הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקולות לא פוגעות בגדילה,מאמר

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני יודע שמשקולות לא פוגעות בגדילה.... אבל אני צריך מאמר בעברית שמסביר חד משמעית שמשקולות לא משנה כמה משקל(אני מדבר על משקלים נורמלים:10-100) לא פוגע בגדילה ואף תורם לה.
אם מישהו יכול לשלוח מאמר בעברית כי האנגלית שלי לא משהו זה יהיה מצויין כי אני רוצה להוכיח להורים שלי

כי ההורים שלי אומרים לי שהם ראו נערים שהתאמנו ונשארו נמוכים.... ואני בעצמי לא בטוח ב100% אז אז אני רוצה את זה גם קצת בישבילי
אני ראיתי נערים שהתאמנו ואז גדלו ל1.95. SO WHAT? אם אתה רוצה הוכחה לעצמך זה משהו אחר לגמרי.

גם לעצמי אבל גם בשביל ההורים שלי
אין לי כוח כרגע לחפש לך תשובה לזה אבל כדי לקבל אותה אני רוצה שתענה על שתי השאלות הבאות (ברור שלא תצליח לענות עליהן לבד, תצטרך עזרה מחברינו גוגל)
1. מה הגורם לגביהה?
2. מה אמור לקרות לגורם זה על מנת שהגביהה תיפסק?

אני יודע,הם רוצים במילים מדוייקות שלא משנה המשקל זה לא יפגע בגדילה
תבקש מהם הוכחה שלשחק כדורסל לא גורם לך לגבוה. שיבינו כמה מגוחך מה שהם מבקשים

יש לך מאמר שמוכיח שלא משנה מה המשקל זה לא פוגע?
אני לא חושב שתמצא אתר רציני שיכתוב משהו הרבה יותר נחרץ מ"חשוב מאוד להדגיש שאימון כוח מבוקר ונכון לא פוגם בגדילה, אינו גורם לנזק בלוחיות הצמיחה בעצם ואינו פוגע במערכת הלב ובכלי הדם".
שיבינו כמה מגוחך מה שהם מבקשים
אני מבין את רוח הפורום, אבל לא הייתי מכנה את החששות ההוריים האלה "מגוחכים".
מה אמור לקרות לגורם זה על מנת שהגביהה תיפסק?
פגיעה בלוחיות הגדילה (למשל בגלל דלקת כרונית כתוצאה ממאמץ)?
תבקש מהם הוכחה שלשחק כדורסל לא גורם לך לגבוה
אתה חושב שההורים צריכים להוכיח שייגרם נזק, בעוד ההורים אוחזים בדיעה ש"אם יש ספק, אין ספק" בעניין זה, כלומר לדעתם החשש מנזק אפשרי מספיק כדי לפסול את הספורט הזה.

אני לא חושב שתמצא אתר רציני שיכתוב משהו הרבה יותר נחרץ מ"חשוב מאוד להדגיש שאימון כוח מבוקר ונכון לא פוגם בגדילה, אינו גורם לנזק בלוחיות הצמיחה בעצם ואינו פוגע במערכת הלב ובכלי הדם".

אתה חושב שההורים צריכים להוכיח שייגרם נזק, בעוד ההורים אוחזים בדיעה ש"אם יש ספק, אין ספק" בעניין זה, כלומר לדעתם החשש מנזק אפשרי מספיק כדי לפסול את הספורט הזה.
לפי ההיגיון של הגישה הזאת אני לא רואה את אותם הורים מאכילים את הילדים בבשר אדום או מאפשרים לשתות חלב עם הדגנים בבוקר

לפי ההיגיון של הגישה הזאת
העובדה שמישהו לוקח סיכון בתחום מסויים לא אומרת שהוא מוכן לקחת סיכון דומה בתחומים אחרים, וזאת בגלל הצד השני של המשוואה, ההוא שנקרא "תועלת", כך שבהחלט ייתכן שהטיעון הזה לא יעשה יותר מדי רושם על ההורים של עידו.

• פותח/ת השרשור
אין לי כוח כרגע לחפש לך תשובה לזה אבל כדי לקבל אותה אני רוצה שתענה על שתי השאלות הבאות (ברור שלא תצליח לענות עליהן לבד, תצטרך עזרה מחברינו גוגל)
1. מה הגורם לגביהה?
2. מה אמור לקרות לגורם זה על מנת שהגביהה תיפסק?
1.הורמון גדילה
2.פגיעה בעצמות,בעמוד שדרה........
תבקש מהם הוכחה שלשחק כדורסל לא גורם לך לגבוה. שיבינו כמה מגוחך מה שהם מבקשים
הם יודעים שלשחק כדורסל לא גורם לגבוה אבל הם פוסלים פיתוח גוף

אתה צודק ב-100% אבל הם רוצים שירשמו במילים מפורשות
העובדה שמישהו לוקח סיכון בתחום מסויים לא אומרת שהוא מוכן לקחת סיכון דומה בתחומים אחרים, וזאת בגלל הצד השני של המשוואה, ההוא שנקרא "תועלת", כך שבהחלט ייתכן שהטיעון הזה לא יעשה יותר מדי רושם על ההורים של עידו.
בדיוק,כל מילה זהב.
ההורים שלי חושבים שמשקל של יותר מ-20 קילו מפעיל לחץ רב על החוליות..... ויפגע בגדילה.

וגם במשך 5 חודשים לא גבההתי אפילו סנטימטר בגלל זה אני וההורים שלי מפחדים, אני רק 1.65 ובן 14

ההורים שלי חושבים שמשקל של יותר מ-20 קילו מפעיל לחץ רב על החוליות..... ויפגע בגדילה.
הרמתי משקולות מגיל 14 כשבגיל 18 כבר הרמתי 200 קילו מהרצפה וגבהתי כמו שצריך. זאת אולי לא הוכחה אבל זה פוסל לחלוטין את הטענה ש20 קילו זה הרבה משקל.

• פותח/ת השרשור
ענית לא נכון על שתי השאלות. תמשיך לחפש.
אני די בטוח שמה שאחראי על גדילה זה הורמון בגדילה?
מה יותר מפורש מזה? זה הכי מפורש שיש, הוא עוד כתב את זה כמה פעמים במאמר.
אני יודע,אבל אני צריך לשכנע את ההורים שלי
הרמתי משקולות מגיל 14 כשבגיל 18 כבר הרמתי 200 קילו מהרצפה וגבהתי כמו שצריך. זאת אולי לא הוכחה אבל זה פוסל לחלוטין את הטענה ש20 קילו זה הרבה משקל.
אתה זוכר בערך כמה משקל הייתי עושה בסקאווט\לחיצת חזה.... כשהיית בן 14?

לא יודע, קשה לי להבין את ההיגיון. מה שכן זה בהחלט פתח לי רעיון למחשבה שאולי שווה לכתוב מאמר לפורטל, כזה שגם יסכם במילים שלנו את כל ההממצאים וגם יתן באמת סימוכים לכל הדברים... מאמר שאפשר להפנות להורים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית