הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פירות וירקות

JameSon

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלום לכם, האם אי אכילת פירות (בכלל לא) וירקות (מדי פעם במרק) תשפיע על פיתוח גוף?
אני יודע שזה לא בריא אבל ניסיתי לאכול בכל דרך אפשרית ואני פשוט לא מצליח, כל פעם שפרי או ירק נוגע לי בגרון מיד מופעל אצלי רפלקס הקאה (משהו מילדות, אני פשוט נגעל מזה ברמה אחרת, רק המראה עושה לי בחילה משום מה), אני מנסה לעבוד על עצמי אבל ברגע האמת אני כמעט ומקיא, גם בשייק פירות זה מגעיל מאוד ומדי פעם כמה פעמים בשבוע אני אוכל מרק ירקות, טיפול פסיכולוגי יעזור? משהו? אני ממש רוצה להתחיל לאכול אבל כל ירק ופרי או משהו עם מרקם דומה גורם לי לצמרמורות ולבחילות.

סיבים תזונתיים לא כאלה קריטים ו"בריאים" כמו שעושים מהם. בנוסף, ממש לא קשה להגיע לכמות טובה ללא ירקות ופירות, אלאאם כן אתה גם נמנע מפחמימות.
בכדור אפשר להכניס עד גרם של כל חומר אפשרי, לכן כדורים של סיבים תזונתיים יהיה רעיון טיפשי, כי תצטרך לצרוך בערך חמישה כדורים לפחות. זו גם הסיבה שאין כדורי אבקת חלבון.
יש אבקות של סיבים תזונתיים, כמו בנפייבר ועוד מוצרים.

יש כדור שיתן לי 30 גרם סיבים תזונתיים?(כמה ההמלצה המומלצת ליום)
מדוע מולטי ויטמין יותר נפוץ אם גם צריך סיבים תזונתיים וגם מינרלים וויטמינים ביחד?
אני מתאר לעצמי של20-30 גרם רוב האנשים גם ככה מגיעים בתזונה היומית ולהמלצה היומית של ויטמינים ומינרלים אנשים לא מצליחים להגיע.
אי אפשר לקבוע את זה, יכול להיות גם שרוב האנשים(שלא מקפידים על תזונה) לא מגיעים לכמות הסיבים התזונתיים המומלצת. (30 גרם ביום זה לא מעט, זה יחסית הרבה לאוכלוסייה)

כשאני בדל פחמימה אני מתסף בסיבים תזונתיים, בד"כ 2 כדורים ביום + מה שאני מקבל מהירקות.

יש כדור שיתן לי 30 גרם סיבים תזונתיים?
כמה לדעתך ישקול כדור כזה? מה אתה חושב יהיה הנפח שלו בערך? איך אתה מתכוון לבלוע אותו?

(השאלה האחרונה אינה רלבנטית אם אתה פיל).

כמה לדעתך ישקול כדור כזה? מה אתה חושב יהיה הנפח שלו בערך? איך אתה מתכוון לבלוע אותו?

(השאלה האחרונה אינה רלבנטית אם אתה פיל).

אני שותה סיבי פסיליום,60 שקל בסופר פארם גם טעים גם 10 גרם ביום

• פותח/ת השרשור
סיבים תזונתיים לא כאלה קריטים ו"בריאים" כמו שעושים מהם. בנוסף, ממש לא קשה להגיע לכמות טובה ללא ירקות ופירות, אלאאם כן אתה גם נמנע מפחמימות.
בכדור אפשר להכניס עד גרם של כל חומר אפשרי, לכן כדורים של סיבים תזונתיים יהיה רעיון טיפשי, כי תצטרך לצרוך בערך חמישה כדורים לפחות. זו גם הסיבה שאין כדורי אבקת חלבון.
יש אבקות של סיבים תזונתיים, כמו בנפייבר ועוד מוצרים.
אז ירקות ופירות זה לא כזה קריטי?

אז ירקות ופירות זה לא כזה קריטי?
תגדיר קריטי.
לקבל ויטמינים,מינרלים ונוגדי חימצון מאוכל ולא מכדורים זה תמיד עדיף.
יש גם כמה ירקות שנחשבים "מזונות על", כמו סלק למשל.. ואפילו אצות 😃

• פותח/ת השרשור
תגדיר קריטי.
לקבל ויטמינים,מינרלים ונוגדי חימצון מאוכל ולא מכדורים זה תמיד עדיף.
יש גם כמה ירקות שנחשבים "מזונות על", כמו סלק למשל.. ואפילו אצות 😃
למשל האם אי אכילת ירקות ופירות תפגע בפיתוח גוף? וכיצד אני יכול לשנות את העובדה שמכל ירק\פרי אני נרתע עד לכדי בחילות?

האם אי אכילת ירקות ופירות תפגע בפיתוח גוף?
אני יותר חושב לכיוון הבריאות הכללית מאשר פיתוח הגוף.

כיצד אני יכול לשנות את העובדה שמכל ירק\פרי אני נרתע עד לכדי בחילות?
אולי לחתוך אותם קצוץ קצוץ ולערבב עם הרבה טחינה וטונה ולזרוק קצת בולגרית? יכול להיות מאוד טעים
אתה גם יכול לשים קצת רטבים למיניהם ולהשתמש בתבלינים...

למשל האם אי אכילת ירקות ופירות תפגע בפיתוח גוף? וכיצד אני יכול לשנות את העובדה שמכל ירק\פרי אני נרתע עד לכדי בחילות?
אני אישית מאמין שכן בעקיפין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית