הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקולות לא פוגעות בגדילה,מאמר

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני יודע שמשקולות לא פוגעות בגדילה.... אבל אני צריך מאמר בעברית שמסביר חד משמעית שמשקולות לא משנה כמה משקל(אני מדבר על משקלים נורמלים:10-100) לא פוגע בגדילה ואף תורם לה.
אם מישהו יכול לשלוח מאמר בעברית כי האנגלית שלי לא משהו זה יהיה מצויין כי אני רוצה להוכיח להורים שלי

היי אני יודע שמשקולות לא פוגעות בגדילה.... אבל אני צריך מאמר בעברית שמסביר חד משמעית שמשקולות לא משנה כמה משקל(אני מדבר על משקלים נורמלים:10-100) לא פוגע בגדילה ואף תורם לה.
אם מישהו יכול לשלוח מאמר בעברית כי האנגלית שלי לא משהו זה יהיה מצויין כי אני רוצה להוכיח להורים שלי
מצטרף לשאלה...

• פותח/ת השרשור
תודה רבה,ההורים שלי בטוח יאמינו לזה
אחי ההורים שלי אומרים שבמאמר רשום שזה לא פוגע בגדילה אבל לא רשום שלהרים משקל כבד כמו 60,70 לא פוגע בגדילה
יש לך מאמר שמוכיח שלא משנה מה המשקל זה לא פוגע?

אחי ההורים שלי אומרים שבמאמר רשום שזה לא פוגע בגדילה אבל לא רשום שלהרים משקל כבד כמו 60,70 לא פוגע בגדילה
יש לך מאמר שמוכיח שלא משנה מה המשקל זה לא פוגע?
כשמולי כותב שאימוני כוח לא פוגעים בגדילה הוא מתכוון גם לאימונים בעצימות גבוהה,
אין יותר ברור מהציטוט הזה:
"חשוב מאוד להדגיש שאימון כוח מבוקר ונכון לא פוגם בגדילה, אינו גורם לנזק בלוחיות הצמיחה בעצם ואינו פוגע במערכת הלב ובכלי הדם."
הכוונה היא לכל אימון כוח שעומד בעקרונות האימון של העמסה פרוגרסיבית, התאוששות, התקדמות והדרגתיות.

• פותח/ת השרשור
כשמולי כותב שאימוני כוח לא פוגעים בגדילה הוא מתכוון גם לאימונים בעצימות גבוהה,
אין יותר ברור מהציטוט הזה:
"חשוב מאוד להדגיש שאימון כוח מבוקר ונכון לא פוגם בגדילה, אינו גורם לנזק בלוחיות הצמיחה בעצם ואינו פוגע במערכת הלב ובכלי הדם."
הכוונה היא לכל אימון כוח שעומד בעקרונות האימון של העמסה פרוגרסיבית, התאוששות, התקדמות והדרגתיות.
אני יודע,הם רוצים במילים מדוייקות שלא משנה המשקל זה לא יפגע בגדילה

אז תכתוב מאמר בעצמך.
-בציניות-
אני מציע שתלך לחדר כושר, ותגיד להם לשאול בעצמם את המדריכים.
אגב, אני מאז גיל 14 במכון, עכשיו כבר בן 17.6, וזה לא פגע לי בגדילה. והרמתי משקלים ואני עדיין מרים משקלים לא כל כך נמוכים...

• פותח/ת השרשור
אז תכתוב מאמר בעצמך.
-בציניות-
אני מציע שתלך לחדר כושר, ותגיד להם לשאול בעצמם את המדריכים.
אגב, אני מאז גיל 14 במכון, עכשיו כבר בן 17.6, וזה לא פגע לי בגדילה. והרמתי משקלים ואני עדיין מרים משקלים לא כל כך נמוכים...
כמה גבההת מאז? וכמה הרמת בגיל 14?

כמה גבההת מאז? וכמה הרמת בגיל 14?
אני לא זוכר במדויק, אבל כמובן אני יכול להגיד לך בוודאות שלא הגעתי למכון וכמו מטומטם ניסיתי כמה שיותר. הכל היה תהליך הדרגתי ומסודר.
בגיל 14 הייתי בערך 165 בגובהה אם אני לא טועה, היום אני כמעט 178.

• פותח/ת השרשור
אני לא זוכר במדויק, אבל כמובן אני יכול להגיד לך בוודאות שלא הגעתי למכון וכמו מטומטם ניסיתי כמה שיותר. הכל היה תהליך הדרגתי ומסודר.
בגיל 14 הייתי בערך 165 בגובהה אם אני לא טועה, היום אני כמעט 178.
ואתה זוכר בערך כמה משקל היית עושה בסקוואט\בנץ פרס.....

ואתה זוכר בערך כמה משקל היית עושה בסקוואט\בנץ פרס.....
סקוואט אני יכול להגיד לך שתמיד הייתי עושה יחסית עם משקלים "גדולים" בהתאם לגיל, אבל אני מצטער אני לא יכול להגיד לך במדויק, כי אני בקושי זוכר את עצמי בתקופה הזאת.

• פותח/ת השרשור
סקוואט אני יכול להגיד לך שתמיד הייתי עושה יחסית עם משקלים "גדולים" בהתאם לגיל, אבל אני מצטער אני לא יכול להגיד לך במדויק, כי אני בקושי זוכר את עצמי בתקופה הזאת.
זה היה 50+?

• פותח/ת השרשור
טעות שלי חשבתי שהוא התייחס לזה, מסתבר שלא.
חחחח לא,זה בכלל מדבר על אנשים מבוגרים......

יש למישהו קישור למאמר בעברית שמסביר שלא משנה המשקל זה לא פוגע בגדילה(כל עוד זה לא 200 קילו....)

יש למישהו קישור למאמר בעברית שמסביר שלא משנה המשקל זה לא פוגע בגדילה(כל עוד זה לא 200 קילו....)
למה אתה מחויב להביא את המאמרים? למה שלא תבקש מההורים שלך להביא מאמרים שמוכיחים שאימונים פוגעים בגדילה? או למה שלא תשאל אותם על סמך מה הם מבססים את הדעה שלהם ולמה הם חושבים ככה? או למה שפשוט לא תגיד להם "לא אכפת לי להשאר נמוך" או "אני מוכן לקחת את הסיכון" אם אתה בעצמך בטוח שזה בולשיט?

• פותח/ת השרשור
למה אתה מחויב להביא את המאמרים? למה שלא תבקש מההורים שלך להביא מאמרים שמוכיחים שאימונים פוגעים בגדילה? או למה שלא תשאל אותם על סמך מה הם מבססים את הדעה שלהם ולמה הם חושבים ככה? או למה שפשוט לא תגיד להם "לא אכפת לי להשאר נמוך" או "אני מוכן לקחת את הסיכון" אם אתה בעצמך בטוח שזה בולשיט?
כי ההורים שלי אומרים לי שהם ראו נערים שהתאמנו ונשארו נמוכים.... ואני בעצמי לא בטוח ב100% אז אז אני רוצה את זה גם קצת בישבילי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית