הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריר תפוס בירך

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
תפוס לי שריר בירך למעלה איפה שהמפשעה וזה כואב רק בסקוואט ובשאר היום זה לא מפריע לי, זה כבר שבוע ופתחתי אשכול וכתבו שזה נורמלי וזה יעבור, עבר שבוע וזה עדיין קורה, מה אפשר לעשות?

מה דרגת הכאב?
איפה בדיוק? (תעלה תמונה אנטומית עם סימון איפה בדיוק כואב)
האם זה התחיל בבת אחת? אם כן, באיזו פעילות?
מה אתה מרגיש כשאתה עושה סקוואט עם משקל קל?

• פותח/ת השרשור
מה דרגת הכאב?
איפה בדיוק? (תעלה תמונה אנטומית עם סימון איפה בדיוק כואב)
האם זה התחיל בבת אחת? אם כן, באיזו פעילות?
מה אתה מרגיש כשאתה עושה סקוואט עם משקל קל?
הכאב הוא די חזק ברמה שאני לא יכול לעשות סקוואט עם מוט ריק, אבל מה שמוזר זה שאם אני בבית ועושה סקוואט עם משקל גוף לפעמים אני יכול לעשות כמעט ללא כאב ושאני במכון אני לא מצליח לעשות עם מוט.
אני לא ממש זוכר איך זה התחיל, הייתי טיפה תפוס ברגליים ויום אחרי ניסיתי לעשות סקוואט והרגשתי את השריר.
56432d4f362be.png
[/url][/IMG]
זה בחיבור בין הירך למפשעה למעלה

הזווית לא אידיאלית, אבל בנוסף לכך שהברכיים לא בחוץ, אולי העמידה רחבה מידי. תצר קצת, שים את כפות הרגליים ב-35 מעלות החוצה, את הברכיים תוציא בקו כפות הרגליים ותגיע איתן למיקום הסופי בחצי הראשון של הירידה - משם שישארו באותו מקום. בנוסף, אני אמליץ לעבור ללואו באר בלי קשר לכאב.

• פותח/ת השרשור
הזווית לא אידיאלית, אבל בנוסף לכך שהברכיים לא בחוץ, אולי העמידה רחבה מידי. תצר קצת, שים את כפות הרגליים ב-35 מעלות החוצה, את הברכיים תוציא בקו כפות הרגליים ותגיע איתן למיקום הסופי בחצי הראשון של הירידה - משם שישארו באותו מקום. בנוסף, אני אמליץ לעבור ללואו באר בלי קשר לכאב.
אני אנסה ליישם את זה אימון הבא, אבל אם עדיין יהיה לי את הכאב יש משהו שאפשר לעשות או פשוט לחכות שזה יעבור?

לדעתי אתה מגזים עם העומק, אתה מגיע כבר למצב ATG(נגיעה של הירך בישבן)
תירד עמוק אבל לא הרבה מתחת למקביל,כנראה זה מה שגורם לכאב.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה מגזים עם העומק, אתה מגיע כבר למצב ATG(נגיעה של הירך בישבן)
תירד עמוק אבל לא הרבה מתחת למקביל,כנראה זה מה שגורם לכאב.
אני אבדוק באימון הבא, אבל יש לך המלצות אם אפשר לעשות משהו בינתיים עם השריר התפוס, או שהוא ישתחרר אם אני אעבוד על הטכניקה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית