הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל ss כמה שאלות

מצב
השרשור נעול

Tzahi.h

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
החלטתי להתחיל במסה עם תוכנית ss אבל יש לי מספר שאלות

האם בפרס זה קריטי שאעשה אותו עם מוט בעמידה או שאפשרי להמיר את זה לדאמבלים בישיבה?

במקום הפאוור קלין אעשה מתח, הבנתי שהמתח בניגוד לכל השאר צריך לעשות 5 סטים של 3 חזרות, למה?

שאלה נוספת בקשר למתח , האם במקום ה3*5 אוכל לעשות 5 סטים* חזרות משתנות לפי התוכנית הזאת : 50pullups.com
לדוגמא 6,9,6,6,max

לא כל כך ברור לי מהמאמר אם אפשר להכניס chin-ups ומקבילים ואם כן כיצד?

האם בפרס זה קריטי שאעשה אותו עם מוט בעמידה או שאפשרי להמיר את זה לדאמבלים בישיבה?

כן, זה קריטי. תעשה מה שכתוב בספר ואל תנסה להמציא את הגלגל.

מקום הפאוור קלין אעשה מתח, הבנתי שהמתח בניגוד לכל השאר צריך לעשות 5 סטים של 3 חזרות, למה?

שאלה נוספת בקשר למתח , האם במקום ה3*5 אוכל לעשות 5 סטים* חזרות משתנות לפי התוכנית הזאת : 50pullups.com
לדוגמא 6,9,6,6,max

אותה תשובה, תעשה מה שכתוב. תתחיל עם משקל גוף, שלושה סטים לכשל. אחרי שתעבור את ה-15 חזרות בסט, תחשוב על להוסיף משקל למתח ולהוריד חזרות.

לא כל כך ברור לי מהמאמר אם אפשר להכניס chin-ups ומקבילים ואם כן כיצד?

chin ups זו פשוט צורה של מתח שבה פנים כף היד מופנה כלפיך, אתה יכול לעשות מתח ככה או הפוך, נדמה לי שזו בחירה שלך.
מקבילים - נכנס כתרגיל עזר, בשלב מאוחר יותר של התכנית, בצורה של 3*8, אם אני לא טועה. (תרגיל עזר, זאת אומרת שהתפקיד שלו לעזור לך, אם אתה מרגיש שהוא מתיש אותך יותר מדי ופוגע בהתקדמות, תוריד אותו).

יש מאמר שנקרא, "ss שאלות ותשובות" תחפש בגוגל, תקרא הכל, תקנה גם את הספר, כולה כמה שקלים מחורבנים, זה יעזור לך המון.

chin ups זו פשוט צורה של מתח שבה פנים כף היד מופנה כלפיך, אתה יכול לעשות מתח ככה או הפוך, נדמה לי שזו בחירה שלך.
ישנה מעורבות יותר גדולה של הבייספס בצ'ין אפס מאשר מתח.
בצורה של 3*8
לדעתי 3*5 עם משקל יותר הגיוני..
אבל מסכים לחלוטין, אין מה לשלב עזר בשלבים מוקדמים, וגם לאחר זמן מה לא בהכרח.

• פותח/ת השרשור
אותה תשובה, תעשה מה שכתוב. תתחיל עם משקל גוף, שלושה סטים לכשל. אחרי שתעבור את ה-15 חזרות בסט, תחשוב על להוסיף משקל למתח ולהוריד חזרות.

הכוונה ל15 חזרות בסט היא 15*3 מלאות בלי כשל באף אחת?

כלומר לנסות בכל אימון להגיע ל3*15 וברגע שאני מצליח לעשות 45/45 להתחיל להוסיף משקל?

דבר נוסף הבנתי שחימום זה שתי סטים עם מוט ריק*5 , סט 50 אחוז* 5 , סט 70 אחוז * 5 וסט 90 אחוז * 1

זה הגיוני לפרס בנץ וסקווט , אבל איזה חימום לעשות למתח ובדד ליפט ?

הכוונה ל15 חזרות בסט היא 15*3 מלאות בלי כשל באף אחת?

כלומר לנסות בכל אימון להגיע ל3*15 וברגע שאני מצליח לעשות 45/45 להתחיל להוסיף משקל?

דבר נוסף הבנתי שחימום זה שתי סטים עם מוט ריק*5 , סט 50 אחוז* 5 , סט 70 אחוז * 5 וסט 90 אחוז * 1

זה הגיוני לפרס בנץ וסקווט , אבל איזה חימום לעשות למתח ובדד ליפט ?

כל הילדודס פה אותו הדבר, אתם כל כך מתעצלים לקרוא, רוצים לקבל הכל בכפית לפה...
אני לא הולך לענות לך על זה, כי ברור לחלוטין שלא ניסית לקרוא אפילו מאמר אחד.

אז, אני אחזור על עצמי שוב:
יש מאמר שנקרא, "ss שאלות ותשובות" תחפש בגוגל, תקרא הכל, תקנה גם את הספר, כולה כמה שקלים מחורבנים, זה יעזור לך המון.

אתם כל כך מתעצלים לקרוא, רוצים לקבל הכל בכפית לפה...
אני לא הולך לענות לך על זה, כי ברור לחלוטין שלא ניסית לקרוא אפילו מאמר אחד.
מסכים.

פותח האשכול, קח, תקרא:
תוכנית אימונים - Starting Strength (SS) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
Starting Strength - שאלות ותשובות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

יש שם את כל המידע הנחוץ. ותלמד לעשות חיפוש בפורום, כל שבוע נפתחים כמה אשכולות עם שאלות דומות לשלך.

🙂🔒

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית