הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לתזונה

Modiano

משתמש פעיל
807
43
נק' מוניטין:
250
807
43
שלום לכולם,
בן 21
שוקל 78 ק"ג
גובה 1.72

מתאמן AB בערך שבועיים.

עכשיו אני עד עכשיו לא הייתי אוכל כמו שצריך ואני רוצה להתחיל עכשיו. אני לא יודע אם כדי לי אולי לעשות חיטוב של בערך 4-5 קילו כדי להוריד שומן שיש לי.(רובו בטן אבל יש גם בשאר הגוף.) או שכדי לי לעשות מסה למרות אחוז שומן יחסית גבוהה אך עדיין בסופו של דבר חורף ואפשר לעלות עוד במסת שריר.

אם אני צריך מסה מספיק לי 2800 קלוריות? ולחיטוב 2200 זה בסדר?

תודה למי שמגיב 😃

אני לא יודע אם כדי לי אולי לעשות חיטוב של בערך 4-5 קילו כדי להוריד שומן שיש לי.(רובו בטן אבל יש גם בשאר הגוף.) או שכדי לי לעשות מסה למרות אחוז שומן יחסית גבוהה אך עדיין בסופו של דבר חורף ואפשר לעלות עוד במסת שריר.
בסופו של דבר זו החלטה שלך איך אתה מרגיש עם המראה שלך, מה יותר חשוב לך עכשיו להוריד שומן או לעלות מסת שריר ולחטב יותר קרוב לקיץ.

תקרא את אלה בהתאם להחלטה מה לעשות, מסה או חיטוב:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אם אני צריך מסה מספיק לי 2800 קלוריות? ולחיטוב 2200 זה בסדר?
בשני הקישורים יש נוסחה לחישוב RMR ויש קישור לקובץ אקסל שאתה שם את הנתונים שלך ומקבל RMR.
למסה הייתי מוסיף 400 בערך, לחיטוב מוריד 300, ורואה לפי השינוי במשקל אם צריך להוסיף/להוריד עוד.

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר זו החלטה שלך איך אתה מרגיש עם המראה שלך, מה יותר חשוב לך עכשיו להוריד שומן או לעלות מסת שריר ולחטב יותר קרוב לקיץ.

תקרא את אלה בהתאם להחלטה מה לעשות, מסה או חיטוב:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

בשני הקישורים יש נוסחה לחישוב RMR ויש קישור לקובץ אקסל שאתה שם את הנתונים שלך ומקבל RMR.
למסה הייתי מוסיף 400 בערך, לחיטוב מוריד 300, ורואה לפי השינוי במשקל אם צריך להוסיף/להוריד עוד.

תודה רבה!אני אלך על מסה בחודשיים הקרובים, בימים הקרובים אכין תפריט נורמלי ואפרסם כדי לקבל תגובות 😃

בהצלחה 😃

תודה רבה!אני אלך על מסה בחודשיים הקרובים, בימים הקרובים אכין תפריט נורמלי ואפרסם כדי לקבל תגובות 😃
בהכנת התפריט רצוי להעזר בגורם מקצועי, כי אפשר בקלות להתקבע על משהו שאולי לך נראה נכון אך לא בהכרח נכון לגוף שלך ולמטרה.
מאוד ממליצה להעלות את התפריט כדי לקבל פרספקטיבה נוספת. טונה בהצלחה.

Back
למעלה תחתית