הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בגרות במתמטיקה

• פותח/ת השרשור
אם הקצב שלומדים בכיתה שלי מתמטיקה הוא איטי לי(מרגיש שכל הזמן עושים אותו דבר וזה משעמם תחת),ואני מרגיש שהרמה של הכיתה תוקעת אותי בלי להעליב, יש איזושהי אפשרות ללמוד מהר יותר? כמו בר אילן רק שזה נראלי כבר מאוחר בשבילי

אם הקצב שלומדים בכיתה שלי מתמטיקה הוא איטי לי(מרגיש שכל הזמן עושים אותו דבר וזה משעמם תחת),ואני מרגיש שהרמה של הכיתה תוקעת אותי בלי להעליב, יש איזושהי אפשרות ללמוד מהר יותר? כמו בר אילן רק שזה נראלי כבר מאוחר בשבילי

איזה כיתה אתה ? כמה יחידות?

למה אתה מפנה את כל השאלות האלו לפורום? תיגש למורה שמלמדת אותך, מחנכת שלך, רכזת מתמטיקה בבית ספר או כל גורם רלוונטי אחר ותסביר להם את הסוגיה, אני בטוח שהם יעזרו לך (המורה תדריך אותך כיצד להתקדם עצמאית בחומר, תוכנית מסוימת מחוץ לבית הספר וכדומה).

מה למדתם בחצי שנה?

• פותח/ת השרשור
הפיצול הוא רק בשנה הבאה, כדאי להתחיל ללמוד טריגו בקצב שלי? המטרה היא בעצם להתקדם מהר יותר בשאיפה לסיים את החומר לפני שהם מסיימים

הפיצול הוא רק בשנה הבאה, כדאי להתחיל ללמוד טריגו בקצב שלי? המטרה היא בעצם להתקדם מהר יותר בשאיפה לסיים את החומר לפני שהם מסיימים
אם אתה מרגיש שאתה יכול ישנן אופציות לסיים מתמטיקה מוקדם וכו'.
תדבר עם הגורמים הרלוונטיים בתקווה שלא ינפנפו אותך ויגידו לך "חכה ותלמד בקצב של הכיתה".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית