הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כי אנסו לי את הקודם - הימורים וכל שאר הירקות

מעניין אם אפשר להכניס את זה בתור פרילאנסר

אז ראשית - הבית לא תמיד מנצח כי פוקר זה המשחק היחיד שאתה משחק מול אנשים ולא מול הבית @Tom

הבית תמיד מנצח. במשחקי קאש, הבית לוקח בין 5-10% מכל יד עם פלופ. האחוזים תלויים במדינה ויש גם קאפ על הסכום. בטורנירים, יש דמי רישום ואחוז מהם הולך לקזינו ולדילרים.

הפוסט הזה משעשע מאוד, כי לא תשמע על ישראלי אחד שהפסיד בקזינו או בפוקרסטרס. כולם מורווחים.
גם אני אגב 😆

כתבה נחמדה בנושא קשור למי שפספס בחדשות לא מזמן:
מה הסיכוי שיקום קזינו באילת?

ארגן משחק, אני משחק כבר 10 שנים
כולל טורנירים ומשחקים פיראטים חיים בישראל.

וטקסס זה לא הימור, זה משחק לאנשים אינטלגנטים בלבד ושלא יאכילו אותכם סיפורים.

דרך אגב, טיול אחרון שלי בברלין, "עבדתי" במצטבר 12 שעות בקזינו שם ויצאתי ברווח של 2800 יורו

• פותח/ת השרשור
הבית תמיד מנצח. במשחקי קאש, הבית לוקח בין 5-10% מכל יד עם פלופ. האחוזים תלויים במדינה ויש גם קאפ על הסכום. בטורנירים, יש דמי רישום ואחוז מהם הולך לקזינו ולדילרים.

הפוסט הזה משעשע מאוד, כי לא תשמע על ישראלי אחד שהפסיד בקזינו או בפוקרסטרס. כולם מורווחים.
גם אני אגב 😆

כתבה נחמדה בנושא קשור למי שפספס בחדשות לא מזמן:
מה הסיכוי שיקום קזינו באילת?
יופי לכל המורווחים שיהיה בכיף, מצידי שכולם יבואו לשחק תמיד
ארגן משחק, אני משחק כבר 10 שנים
כולל טורנירים ומשחקים פיראטים חיים בישראל.

וטקסס זה לא הימור, זה משחק לאנשים אינטלגנטים בלבד ושלא יאכילו אותכם סיפורים.

דרך אגב, טיול אחרון שלי בברלין, "עבדתי" במצטבר 12 שעות בקזינו שם ויצאתי ברווח של 2800 יורו
למה שאני אארגן משחק?

• פותח/ת השרשור
אתמול שידרו בערוץ ONE HD אבל זה משעמם פצצות וזה לא דומה לפוקר במשחקי קאש בשום צורה. אם אתה מחפש ללמוד משהו לא משם. אם אתה צופה בשביל הכיף לבריאות, אותי זה ממש שיעמם אני מחכה שיעלה ליוטיוב ויהיה אפשר להריץ קדימה את כל החשיבה האינסופית הוההצגות שהם עושים

אתמול שידרו בערוץ ONE HD אבל זה משעמם פצצות וזה לא דומה לפוקר במשחקי קאש בשום צורה. אם אתה מחפש ללמוד משהו לא משם. אם אתה צופה בשביל הכיף לבריאות, אותי זה ממש שיעמם אני מחכה שיעלה ליוטיוב ויהיה אפשר להריץ קדימה את כל החשיבה האינסופית הוההצגות שהם עושים

תאמת שאני כרגע מתענג על השטויות שכותבים כאן:

ייעוץ - למה סקוואט ודד ליפט כל כך חשובים

אבל הבטחתי לעצמי שלא ארד על אף אחד, למרות שיש כאן הרמות להנחתות שהייתי עושה מהם מטעמים 😆

ויש גם את השרשור עם הכפפות.

"יבלות הכרחיות"

🤣🤣🤣
נראה לי שבתור התחלה עם החוש הומור שלך אפשר ללכת על ערוץ הכנסת
אתה פותח חזית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית