נקע בכף יד

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
אני חושב שיש לי נקע בכף יד כתוצאה מהפעמים שבסוף חזרות של דד ליפט הייתי מפיל את המוט לרצפה בזמן שאני עדיין מחזיק אותו וכתוצאה מכך חוטף את המכות מהמוט בכף יד.
במנוחה כואב לי באזור השחור כשאני לוחץ או סתם שם את היד על השולחן
באזור האדום כואב לי אם אני לוחץ עליו
hands_PNG929.png

אני מניח שמדובר בנקע או משהו והולך לקבוע תור לאורטופד. אשמח לשמוע מה אפשר לעשות בינתיים והאם כדאי להפסיק אימונים.
תודה
@yonizarkh

אני חושב שיש לי נקע בכף יד כתוצאה מהפעמים שבסוף חזרות של דד ליפט הייתי מפיל את המוט לרצפה בזמן שאני עדיין מחזיק אותו וכתוצאה מכך חוטף את המכות מהמוט בכף יד.
במנוחה כואב לי באזור השחור כשאני לוחץ או סתם שם את היד על השולחן
באזור האדום כואב לי אם אני לוחץ עליו
צפה בקובץ המצורף 31108
אני מניח שמדובר בנקע או משהו והולך לקבוע תור לאורטופד. אשמח לשמוע מה אפשר לעשות בינתיים והאם כדאי להפסיק אימונים.
תודה
@yonizarkh
א. תקרא את ההגדרה של נקע
ב. בטל את התור לאורטופד ותחסוך לשניכם את בזבוז הזמן

• פותח/ת השרשור
א. תקרא את ההגדרה של נקע
קראתי. הבנתי שנקע הוא פגיעה בשלמות רצועה מפרקית ונגרם על ידי מתיחת יתר של הרצועה. אין לי מושג מה האנטומיה של כף היד אז אני מתנצל אם בלבתי את זה עם נקע. אשמח לשמוע מה לדעתך קרה לי ומה כדאי לי לעשות כדי שזה יעבור
ב. בטל את התור לאורטופד ותחסוך לשניכם את בזבוז הזמן
האורתופד שתכננתי לקבוע אליו תור (עוד לא קבעתי) הוא מומחה בכירורגיה של היד, ובגלל זה חשבתי לפנות אליו. אם אתה חושב שזה בזבוז זמן אשמח לשמוע מה האלטרנטיבה ומה כדאי לי לעשות. לא יצא לי להתקל בסוג הזה של פציעה אז אני אולי קצת EDGY ולחוץ. במיוחד בגלל העובדה שכל שבוע שני יש לי פציעה חדשה במקום אחר...

קראתי. הבנתי שנקע הוא פגיעה בשלמות רצועה מפרקית ונגרם על ידי מתיחת יתר של הרצועה. אין לי מושג מה האנטומיה של כף היד אז אני מתנצל אם בלבתי את זה עם נקע. אשמח לשמוע מה לדעתך קרה לי ומה כדאי לי לעשות כדי שזה יעבור

האורתופד שתכננתי לקבוע אליו תור (עוד לא קבעתי) הוא מומחה בכירורגיה של היד, ובגלל זה חשבתי לפנות אליו. אם אתה חושב שזה בזבוז זמן אשמח לשמוע מה האלטרנטיבה ומה כדאי לי לעשות. לא יצא לי להתקל בסוג הזה של פציעה אז אני אולי קצת EDGY ולחוץ. במיוחד בגלל העובדה שכל שבוע שני יש לי פציעה חדשה במקום אחר...

מעולה, עכשיו מכיוון שקבעת תור לכירורג כף יד , אתה יכול להבין שההתמחות שלו זה בניתוחי כף יד. האם אתה זקוק לניתוח כלשהו? סביר להניח שלא.
ב 5 דק שיש לרופא האורטופד בשבילך הוא יגיד לך לעשות הפסקה מאימונים ל X זמן.
בכל אופן ,
בגלל המכות החוזרניות סביר שנוצרה איזשהי בצקת במעטפת העצם (פריאוסטום ) . הדרך הכי טובה להעביר את זה היא פשוט להפסיק את המכות או להגן הרבה יותר טוב על האזור ( ע"י חבישה/ריפוד כלשהו ) . כל דבר אחר לא יעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית