גם מתח רחב וגם פולי עליון, יש בזה היגיון או שהיא סתם מפגרת?
כי זה לא נראה לי הגיוני, זה אותו דבר, אחרי שאני עושה תרגיל אחד אז יותר לי קשה לי לעשות את השני ובגלל זה אני עושה קודם מתח ואז פולי עליון עם משקל נמוך יחסית (כי במתח אני לא יכול להוריד משקל)
אם לקחת תוכנית ממאמן בחד"כ (הטח כשזה בחינם) אל תתלונן שהיא לא שווה כלום

אם אתה מחפש משהו רציני כנס לפורטל קח תוכנית fbw
Www.kilogram.co.il

בדרך כלל שנותנים גם מתח וגם פולי הרעיון הוא שתעשה מתח כבד (עם משקל עליך) לטווח חזרות קטן יחסית 5-8
ובפולי עם משקל קטן יותר לטווח חזרות גדול יותר 12-15

לעבוד על כמה שיותר סיבי שריר.

יכול להסביר את זה בבקשה?
בחזרות כבדות ומעטות תגרה בעיקר סיבים לבנים וגם וורודים, ומעט אם בכלל אדומים.
בטווח חזרות גדול יותר תגרה בעיקר סיבים וורודים ופחות לבנים (גם אחרי שהם התעייפו מהחזרות הכבדות)

נכון שהסיבים הלבנים הם בעלי פוטנציאל הגדילה הגדול ביותר, אבל בשביל למקסם תוצאות צריך לעבוד על כמה סיבים שניתן.

• פותח/ת השרשור
אם לקחת תוכנית ממאמן בחד"כ (הטח כשזה בחינם) אל תתלונן שהיא לא שווה כלום

אם אתה מחפש משהו רציני כנס לפורטל קח תוכנית fbw
Www.kilogram.co.il

אני שאלתי שאלה, לא ביקשתי ייעוץ לגבי תוכנית אימונים

בדרך כלל שנותנים גם מתח וגם פולי הרעיון הוא שתעשה מתח כבד (עם משקל עליך) לטווח חזרות קטן יחסית 5-8
ובפולי עם משקל קטן יותר לטווח חזרות גדול יותר 12-15

לעבוד על כמה שיותר סיבי שריר.

אוקיי הבנתי, תודה

דבר אחד אני לא מבין. למה אין לאנשים היגיון בסיסי? למה הם לא בוחנים קצת יותר לעומק את מי שכותב להם תכניות?

כי בן אדם הדיוט בתחום מבחינתו המדריך הוא האוטוריטה המתאימה לכתוב תוכניות. כמו שמישהו שלא מבין במכוניות סומך על המוסכניק. פעם פקפקת ברופא שיניים שלך? אולי הוא אידיוט?

כי בן אדם הדיוט בתחום מבחינתו המדריך הוא האוטוריטה המתאימה לכתוב תוכניות. כמו שמישהו שלא מבין במכוניות סומך על המוסכניק. פעם פקפקת ברופא שיניים שלך? אולי הוא אידיוט?
זה מעט שונה. כשאתה מקבל תכנית מ"מדריכה" שמנה ומנוונת, או לחילופין "מדריך" שחיף שברור שלא באמת מתאמן, למה שתקשיב לו?

זה מעט שונה. כשאתה מקבל תכנית מ"מדריכה" שמנה ומנוונת, או לחילופין "מדריך" שחיף שברור שלא באמת מתאמן, למה שתקשיב לו?
אצלי בחד"כ יש מאמנים בנויים מעולה. יודעים להתאמן ונותנים תוכניות חרא. כי זה חינם ולאף אחד אין כוח להסביר לעומק באמת

אצלי בחד"כ יש מאמנים בנויים מעולה. יודעים להתאמן ונותנים תוכניות חרא. כי זה חינם ולאף אחד אין כוח להסביר לעומק באמת
ומה לגבי שמנים שלא בנויים חסררי שריר אבל יודעים להתאמן ומביאים תוכניות טובות?

ומה לגבי שמנים שלא בנויים חסררי שריר אבל יודעים להתאמן ומביאים תוכניות טובות?
ממש לא הייתי סומך עליהם, אם הם יודעים להתאמן למה הם לא מאמנים את עצמם קודם?
אלא אם כן לאותו אחד יש מתאמנים אישיים שהוא יכול להראות לאיפה הוא הביא אותם, אז זה יותר חשוב מאשר איך הוא עצמו נראה

• פותח/ת השרשור
ויוגב ענה לך על השאלה:

וגם קצת מעבר, אפשר להגיד תודה במקום להגיב ככה

איך בדיוק?
השאלה שלי היא האם זה בסדר שיש באימון גב גם מתח רחב וגם פולי עליון והוא אמר לי תחליף תוכנית
מי שבאמת ענה לי על השאלה זה mike772

ד"א אני לא מטומטם ואני קראתי הרבה על התחום, אני לא סומך על המאמנת, אבל התוכנית שהיא נתנה די טובה

דבר אחד אני לא מבין. למה אין לאנשים היגיון בסיסי? למה הם לא בוחנים קצת יותר לעומק את מי שכותב להם תכניות?

זאת בדיוק הסיבה שבגללה פתחתי את האשכול הזה, אני בוחן קצת יותר לעומק את התוכנית
אני לא מבין על פי מה החלטתם שאני טמבל שלא מבין כלום בתחום ומקשיב לכל מה שהמאמנים אומרים לי, רק שאלתי שאלה...

אז מה אתה שואל פה? שאל את המאמנת שנשתנה לך את התוכנית

למה שתשנה את התוכנית? הבנתי שזה בסדר שיש גם פולי עליון וגם מתח באותו אימון

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית