עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן,והרבה מעבר. ויש גם טריגונומטריה.בבגרות במתמטיקה יש גאומטריה כמו להוכיח שטחים שווים ודברים כאלה או שאין?
אני לא חושב ששינו משהו (מליון וחצי רפורמות כל שנה) אבל על מה שאני עשיתי זאת בחינה של 3 יחידות לימוד בכיתה י"א ועוד 2 יחידות לימוד בכיתה י"ב.ומי שעושה 5 יחל הוא עושה בגרות אחת ברמה של 5 או כמה בגרויות?
לא זוכר מה החלוקה אבל יש בגרות בי"א ובי"ב ומעבדה.פיזיקה
גם אינסופית. או שזה נכלל ביחד עם ההנדסית?סדרה חשבונית, סדרה הנדסית
ההחלטה באיזה כיתה ניגשים לבגרות מסויימת היא של התיכון, בכל מקום זה שונה.כן,והרבה מעבר. ויש גם טריגונומטריה.
אני לא חושב ששינו משהו (מליון וחצי רפורמות כל שנה) אבל על מה שאני עשיתי זאת בחינה של 3 יחידות לימוד בכיתה י"א ועוד 2 יחידות לימוד בכיתה י"ב.
לא זוכר מה החלוקה אבל יש בגרות בי"א ובי"ב ומעבדה.
@Koller ידע.
זה הנדסית אני חושב כי זה סך הכל אינסוף איברים שמתכנסים למשהו...גם אינסופית. או שזה נכלל ביחד עם ההנדסית?
אין פה יותר מידי אופציות. הכמות של החומר של 806 גדול בהרבה מהחומר ל807 אז הגיוני שזה יהיה שנתיים למידה ואז הגשה בי"א ואת ה807 בי"ב.ההחלטה באיזה כיתה ניגשים לבגרות מסויימת היא של התיכון, בכל מקום זה שונה.
תבדוק בגוגל, מה אתה מתייג אותי. חוצפן.כן,והרבה מעבר. ויש גם טריגונומטריה.
אני לא חושב ששינו משהו (מליון וחצי רפורמות כל שנה) אבל על מה שאני עשיתי זאת בחינה של 3 יחידות לימוד בכיתה י"א ועוד 2 יחידות לימוד בכיתה י"ב.
לא זוכר מה החלוקה אבל יש בגרות בי"א ובי"ב ומעבדה.
@Koller ידע.
כי אתה לומד פיזיקה? 😕 הגיוני לשאול ממקור ראשון.תבדוק בגוגל, מה אתה מתייג אותי. חוצפן.
🤦♂️🤦♂️🤦♂️כי אתה לומד פיזיקה? 😕 הגיוני לשאול ממקור ראשון.
אני לא חושב שהוא בתיכון בכלל עדיין, לפי השאלות.אין פה יותר מידי אופציות. הכמות של החומר של 806 גדול בהרבה מהחומר ל807 אז הגיוני שזה יהיה שנתיים למידה ואז הגשה בי"א ואת ה807 בי"ב.
ואני חושב שאם הוא היה במואץ הוא היה מציין זאת.
אני חושב שהוא בי'.אני לא חושב שהוא בתיכון בכלל עדיין, לפי השאלות.
למה? עד כדי כך נורא? 🤒ממליץ לך להתחיל לפחד מ807 כבר מעכשיו 😃
שקרן 🤬ממליץ לך להתחיל לפחד מ807 כבר מעכשיו 😃
למה? עד כדי כך נורא? 🤒
ביחס ל806, 807 סיוט. בעיקר ווקטורים.שקרן 🤬
לא נורא... נעבור גם את זה 😃ביחס ל806, 807 סיוט. בעיקר ווקטורים.
כמה סופי 806?ביחס ל806, 807 סיוט. בעיקר ווקטורים.
עושה בסוף השנה, את 2 הטפסים.כמה סופי 806?