הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירדתי במשקל במאזן נטרלי

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
זה הגיוני ?
הייתי שבועיים במאזן נטרלי וירדתי קילו איך זה יכול להיות? אפשר לרדת בנוזלים בנטרלי?
וכן אני בטוח שהייתי נטרלי (אולי שישי שבת בשתי השבועות לא, אבל מראשון עד חמישי בשתי השבועות כן)

איך הייתה הירידה בשבועיים האלה? אם ירדת במשקל בשתי שקילות אתה לא אוכל מספיק

אם ירדת במשקל סימן שלא היית במאזן נייטראלי. אל תשכח שאין פה מדע מדויק וזה שלפי המחשבון אתה אוכל במאזן נייטראלי לא אומר שאתה באמת אוכל במאזן נייטראלי.

• פותח/ת השרשור
אולי נוזלים כי שינית מאזן פחמימתי?
או שפשוט לא היית על נייטרלי

איך הייתה הירידה בשבועיים האלה? אם ירדת במשקל בשתי שקילות אתה לא אוכל מספיק

אם ירדת במשקל סימן שלא היית במאזן נייטראלי. אל תשכח שאין פה מדע מדויק וזה שלפי המחשבון אתה אוכל במאזן נייטראלי לא אומר שאתה באמת אוכל במאזן נייטראלי.

אני בטוח שהייתי בנטרלי. שהייתי במאזן חיובי של 500 עליתי בדיוק 2 קילו, של 750 בידיוק 3 קילו. לכן אני יודע שהמחשבון מתאים לי והייתי גם בנטרלי אני בטוח. (כמו שאמרתי רק שישי שבת לא הייתי על נטרלי, בשתי השבועות)
וכן הורדתי פחמימה מ350 ל200 אז שאלתי אם אפשרי לרדת נוזלים במאזן נטרלי
גם הוספתי אירובי וכמובן השלמתי את הקלוריות שלו, יש מצב שזה תרם לירידה?

אני בטוח שהייתי בנטרלי. שהייתי במאזן חיובי של 500 עליתי בדיוק 2 קילו, של 750 בידיוק 3 קילו. לכן אני יודע שהמחשבון מתאים לי והייתי גם בנטרלי אני בטוח. (כמו שאמרתי רק שישי שבת לא הייתי על נטרלי, בשתי השבועות)
כן,אירובי מוריד יותר קלוריות ממה שאתה חושב,והורדה בפחמימות מורידות בנוזלים.

אתה חושב בצורה לא נכונה. תחשוב בצורה כזאת : הורדת קילו? סימן שצריך להוסיף קלוריות. זהו. אל תחשוב על מספרים של 500 700 ואל תחשוב על להתאים את עצמך למחשבון. תחשוב בצורה דינאמית. אכלת X קלוריות וירדת קילו? תוסיף העוד 100-200 קלוריות לX הזה או תוריד פעילות אירובית כדי שהמשקל לא ישתנה/ירד.

תשמע אחי הבנתי על בשרי שאין דבר כזה להיות באמת על נייטראלי בוא אני אתן לך דוגמא להבין תהיגיון נגיד עכשיו אתה מכין חביתה מ3 ביצים ושם 5 כפות שמן, יכול להיות שיום אחד הארוחה הזאת בידיוק תהיה 50 קלוריות יותר או 50 קלוריות פחות או אפילו משהו יותר דרמטי זה תלוי..
גם נגיד אם אני שם שמן זית בסלט.. 2 כפות אני לא באמת מלקק תצלחת אחרי זה...
אז דברים כאלה יכולים להשפיע.

• פותח/ת השרשור
תשמע אחי הבנתי על בשרי שאין דבר כזה להיות באמת על נייטראלי בוא אני אתן לך דוגמא להבין תהיגיון נגיד עכשיו אתה מכין חביתה מ3 ביצים ושם 5 כפות שמן, יכול להיות שיום אחד הארוחה הזאת בידיוק תהיה 50 קלוריות יותר או 50 קלוריות פחות או אפילו משהו יותר דרמטי זה תלוי..
גם נגיד אם אני שם שמן זית בסלט.. 2 כפות אני לא באמת מלקק תצלחת אחרי זה...
אז דברים כאלה יכולים להשפיע.

אתה צודק
אפשר אבל להיות על בערך

אתה צודק
אפשר אבל להיות על בערך
שמע כדאי להיות על בערך אני חושב שאתה צריך להיות מדויק מאוד זה אומר כל דבר שאתה אוכל לחם ביצה לא משנה מה לחשב במשקל מזון ממש כל דבר כל יום לא יודע אם יש לך זין לזה.

• פותח/ת השרשור
שמע כדאי להיות על בערך אני חושב שאתה צריך להיות מדויק מאוד זה אומר כל דבר שאתה אוכל לחם ביצה לא משנה מה לחשב במשקל מזון ממש כל דבר כל יום לא יודע אם יש לך זין לזה.
אני תמיד מחשב
תודה בכל זאת אבל זה כבר לא אקטואלי אני כבר ירדתי למאזן שלילי

תחשוב בצורה כזאת : הורדת קילו? סימן שצריך להוסיף קלוריות.
לא בהכרח, אם הוא הוריד פחמימה מ 350 ל 200 אז הגיוני ביותר שהוא יוריד נוזלים ויירד במשקל גם בניטרלי או במאזן חיובי קל גם.
תשמע אחי הבנתי על בשרי שאין דבר כזה להיות באמת על נייטראלי
יש דבר כזה, אם אני כבר איזה חודש וחצי כל פעם שאני נשקל המשקל מראה בדיוק אותו דבר, מה זה אומר? שאני במאזן ניטרלי, לא לפי מחשבון כלשהו (לא סופר גם כמה אני אוכל) אלא בפועל לפי זה שהמשקל גוף אותו דבר.

לא בהכרח, אם הוא הוריד פחמימה מ 350 ל 200 אז הגיוני ביותר שהוא יוריד נוזלים ויירד במשקל גם בניטרלי או במאזן חיובי קל גם.
אם הוא עשה שינוי דראסטי אז הוא צריך יותר משבוע כדי להחליט את זה. אבל אם השינוי לא קיצוני מדי אז גם שבוע יכול להיות אינדיקציה לכמה קלוריות כדאי להוסיף/להוריד

אם הוא עשה שינוי דראסטי אז הוא צריך יותר משבוע כדי להחליט את זה. אבל אם השינוי לא קיצוני מדי אז גם שבוע יכול להיות אינדיקציה לכמה קלוריות כדאי להוסיף/להוריד
לקצץ 150 גרם פחמימה יעשה שינוי לא קטן מבחינת מאזן נוזלים, ואני מסכים שצריך יותר משקילה שבועית אחת כדי להחליט.

• פותח/ת השרשור
הורדתי מ350 ל200 פחמימה במכה ונשארתי על המאזן הנטרלי הזה שבועיים
בשבוע השני התחלתי לשלב הליכון וכמובן השלמתי את הקלוריות ששרפתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית