הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בהכנה לתחרות

הוקיסט שוקיסט

משתמש קבוע
1,924
1,032
נק' מוניטין:
6,854
1,924
1,032
צריך עזרה רק מפאוורליפטרים שהתחרו בעבר...
אני מתחרה אצל אדטו ב10 בדצמבר, אשמח לעזרה בתיכנון אימונים בזמן שנשאר, אני בתוכנית טקסס, נפח אחרון: סקוואט- 140 בנצ'-100
עצימות אחרון: סקוואט- 165 בנצ'- 112.5 לשלשות (דדליפט לפי מה שאני יודע כבר לא עושים שבועיים לפני)
תודה 😃

לפי דעתי בהנחה שאתה מתאמן א ג ה
יש לך את שבוע התחרות , תעשה 1-2 אימונים קלים האחד בא' במתכונת של חימום כלשהו בתחרות והשני בג' ממש זנות (אופציונלי)
שבוע בחוץ בא' תעשה מה שאתה עושה בא' אבל במתכונת קלה/מצומצמת (אצלך זה יהיה נפח אבל קל), בג' או בה' תעשה אופנרים סקוואט ובנץ ל1-3 סינגלים.
שבועיים בחוץ א' ג' כרגיל , ה' סקוואט ובנץ כבדים (באזור הכניסה השנייה), דדליפט אופנר ל1-3 חזרות.

יש כאלו שנותנים דדליפט כבד אחרון גם 7-10 ימים לפני. אבל מצד שני לרוב הם על חומרים מה שמשנה קצת את המשוואה.

אני אוהב לתת דדליפט כבד אחרון שבועיים לפני ואז לא למשוך בכלל.

סקוואט אפשר אפילו שבוע-שבוע וחצי לפני, ובנץ' שבוע.

הייתי נותן עצימות שבוע וחצי לפני עם סקוואט ובנץ' עד לכניסה שניה פחות או יותר. אם אתה רגיל לשלשות אז פשוט תתקדם עד אותו שבוע וזהו.

אם אתה מתאמן נניח בראשון שלישי חמישי והתחרות ביום שישי -
ביום חמישי של שבוע לפני הייתי נותן את האופנרים ל 3 סינגלים בבנץ' ובסקוואט, ואותו דבר עם הדדליפט שבוע לפני.
בתחילת השבוע של התחרות (יום ראשון) הייתי עושה 3x5 במקום 5x5 עם 80% פחות מהמשקל שאתה אמור לעשות. ביום שלישי לעשות התאוששות כרגיל (אם אתה לוחץ כבד ביום הזה - אל.), ולא להתאמן עד התחרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית