הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית תכנית מתאימה

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
שלום,
אני מחפש תכנית אימונים חדשה ומתאימה למטרות שלי, אני חייל משוחרר אז כרגע יש לי זמן.
גובה:1.76
משקל:71
הייתי בתחום הבאדיבלדינג בעברי, הייתי קצת גם בפאוורליפטינג(הגעתי לסקוואט 135 ק"ג, דדלפיט 140 ק"ג, לחיצת חזה 87.5 ק"ג).
אז יש לי רקע באימונים, תרגילים ובטכניקות.

עכשיו יש לי מטרה שונה לגמריי, שיהיה לי קשה לתאר אותה אפילו..

המטרה היא להיות חזק... אוקיי זה כללי מדיי.. הכוונה שאני לא רוצה גוף של באדיבילדר, או גוף פיטנס כזה מעוצב משוגע, אלא רוצה פשוט להיות בן אדם חזק, אני מרגיש שהגנטיקה שלי בטבעי חלשה, לדוגמא אתם בטוח מכירים את האנשים האלה השחיפים שבחיים לא התאמנו אבל פשוט יש להם כוח בלתי מוסבר.

אז רציתי להתייעץ איתכם איזה תכנית הכי תתאים לי? כמה חזרות? כמה סטים? AB ABC ABCD FBW, אולי משקל גוף בכלל עדיף לזה?
בנוסף אני מתאמן בMMA אז גם משם באה המטרה להתחזק פשוט ולא להסתכל כמו בעבר שלי על גוף פיטנס יפה ומושלם או להעלות משקלים בפלטות.

אשמח לייעוץ

תודה רבה

• פותח/ת השרשור
תקרא בפורטל על טקסס מתוד לדעתי היא תתאים למטרות ולמשקלים שלך

המשקלים שלי כבר ממש לא כאלה, אלו הם משקלים לפני כחצי שנה.... ומאז לא היה לי זמן כ"כ בצבא וירדתי משמעותית..
אבל בגדול אתה חושב שטקסס תתאים למטרה פשוט להתחזק ולהרגיש חזק עם עצמי אפילו סתם במטלות יומיומיות וכוח לאמנויות לחימה להשתחרר ממצבים וכדומה?

לגבי אומנויות לחימה ספציפית אני לא יודע, אבל אם ירדת בכוח אני חושב שאם תעשה כמה חודשי ss כדי לחזור לשיאים ואז תעבור ללטקסס זה יחזק אותך מאוד מכל הבחינות.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה TANK
אשמח לעוד תגובות, אולי של אנשים שמבינים קצת באמנויות לחימה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית