הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ביקורת בנץ' פרס 25/25

מה שאתה עושה זה לוקח את המוט, מוריד אותו למטה ואז מעלה אותו למעלה. אתה לא יודע לבצע טכניקה של בנץ' בכלל.
יצא לך לראות סרטוני הדרכה בעבר?

• פותח/ת השרשור
מה שאתה עושה זה לוקח את המוט, מוריד אותו למטה ואז מעלה אותו למעלה. אתה לא יודע לבצע טכניקה של בנץ' בכלל.
יצא לך לראות סרטוני הדרכה בעבר?
כן ואני עובד על זה כבר 3 חודשים.
אתה יכול לפרט יותר דקויות שאני יוכל לעבוד על כל דבר בנפרד ?

• פותח/ת השרשור
אתה בכלל לא משתמש בלג דרייב. אתה לוחץ ישר ולא בזווית. המרפקים יוצאים החוצה במקום להכנס פנימה
לג דרייב בינתיים לא מתכוון להשתמש כמו שציינתי,
לוחץ ישר ולא בזווית אני לא מבין אתה יכול להרחיב?
ואיך אני מכניס את המרפקים פנימה ?

לג דרייב בינתיים לא מתכוון להשתמש כמו שציינתי,
חבל.
לוחץ ישר ולא בזווית אני לא מבין אתה יכול להרחיב?
אמרת שראית סרטוני הדרכה לא?
כנראה פספסת את זה

זה גם יעזור

ואיך אני מכניס את המרפקים פנימה ?
זה קורה באופן טבעי כשאתה לוחץ בזווית באחיזה שהיא לא רחבה מדי

• פותח/ת השרשור
חבל.

אמרת שראית סרטוני הדרכה לא?
כנראה פספסת את זה

זה גם יעזור

זה קורה באופן טבעי כשאתה לוחץ בזווית באחיזה שהיא לא רחבה מדי

אני ראיתי תסרטון שלו אבל הוא עושה כמו Power lifters ופחות כמו Builders,
אלה אם כן אני יכול לעשות איזה שהו שילוב למשל לא לעשות את כל הקימור המטורף הזה שהוא עושה שהוא שם תרגליים על הספסל ורגליים ממש מתחת לישבן

אני ראיתי תסרטון שלו אבל הוא עושה כמו Power lifters ופחות כמו Builders,
אלה אם כן אני יכול לעשות איזה שהו שילוב למשל לא לעשות את כל הקימור המטורף הזה שהוא עושה שהוא שם תרגליים על הספסל ורגליים ממש מתחת לישבן
מי סיפר לך את השטות הזאת שיש בנץ' של ליפטרים ובנץ' של בילדרים?
יש בנץ' נכון ובנץ' לא נכון.

מי סיפר לך את השטות הזאת שיש בנץ' של ליפטרים ובנץ' של בילדרים?
מזתומרת? יש בנץ' שעושים במטרה להשתמש בכמה שיותר מסת שריר, ולכן להרים יותר (ליפטרים) ויש בנץ' שעושים במטרה לעבוד דווקא על החזה כמה שאפשר ולא על שרירים אחרים, כי זה "יום חזה" (בילדרים).

מזתומרת? יש בנץ' שעושים במטרה להשתמש בכמה שיותר מסת שריר, ולכן להרים יותר (ליפטרים) ויש בנץ' שעושים במטרה לעבוד דווקא על החזה כמה שאפשר ולא על שרירים אחרים, כי זה "יום חזה" (בילדרים).
אם זה באמת קיים יש לך חומר באינטרנט שמסביר מה זה "בנץ' של ליפטרים", מה זה "בנץ' של בילדרים" ומה ההבדל ביניהם?
אם בילדר רוצה לעבוד על חזה יש לו גם תרגילים מבודדים יותר. כל וריאציות הבנץ' שראיתי שטוענות להיות "לחיצות בילדרים" הן לחיצות שגויות שיכולות במקרים רבים לסכן את הכתפיים/מרפקים של המתאמנים.

אם זה באמת קיים יש לך חומר באינטרנט שמסביר מה זה "בנץ' של ליפטרים", מה זה "בנץ' של בילדרים" ומה ההבדל ביניהם?
מורידים מוט נמוך יותר, מרפקים בפנים, קשת בגב, לעומת מורידים גבוה יותר על החזה, מרפקים בחוץ, גב שטוח.
לא דיברתי על העניין מה יותר בריא לכתפיים, בזה אני מסכים איתך, אבל תראה איך בערך כל בילדר עושה בנץ' (או לחיצת חזה בשכיבה כנגד מוט)

זה בדיוק מה שנשמע לי כמו מתכון טוב לפציעה.

אנחנו בפורום LBS. בוא נלמד אנשים ללחוץ נכון ולא ללחוץ כמו "בערך כל בילדר".
מסכים איתך בגדול, פשוט הבחור דיבר על "בנץ' של ליפטרים" ו "בנץ' של בילדרים" ואמרת שאין דבר כזה אז ציינתי שיש דבר כזה. לא התייחסתי לשאלה איך יותר טוב ללחוץ, למרות שתכלס זו ה-שאלה

ואמרת שאין דבר כזה אז ציינתי שיש דבר כזה
לא שאמרתי שאין דבר כזה כי לא ידעתי שזה קיים. אני פשוט מסרב לקבל את זה כ"דבר שקיים", כי כמו שאמרתי, מה שקוראים לו "בנץ' של בילדרים" זה פשוט בנץ' בטכניקה לא נכונה.
ראיתי את הבחור פה כותב כבר בכמה פוסטים שהוא "רוצה עזרה בטכניקה של בנץ' אבל לא בנץ' של ליפטרים אלה בנץ' של בילדרים" וזה ממש ממש מציק לי בעין.

• פותח/ת השרשור
לא שאמרתי שאין דבר כזה כי לא ידעתי שזה קיים. אני פשוט מסרב לקבל את זה כ"דבר שקיים", כי כמו שאמרתי, מה שקוראים לו "בנץ' של בילדרים" זה פשוט בנץ' בטכניקה לא נכונה.
ראיתי את הבחור פה כותב כבר בכמה פוסטים שהוא "רוצה עזרה בטכניקה של בנץ' אבל לא בנץ' של ליפטרים אלה בנץ' של בילדרים" וזה ממש ממש מציק לי בעין.
תשמע אתה צודק בקשר לכתף וזה אני לא אוהב לקחת סיכונים כבר כאבה לי הכתף מבנץ' ליפני איזה חודשיים משהו כזה אז אני מנסה להימנע אבל לעשות תקימוט הזה של הגב ואת כל הטקס כמו שהוא עושה בסרטון נראלי מוגזם מדי

תשמע אתה צודק בקשר לכתף וזה אני לא אוהב לקחת סיכונים כבר כאבה לי הכתף מבנץ' ליפני איזה חודשיים משהו כזה אז אני מנסה להימנע אבל לעשות תקימוט הזה של הגב ואת כל הטקס כמו שהוא עושה בסרטון נראלי מוגזם מדי
אתה באמת חושב שיש לך את הנסיון לקבוע מה מוגזם מדי ומה לא נכון? מבחינת נסיון אימונים אתה עוד לא יצאת מהטיטולים. אפילו אני לא עושה שום תוכנית/תרגיל בלי שאני מתייעץ לפחות עם כמה אנשים פה מהפורום שאני מכבד כי אני ממש לא סומך תמיד על זה שאני יודע הכל. אם אתה חושב שיש לך את הידע והנסיון להתווכח איתי בעניין הזה ולהחליט שאתה לא רוצה לעשות בנץ' כמו שצריך אז בבקשה, אני אחכה לך בזרועות פתוחות בפורום "פציעות ספורט".

• פותח/ת השרשור
אתה באמת חושב שיש לך את הנסיון לקבוע מה מוגזם מדי ומה לא נכון? מבחינת נסיון אימונים אתה עוד לא יצאת מהטיטולים. אפילו אני לא עושה שום תוכנית/תרגיל בלי שאני מתייעץ לפחות עם כמה אנשים פה מהפורום שאני מכבד כי אני ממש לא סומך תמיד על זה שאני יודע הכל. אם אתה חושב שיש לך את הידע והנסיון להתווכח איתי בעניין הזה ולהחליט שאתה לא רוצה לעשות בנץ' כמו שצריך אז בבקשה, אני אחכה לך בזרועות פתוחות בפורום "פציעות ספורט".
טוב מחר אני אנסה לעשות שוב אבל לשפר טכניקה ונעלה לפה נראה מה מי מו
תגיד באיזה שלב של הבנץ' אתה מקווץ תשחמות שלך שאתה כבר מחזיק במוט שאתה יושב שאתה כבר שוכב באיזה שלב ?

טוב מחר אני אנסה לעשות שוב אבל לשפר טכניקה ונעלה לפה נראה מה מי מו

תגיד באיזה שלב של הבנץ' אתה מקווץ תשחמות שלך שאתה כבר מחזיק במוט שאתה יושב שאתה כבר שוכב באיזה שלב ?
קודם אתה תופס את המוט, אחר כך אתה נשכב ואז מכווץ שכמות

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית