😳 למה?עושה בסוף השנה, את 2 הטפסים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😳 למה?עושה בסוף השנה, את 2 הטפסים.
שאלונים*עושה בסוף השנה, את 2 הטפסים.
😳 למה?
פרויקט של בר אילן.שאלונים*
מועד ב כאילו?
נו מה אתה לחוץ? תעלה לכאן שאלות למבחנים אם יש לך ;)אני ביוד
ולמה בטכניון מקבלים פחות נקודות אם אני מרחיב מחשבים ולא פיזיקה או כימיה?
אוף נזכרתי שבשני מבחן במתמטיקה וחמישי ביולוגיה qq
כיסינו כימיה,עכשיו נכסה מתמטיקה מה המקצוע הבא?נו מה אתה לחוץ? תעלה לכאן שאלות למבחנים אם יש לך ;)
הוא אמר גם ביולוגיה. 😍כיסינו כימיה,עכשיו נכסה מתמטיקה מה המקצוע הבא?
מקצוע תיאורטי לחלוטין שלא לומדים בו כלום בפועל ורק משננים חומר כמו בהיסטוריה.😍הוא אמר גם ביולוגיה. 😍
TAKE THAT BACK.מקצוע תיאורטי לחלוטין שלא לומדים בו כלום בפועל ורק משננים חומר כמו בהיסטוריה.😍
כן,ממש.TAKE THAT BACK.
כאשר אתה משלב בתוך הביולוגיה את הכימיה - מדובר בשילוב מנצח.
בקיצור @ZzZeus - אל חשש מהמבחנים. תבין שבאונ' הרבה יותר קשה. (ותפציץ בשאלות)
אני יודעת שהרחבתי את שניהם (צודק, היו איתי בביולוגיה אנשים שלא ידעו הרכב מולקולרי של מים 😳) ואם נכנסים לעומק של נושאי הביולוגיה ומבינים מה התהליך הכימי מאחורי כל ה"היסטוריה" - פשוט חוויה.כן,ממש.
אני רואה את התלמידים שלומדים איתי כימיה וגם ביולוגיה ,המורה שואלת שאלה לתלמידי הביולוגיה שמתקשרת לחומר בכימיה ואין להם מושג בגרוש מה היא רוצה.
חומר בביולוגיה זה נטו כמו א,ב,ג,ד בלי שום הסבר מעבר למה קורה למה .
ולא,הם לא טיפשים רובם יושבים על ציונים 90+.
נו ו?כן,ממש.
אני רואה את התלמידים שלומדים איתי כימיה וגם ביולוגיה ,המורה שואלת שאלה לתלמידי הביולוגיה שמתקשרת לחומר בכימיה ואין להם מושג בגרוש מה היא רוצה.
בהחלט. 🤭שנינו אוהבי כימיה לא?
גם כימיה זה ככה 🤦♂️כן,ממש.
ספר לי על זה.. 🙁וגם אנחנו נסתכל על זה ככה בהמשך ונצחק..
לא,זה ממש לא אותו הדבר.נו ו?
ובפיזיקה זה לזכור 10 נוסחאות ופשוט לדעת באיזו נוסחא צריך להשתמש לכל מקרה...
כל דבר ברמה התיכונית הוא פחות או יותר שטות של שינון ותרגול בעיקר וגם אנחנו נסתכל על זה ככה בהמשך ונצחק...
לא נכון,לא כל החומר שאנחנו לומדים זה אחד לאחד העתק הדבק. (נכון,חלק מהחומר זה באמת העתק הדבק כמו "קשרי מימן" הידועים לשמם.)גם כימיה זה ככה 🤦♂️
בזה אין ספק. 😃וגם אנחנו נסתכל על זה ככה בהמשך ונצחק...
כמעט הכל.. 90% מהדברים אנחנו לא באמת מבינים לעומק אלא תשובה של המורה "ככה זה".לא,זה ממש לא אותו הדבר.
יש הבדל בין למידה של נוסחאות וצורת חשיבה מסויימת שימוש שלה בפועל בווריאציות שונות AKA פתירת תרגיל במתמטיקה .
לעומת זאת בהיסטוריה אתה פשוט לומד X Y Z בבית וכותב את אותו הדבר מילה במילה בבחינה. המטרה שלך במקצוע הראשון הוא להבין את הרעיון ובמקצוע השני נטו לדעת חומר בלי שום דבר מעבר. לעשות copy paste הכי טוב שאתה יכול.
לא נכון,לא כל החומר שאנחנו לומדים זה אחד לאחד העתק הדבק. (נכון,חלק מהחומר זה באמת העתק הדבק כמו "קשרי מימן" הידועים לשמם.)
בזה אין ספק. 😃
1. אתה אולי חושב ככה אבל "אצלנו" אתה בתכלס פותר אלפי תרגילים עד הבגרות ואז כשאתה ניצב בבגרות מול שאלה באותו הנושא עם נתונים מסוימים אתה פשוט יודע איך לפתור אותה... אין פה שום חשיבה (חוץ מזה שמלכתחילה צריך להבין קצת).לא,זה ממש לא אותו הדבר.
יש הבדל בין למידה של נוסחאות וצורת חשיבה מסויימת שימוש שלה בפועל בווריאציות שונות AKA פתירת תרגיל במתמטיקה .
לעומת זאת בהיסטוריה אתה פשוט לומד X Y Z בבית וכותב את אותו הדבר מילה במילה בבחינה. המטרה שלך במקצוע הראשון הוא להבין את הרעיון ובמקצוע השני נטו לדעת חומר בלי שום דבר מעבר. לעשות copy paste הכי טוב שאתה יכול.
מתי אפילו לא בביולוגיה חח הוא זיין שכל1. אתה אולי חושב ככה אבל "אצלנו" אתה בתכלס פותר אלפי תרגילים עד הבגרות ואז כשאתה ניצב בבגרות מול שאלה באותו הנושא עם נתונים מסוימים אתה פשוט יודע איך לפתור אותה... אין פה שום חשיבה (חוץ מזה שמלכתחילה צריך להבין קצת).
2. אתה בביולוגיה בכלל שאתה אומר דבר כזה? זה נכון שאפשר לשנן אבל אם אתה מבין (ויש מה להבין) את החומר מלכתחילה אתה לא צריך ללמוד אפילו דקה אחת בבית ואפילו לא לקרוא שורה אחת מהמחברת (אם אתה בכלל כותב באחת כזאת).
לא,אני לא בביולוגיה.2. אתה בביולוגיה בכלל שאתה אומר דבר כזה? זה נכון שאפשר לשנן אבל אם אתה מבין (ויש מה להבין) את החומר מלכתחילה אתה לא צריך ללמוד אפילו דקה אחת בבית ואפילו לא לקרוא שורה אחת מהמחברת (אם אתה בכלל כותב באחת כזאת).
זאת שיטה,אבל לא היחידה.1. אתה אולי חושב ככה אבל "אצלנו" אתה בתכלס פותר אלפי תרגילים עד הבגרות ואז כשאתה ניצב בבגרות מול שאלה באותו הנושא עם נתונים מסוימים אתה פשוט יודע איך לפתור אותה... אין פה שום חשיבה (חוץ מזה שמלכתחילה צריך להבין קצת).