הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה נקייה\מלוכלכת

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני באמצע מסה 60 קילו על 1.65 ואני הייתי פעם שמן ומפחד לעלות הרבה בשומן.
אבל אני רוצה לעלות כמה שיותר מהר במסה ולגמור עם זה.
אז אם אני אעשה מסה מלוכלכת של 700 קלוריות מעל הנטראלי אני אעלה יותר מסת שריר מאשר אם אעשה מסה נקייה של 400 קלוריות מעל הנטראלי?
בקיצור עולים יותר שריר במסה מלוכלכת מאשר נקייה?אם כן אז היחס של שומן לשריר במסה מלוכלכת יכול להיות 1:1?

אבי אסף פריק גנטי. גם לפני שהתחיל להזריק הוא היה על אחוז שומן אפסי, בעל מסת שריר יוצאת דופן והפרדות שלא כולם יכולים להשיג.
אל תסתכל על אחרים, תשאף להיות יותר טוב ממה שהיית.
לשאלתך, עדיף לך להתחיל עם עודף קלורי נמוך (200-400) ולהוסיף לפי הצורך אם אתה לא עולה במשקל.
להתחיל עם עודף קלורי גבוה במיוחד זה אחלה מתכון לשבש את קצב חילוף החומרים שלך.
נגיד שתעלה שני קילו בשבועיים הראשונים אם תתחיל לאכול 3000 קלוריות ביום. מה יקרה כשתיתקע? תתחיל לאכול 3500? ואז 4000?
תתחיל לאט ותשאיר לעצמך אופציות לשינוי במקרה של תקיעה.
מה גם שאתה שואף לשמור על כוח יחסי (כוח מול משקל גוף) טוב, אז עלייה מהירה במשקל יכולה לפגוע בזה משמעותית.

רק למען הסר ספק, כשכתבת שאתה מתאמן בתכנית AB, הכוונה לאימון כוח בחדר כושר, נכון? לא לאימוני משקל גוף שמחולקים לשני אימונים נפרדים, הכוונה.

• פותח/ת השרשור
אבי אסף פריק גנטי. גם לפני שהתחיל להזריק הוא היה על אחוז שומן אפסי, בעל מסת שריר יוצאת דופן והפרדות שלא כולם יכולים להשיג.
אל תסתכל על אחרים, תשאף להיות יותר טוב ממה שהיית.
לשאלתך, עדיף לך להתחיל עם עודף קלורי נמוך (200-400) ולהוסיף לפי הצורך אם אתה לא עולה במשקל.
להתחיל עם עודף קלורי גבוה במיוחד זה אחלה מתכון לשבש את קצב חילוף החומרים שלך.
נגיד שתעלה שני קילו בשבועיים הראשונים אם תתחיל לאכול 3000 קלוריות ביום. מה יקרה כשתיתקע? תתחיל לאכול 3500? ואז 4000?
תתחיל לאט ותשאיר לעצמך אופציות לשינוי במקרה של תקיעה.
מה גם שאתה שואף לשמור על כוח יחסי (כוח מול משקל גוף) טוב, אז עלייה מהירה במשקל יכולה לפגוע בזה משמעותית.

רק למען הסר ספק, כשכתבת שאתה מתאמן בתכנית AB, הכוונה לאימון כוח בחדר כושר, נכון? לא לאימוני משקל גוף שמחולקים לשני אימונים נפרדים, הכוונה.
הכוונה לאימון משקל גוף בחלוקה של שרירים בסגנון ab אבל זה משקל גוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית