עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי נוזלים כי שינית מאזן פחמימתי?
או שפשוט לא היית על נייטרלי
איך הייתה הירידה בשבועיים האלה? אם ירדת במשקל בשתי שקילות אתה לא אוכל מספיק
אם ירדת במשקל סימן שלא היית במאזן נייטראלי. אל תשכח שאין פה מדע מדויק וזה שלפי המחשבון אתה אוכל במאזן נייטראלי לא אומר שאתה באמת אוכל במאזן נייטראלי.
כן,אירובי מוריד יותר קלוריות ממה שאתה חושב,והורדה בפחמימות מורידות בנוזלים.אני בטוח שהייתי בנטרלי. שהייתי במאזן חיובי של 500 עליתי בדיוק 2 קילו, של 750 בידיוק 3 קילו. לכן אני יודע שהמחשבון מתאים לי והייתי גם בנטרלי אני בטוח. (כמו שאמרתי רק שישי שבת לא הייתי על נטרלי, בשתי השבועות)
וכן הורדתי פחמימה מ350 ל200 אז שאלתי אם אפשרי לרדת נוזלים במאזן נטרלי
גם הוספתי אירובי וכמובן השלמתי את הקלוריות שלו, יש מצב שזה תרם לירידה?
אתה חושב בצורה לא נכונה. תחשוב בצורה כזאת : הורדת קילו? סימן שצריך להוסיף קלוריות. זהו. אל תחשוב על מספרים של 500 700 ואל תחשוב על להתאים את עצמך למחשבון. תחשוב בצורה דינאמית. אכלת X קלוריות וירדת קילו? תוסיף העוד 100-200 קלוריות לX הזה או תוריד פעילות אירובית כדי שהמשקל לא ישתנה/ירד.אני בטוח שהייתי בנטרלי. שהייתי במאזן חיובי של 500 עליתי בדיוק 2 קילו, של 750 בידיוק 3 קילו. לכן אני יודע שהמחשבון מתאים לי והייתי גם בנטרלי אני בטוח. (כמו שאמרתי רק שישי שבת לא הייתי על נטרלי, בשתי השבועות)
וכן הורדתי פחמימה מ350 ל200 אז שאלתי אם אפשרי לרדת נוזלים במאזן נטרלי
גם הוספתי אירובי וכמובן השלמתי את הקלוריות שלו, יש מצב שזה תרם לירידה?
מה קשור שאלתי את זה בשביל לדעת אם באמת הייתי בנטרלי או לאאתה נשמע כמו הכוסיות שצורחות מאושר כשהם ירדו קילו. כולה קילו. כבר חירבנתי יותר מזה, אין מה להתרגש מקצת נוזלים
תשמע אחי הבנתי על בשרי שאין דבר כזה להיות באמת על נייטראלי בוא אני אתן לך דוגמא להבין תהיגיון נגיד עכשיו אתה מכין חביתה מ3 ביצים ושם 5 כפות שמן, יכול להיות שיום אחד הארוחה הזאת בידיוק תהיה 50 קלוריות יותר או 50 קלוריות פחות או אפילו משהו יותר דרמטי זה תלוי..
גם נגיד אם אני שם שמן זית בסלט.. 2 כפות אני לא באמת מלקק תצלחת אחרי זה...
אז דברים כאלה יכולים להשפיע.
שמע כדאי להיות על בערך אני חושב שאתה צריך להיות מדויק מאוד זה אומר כל דבר שאתה אוכל לחם ביצה לא משנה מה לחשב במשקל מזון ממש כל דבר כל יום לא יודע אם יש לך זין לזה.אתה צודק
אפשר אבל להיות על בערך
אני תמיד מחשבשמע כדאי להיות על בערך אני חושב שאתה צריך להיות מדויק מאוד זה אומר כל דבר שאתה אוכל לחם ביצה לא משנה מה לחשב במשקל מזון ממש כל דבר כל יום לא יודע אם יש לך זין לזה.
לא בהכרח, אם הוא הוריד פחמימה מ 350 ל 200 אז הגיוני ביותר שהוא יוריד נוזלים ויירד במשקל גם בניטרלי או במאזן חיובי קל גם.תחשוב בצורה כזאת : הורדת קילו? סימן שצריך להוסיף קלוריות.
יש דבר כזה, אם אני כבר איזה חודש וחצי כל פעם שאני נשקל המשקל מראה בדיוק אותו דבר, מה זה אומר? שאני במאזן ניטרלי, לא לפי מחשבון כלשהו (לא סופר גם כמה אני אוכל) אלא בפועל לפי זה שהמשקל גוף אותו דבר.תשמע אחי הבנתי על בשרי שאין דבר כזה להיות באמת על נייטראלי
אם הוא עשה שינוי דראסטי אז הוא צריך יותר משבוע כדי להחליט את זה. אבל אם השינוי לא קיצוני מדי אז גם שבוע יכול להיות אינדיקציה לכמה קלוריות כדאי להוסיף/להורידלא בהכרח, אם הוא הוריד פחמימה מ 350 ל 200 אז הגיוני ביותר שהוא יוריד נוזלים ויירד במשקל גם בניטרלי או במאזן חיובי קל גם.
לקצץ 150 גרם פחמימה יעשה שינוי לא קטן מבחינת מאזן נוזלים, ואני מסכים שצריך יותר משקילה שבועית אחת כדי להחליט.אם הוא עשה שינוי דראסטי אז הוא צריך יותר משבוע כדי להחליט את זה. אבל אם השינוי לא קיצוני מדי אז גם שבוע יכול להיות אינדיקציה לכמה קלוריות כדאי להוסיף/להוריד