אני לא חושב שהיה ספק. 😃ברור.. אני רק אומר שמבחינת זמנים אפשר לחלק לחצי וללמוד כמו שצריך...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא חושב שהיה ספק. 😃ברור.. אני רק אומר שמבחינת זמנים אפשר לחלק לחצי וללמוד כמו שצריך...
אם הקצב שלומדים בכיתה שלי מתמטיקה הוא איטי לי(מרגיש שכל הזמן עושים אותו דבר וזה משעמם תחת),ואני מרגיש שהרמה של הכיתה תוקעת אותי בלי להעליב, יש איזושהי אפשרות ללמוד מהר יותר? כמו בר אילן רק שזה נראלי כבר מאוחר בשבילי
למה אתה מפנה את כל השאלות האלו לפורום? תיגש למורה שמלמדת אותך, מחנכת שלך, רכזת מתמטיקה בבית ספר או כל גורם רלוונטי אחר ותסביר להם את הסוגיה, אני בטוח שהם יעזרו לך (המורה תדריך אותך כיצד להתקדם עצמאית בחומר, תוכנית מסוימת מחוץ לבית הספר וכדומה).אם הקצב שלומדים בכיתה שלי מתמטיקה הוא איטי לי(מרגיש שכל הזמן עושים אותו דבר וזה משעמם תחת),ואני מרגיש שהרמה של הכיתה תוקעת אותי בלי להעליב, יש איזושהי אפשרות ללמוד מהר יותר? כמו בר אילן רק שזה נראלי כבר מאוחר בשבילי
אם הקצב שלומדים בכיתה שלי מתמטיקה הוא איטי לי(מרגיש שכל הזמן עושים אותו דבר וזה משעמם תחת),ואני מרגיש שהרמה של הכיתה תוקעת אותי בלי להעליב, יש איזושהי אפשרות ללמוד מהר יותר? כמו בר אילן רק שזה נראלי כבר מאוחר בשבילי
י׳ בינתיים 4 ו5 ביחדאיזה כיתה אתה ? כמה יחידות?
4 ו5 ביחד
אם כך אז פשוט תחכה לדעתי, בקרוב תתפצלו, ואז הכל ישתנה.י׳ בינתיים 4 ו5 ביחד
אני אשאל את המורה מה לעשות
כל האי שיוויונים,תלס,דמיון,שטחים,מערכות או וגם,טריגו מתחילים(אני יודע טיפה) ועוד עמה דברים קטנים ל משמעותייםמה למדתם בחצי שנה?
י׳ בינתיים 4 ו5 ביחד
אני אשאל את המורה מה לעשות
אתה אומר שעדיף לחכות ליא׳ ולא להתקדם?אם כך אז פשוט תחכה לדעתי, בקרוב תתפצלו, ואז הכל ישתנה.
אתה אומר שעדיף לחכות ליא׳ ולא להתקדם?
אצלי הפיצול הזה קרה באמצע י' בערך, אז כאן כבר אני לא יודע.אתה אומר שעדיף לחכות ליא׳ ולא להתקדם?
אם אתה מרגיש שאתה יכול ישנן אופציות לסיים מתמטיקה מוקדם וכו'.הפיצול הוא רק בשנה הבאה, כדאי להתחיל ללמוד טריגו בקצב שלי? המטרה היא בעצם להתקדם מהר יותר בשאיפה לסיים את החומר לפני שהם מסיימים