הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקולות לא פוגעות בגדילה,מאמר

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני יודע שמשקולות לא פוגעות בגדילה.... אבל אני צריך מאמר בעברית שמסביר חד משמעית שמשקולות לא משנה כמה משקל(אני מדבר על משקלים נורמלים:10-100) לא פוגע בגדילה ואף תורם לה.
אם מישהו יכול לשלוח מאמר בעברית כי האנגלית שלי לא משהו זה יהיה מצויין כי אני רוצה להוכיח להורים שלי

אני בן 14 ואני מתאמן כבר חצי שנה וגבהתי בערך 2-3 סמ
ואני מרים בסקוואט 125 קילו בדדליפט 155 קילו ובבנץ 67.5
לצורך העניין שלהראות לך שאין קשר שאם מתאמנים נכון זה לא פוגע ולא כלום

• פותח/ת השרשור
אחלה אז כשתגדל ביצים תתחיל להוסיף משקל למוט.
אין שום קשר,אני לא רוצה להיות דפוק ולעשות לעצמי נזק,כי מאזשהתחלתי להרים יותר משקל התחילו לי כאבי גב
לא יודע, קשה לי להבין את ההיגיון. מה שכן זה בהחלט פתח לי רעיון למחשבה שאולי שווה לכתוב מאמר לפורטל, כזה שגם יסכם במילים שלנו את כל ההממצאים וגם יתן באמת סימוכים לכל הדברים... מאמר שאפשר להפנות להורים
זה יהיה מצויין
אני בן 14 ואני מתאמן כבר חצי שנה וגבהתי בערך 2-3 סמ
ואני מרים בסקוואט 125 קילו בדדליפט 155 קילו ובבנץ 67.5
לצורך העניין שלהראות לך שאין קשר שאם מתאמנים נכון זה לא פוגע ולא כלום
יש סיכוי שאתה שולח לי סרטון שלך,כי 125 סקוואט בגיל 14 לא נראה לי הגיוני? אשמח לראות בשביל טכניקה ובשביל להוכיח להורים שלי שזה אפשרי תודה מראש

אין שום קשר,אני לא רוצה להיות דפוק ולעשות לעצמי נזק,כי מאזשהתחלתי להרים יותר משקל התחילו לי כאבי גב

זה יהיה מצויין

יש סיכוי שאתה שולח לי סרטון שלך,כי 125 סקוואט בגיל 14 לא נראה לי הגיוני? אשמח לראות בשביל טכניקה ובשביל להוכיח להורים שלי שזה אפשרי תודה מראש
אין לי סרטון של ה125 יש לי של 117.5 קילו, תרצה?

יש כאן מאות של אנשים, בין אם זה גברים ובין אם זה נשים, שעובדים עם משקלי עבודה מאתגרים. אתה לא יוצא מהכלל.

בגדילה המשקולות לא פוגעות. אם גנטית ופיזית נועדת להיות כל החיים 1.60 - משקולות זה לא מה שיהרוס לך.

בגדילה המשקולות לא פוגעות. אם גנטית ופיזית נועדת להיות כל החיים 1.60 - משקולות זה לא מה שיהרוס לך.
אני לא בטוח...
אני מרים משקולות וכבר 4 חודשים אני לא גובה... (בן 13)
אני כנראה פורש לבנתיים

• פותח/ת השרשור
יש כאן מאות של אנשים, בין אם זה גברים ובין אם זה נשים, שעובדים עם משקלי עבודה מאתגרים. אתה לא יוצא מהכלל.

אני מחפש מאמר לכך,גם אני יכול לומר שאין חיזרים ומישהו אחר יאמר שכן אני צריך הוכחות. אני רוצה מאמר והוכחה,כל אחד יכול לדבר אני מחפש הוכחות
אני לא בטוח...
אני מרים משקולות וכבר 4 חודשים אני לא גובה... (בן 13)
אני כנראה פורש לבנתיים
בדיוק כמוני פשוט אני בן 14

אני מחפש מאמר לכך,גם אני יכול לומר שאין חיזרים ומישהו אחר יאמר שכן אני צריך הוכחות. אני רוצה מאמר והוכחה,כל אחד יכול לדבר אני מחפש הוכחות

בדיוק כמוני פשוט אני בן 14

אל תצחיקו אותי... אתם 2 ילדים שיש להם עד גיל 21 לגבוה.

אני בן 13, התחלתי בגיל 12.
אני מרים משקלים גבוהים לגיל שלי, התחלתי 1:68, עכשיו אני 1.75.
לא פגע לי בגדילה, אין לך מה לדאוג לגבי זה, הדבר היחיד שיכול לקרות לך זה שאתה יכול להיפצע.
תדאג לשמור על טכניקה נכונה ולא להעמיס על עצמך יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
אני בן 13, התחלתי בגיל 12.
אני מרים משקלים גבוהים לגיל שלי, התחלתי 1:68, עכשיו אני 1.75.
לא פגע לי בגדילה, אין לך מה לדאוג לגבי זה, הדבר היחיד שיכול לקרות לך זה שאתה יכול להיפצע.
תדאג לשמור על טכניקה נכונה ולא להעמיס על עצמך יותר מדי.
כמה אתה מרים?

אני הרמתי משקולות חצי שנה גבהתי בזמן הזה 2 סנטימטר הפסקתי לחצי שנה וגבהתי בסביבות ה6 עכשיו אני 1.82 בן 15
עכשיו חזרתי להרים אבל פחות מאסיבי

• פותח/ת השרשור
אני הרמתי משקולות חצי שנה גבהתי בזמן הזה 2 סנטימטר הפסקתי לחצי שנה וגבהתי בסביבות ה6 עכשיו אני 1.82 בן 15
עכשיו חזרתי להרים אבל פחות מאסיבי
אז אתה מצדיק את הטענה שמשקולות במשקל כבד פוגעות בגדילה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית