ייעוץ חלבון בתפריט מסה

newone

משתמש מתחיל
90
1
נק' מוניטין:
1
90
1
אני אוכל ביום 150-160 גרם חלבון ומתוכם רק 95-100 מחלבון מלא.
זה בסדר? שאר החלבון מגיע מפחמימה כמו אורז לחם וכו', אני שוקל 68 גובה 1.70

בהנחה ואתה מתאמן בחדר כושר, אז לא - 1.3 ג' חלבון מלא זה מה שאתה מכניס וזה לא מספיק
תעלה לכיוון ה-1.5-1.8 מלא, לפחות

• פותח/ת השרשור
בהנחה ואתה מתאמן בחדר כושר, אז לא - 1.3 ג' חלבון מלא זה מה שאתה מכניס וזה לא מספיק
תעלה לכיוון ה-1.5-1.8 מלא, לפחות
ניסיתי לעלות חלבון ולהוריד קצת בפחמימה אבל יוצא לי שאני מגיע בכללי ל180-190 גרם חלבון ליום

אתה יכול להוסיף קטניות לתפריט וככה כל החלבון ישאר מלא, למשל:

אורז + עדשים
לחם + חמאת בוטנים

ככה את מקבל גם פחמימות, גם חלבון מלא, וגם מוסיף עוד ערכים תזונתיים אחרים שאין בפחמימות המורכבות, כמו סיבים תזונתיים, מינרלים וויטמינים מסויימים.

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• 1447517336410-1822452040.jpg
    1447517336410-1822452040.jpg
    KB 70.9 · צפיות: 137
  • 14475174520606793516.jpg
    14475174520606793516.jpg
    KB 40.3 · צפיות: 126
יש שם המון אוכל מעובד.
הייתי מוריד מהלחם, החטיפים, המעדן יופלה והסלט טחינה, ומוסיף במקום עוד מקורות לפחמימה (אורז, כוסמת, קינואה, שיבולת שועל, תפוח אדמה, בטטה, ירקות, פירות, קטניות כמו חומוס, עדשים...) או מקורות שומן לא מעובדים כל כך (חמאת בוטנים טבעית, שמן קוקוס, חמאת שקדים, אגוזים, טחינה גולמית, אבוקדו, בקר, ביצים).
ובקשר לשאלה שלך, פשוט תוריד קצת פחמימה ותוסיף חלבון כדי להגיע לכמות גבוהה יותר של חלבון בלי להוסיף קלוריות.

• פותח/ת השרשור
יש שם המון אוכל מעובד.
הייתי מוריד מהלחם, החטיפים, המעדן יופלה והסלט טחינה, ומוסיף במקום עוד מקורות לפחמימה (אורז, כוסמת, קינואה, שיבולת שועל, תפוח אדמה, בטטה, ירקות, פירות, קטניות כמו חומוס, עדשים...) או מקורות שומן לא מעובדים כל כך (חמאת בוטנים טבעית, שמן קוקוס, חמאת שקדים, אגוזים, טחינה גולמית, אבוקדו, בקר, ביצים).
ובקשר לשאלה שלך, פשוט תוריד קצת פחמימה ותוסיף חלבון כדי להגיע לכמות גבוהה יותר של חלבון בלי להוסיף קלוריות.
הטחינה היא של צבר והיוגורט זה ביו טבעי את הלחם אני מחליף לפעמים בבטטה ולגבי החלבה והנייצ'ר ואלי בכל זאת אני במסה מותר לי קצת מתוק

הטחינה היא של צבר והיוגורט זה ביו טבעי את הלחם אני מחליף לפעמים בבטטה ולגבי החלבה והנייצ'ר ואלי בכל זאת אני במסה מותר לי קצת מתוק
ברור שמותר. מותר גם נוטלה כל יום, זה פשוט פחות מומלץ ופחות בריא.
אם אתה כל כך נהנה מנייצ'ר וואלי וסלט טחינה מעובד לעומת טחינה גולמית (שאגב, אפשר להכין, לא חייב לצרוך אותה כמו שהיא), סלאמתק.
אני פשוט הייתי מעדיף לשמור על תפריט בריא ונקי יותר, ולשמור את הזבל המעובד לימי צ'יט.

• פותח/ת השרשור
ברור שמותר. מותר גם נוטלה כל יום, זה פשוט פחות מומלץ ופחות בריא.
אם אתה כל כך נהנה מנייצ'ר וואלי וסלט טחינה מעובד לעומת טחינה גולמית (שאגב, אפשר להכין, לא חייב לצרוך אותה כמו שהיא), סלאמתק.
אני פשוט הייתי מעדיף לשמור על תפריט בריא ונקי יותר, ולשמור את הזבל המעובד לימי צ'יט.
אוקיי אז טחינה של צבר אני אחליף בטחינה גולמית, את הנייצ'ר ואלי והחלבה אני אחליף בחמאת בוטנים ואת הלחם בבטטה עוד משהו שכדאי לשנות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית