הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט 60 קילו לביקורת

מורן

משתמש פעיל
331
94
נק' מוניטין:
754
331
94
בפועל זה היה 8 חזרות, הסרטון חתוך ל4 חזרות
חוץ מברך בחזרה רביעית , מה לשפר?

סט אחרון על בטן ריקה שזה היה שואה ומוות ואיכסה
חוץ מזה שרדתי

נ.ב
זה לא המשקל המקסימלי שלי ועד עכשיו עבדתי בטווח חזרות של 5
העלתי ל8 חזרות לכן הורדתי משקל ל60 (המקסימלי זה 70)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תבינו שרוחב עמידה/הנחת מוט במקום ספציפי/האחיזה רחבה/או קצרה לרדת מהר\לאט ... זה הסטייל של המתאמן עצמו,אם נוח לה ככה אז לא צריך לשנות כלום.
THANK U.

מה שלא רואים בסרטון זה שנכנסתי מתחת למוט ומיקמתי אותו גבוה מדיי מה שגרם לחוסר יציבות אז נכנסתי פעם שניה ומיקמתי אותו קצת יותר נמוך.
עדיין על הטרפז.

בכל אופן צדיק בסדום.

סקוואט יפה מאוד! אולי חסר קצת היפ דרייב אבל קשה לומר מהזווית הזאת. רואים שאת מרימה 😉 (במיוחד לפי הנעליים)

קשה לראות מהצילום. נראה שאין קריסה, אבל אני לא אוהב את הסקוואט.
שמח שאנחנו מסכימים שאין קריסה.
כמובן שאם אתה לא אוהב אני כן אבל אני אזרום איתך, למה אתה לא אוהב?

אין לי בעיה עם רוחב הפיסוק או מיקום המוט אבל יש כאן יותר מידי התעסקות מתחת למוט
למשל העובדה שבין חזרה לחזרה הגוף מאבד את כל הכיווץ (אפילו בין ההוצאה של המוט לחזרה הראשונה)
זה יקשה עליך כשתחזרי לעבוד עם משקלים גבוהים

נערך לאחרונה:
שמח שאנחנו מסכימים שאין קריסה.
כמובן שאם אתה לא אוהב אני כן אבל אני אזרום איתך, למה אתה לא אוהב?

היא מוציאה את המוט והולכת איתו קדימה, שזה נורא. חוץ מזה, הברכים אולי קורסות ואולי לא, אבל הן בטוח מחליקות בתחתית. והן גם זזות החוצה בעלייה בצורה מוזרה.

בכל מקרה, הצילום גרוע מדי להגיד בודאות.

היא מוציאה את המוט והולכת איתו קדימה, שזה נורא. חוץ מזה, הברכים אולי קורסות ואולי לא, אבל הן בטוח מחליקות בתחתית. והן גם זזות החוצה בעלייה בצורה מוזרה.

בכל מקרה, הצילום גרוע מדי להגיד בודאות.
לגבי ההוצאה קדימה - מסכים 200%.
היתר פשוט לא מטריד אותי, באובראול, לא בטוח שהייתי משנה משהו בסקווט עצמו.

שומעת, אני הכי אתלט פה זה א.

ב. הסקוואט בסדר גמור, טכניקה יפה ממש דומה למשקולנים.

ג. @coldfire הקטע עם הברכיים שיוצאות החוצה גם לי קורה. זה בגלל שאני דוחף אותן חזק החוצה שאני מרגיש שהן מתחילות לקרוס לי אין בזה משהו רע.

ג. @coldfire הקטע עם הברכיים שיוצאות החוצה גם לי קורה. זה בגלל שאני דוחף אותן חזק החוצה שאני מרגיש שהן מתחילות לקרוס לי אין בזה משהו רע.

בטח שיש. אם הן קרסו, כבר לא יעזור לך לדחוף אותן החוצה. אין בזה שום תועלת.

זה בגלל שאני דוחף אותן חזק החוצה שאני מרגיש שהן מתחילות לקרוס לי אין בזה משהו רע.
אצלה זה קורה אחרי שהן קורסות טיפה פנימה. לא אקוטי, לא סוף העולם, ומייק יכול להגיד מה שהוא רוצה על כמה שאני לא יודע מה זה קריסה, אבל אלא אם אתם רואים סרטון אחר - השוקיים שלה רוקדות פנימה והחוצה. רוצים לפטור את זה כשטויות? תהנו.

בטח שיש. אם הן קרסו, כבר לא יעזור לך לדחוף אותן החוצה. אין בזה שום תועלת.

אבל הן לא קרסו, אתה מדגיש את ההוצאה החוצה כי אתה חושב או מרגיש בראש שהן קורסות אבל הן לא. גם לפי הסרטון לא ראיתי שקרסו לה הברכיים

אבל הן לא קרסו, אתה מדגיש את ההוצאה החוצה כי אתה חושב או מרגיש בראש שהן קורסות אבל הן לא. גם לפי הסרטון לא ראיתי שקרסו לה הברכיים

אבל גם זה לא מועיל.
אוקי, אז נניח שזה לא עוזר.
למה זה רע/מסוכן?

למה שתרצה להזיז את הברכיים לכל מיני כיוונים תחת עומס?

אבל גם זה לא מועיל.

זה יועל שהברך באמת תקרוס וזה עניין של הרגשה ונסיון , אני נפטרתי מההרגל הזה בעיקרון אבל אני מניח שאם אעשה RM1 זה יקרה לי שוב. גם תשמע אתה לא יודע מה זה לקבל באונס מהברך ההרגשה שונה מאד מבאונס מההמסטרינג ומודעות לברך אחרי הבאונס, צריך להתרגל...

זה לא מונע קריסה.
למה לא? אם נפעיל את המרחיקים אז זה יכול למנוע את הקריסה (זה שהיא נגרמת כשתוצאה מהכשל של המקרבים ולא נוכל למנוע את הכשל שלהם על ידי פתיחת הברכיים, לא סותר את זה שאפשר לפתוח אותם).

אצלה זה קורה אחרי שהן קורסות טיפה פנימה. לא אקוטי, לא סוף העולם, ומייק יכול להגיד מה שהוא רוצה על כמה שאני לא יודע מה זה קריסה, אבל אלא אם אתם רואים סרטון אחר - השוקיים שלה רוקדות פנימה והחוצה. רוצים לפטור את זה כשטויות? תהנו.
טוב, זה קריסה... הוצאת ברכיים והיפ דרייב בהיי באר לפעמים נראה ככה. זה לא מסוכן ולא מעניין, לא כמו הקריסות היפות בלואו באר

למה לא? אם נפעיל את המרחיקים אז זה יכול למנוע את הקריסה (זה שהיא נגרמת כשתוצאה מהכשל של המקרבים ולא נוכל למנוע את הכשל שלהם על ידי פתיחת הברכיים, לא סותר את זה שאפשר לפתוח אותם).

בחיים לא תצליח להוציא ברכיים בצורה אקטיבית איפה שזה חשוב. זה יקרה רק אחרי שסיימת את רוב ההרמה. וגם לא נשמע כמו רעיון טוב למתוח שריר שכבר מתכווץ תחת עומס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית