עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחי אבל אם המוט היה נוגע יותר למעלה ברגליים הייתי מפספס הרבה כוח ואולי קופץ אחורה.אשמח לראות מתאמן שלך שמבצע והטכניקה שלו טובה בעינייך
והמוט לא נוגע ברגל עד הפיצוץ, הוא קרוב מאוד זה כן
סבירה, פוגע נמוך מידי, מושך עם ידיים, מתחיל ללא מגע עם הרגל ונוקשה מאוד בתנועה.
יש על מה לעבוד אבל זה בהחלט לא גרוע
"אבל עחי..."אחי אבל אם המוט היה נוגע יותר למעלה ברגליים הייתי מפספס הרבה כוח ואולי קופץ אחורה.
כי הרי בפווארקלין אנחנו צרכים לנצל כל שריר שיכול לעזור לנו מבחינה ביו - מכנית, אתה מבין אם אני חותר את המשקל למעלה זה יעזור לי להרים יותר משקל
ואם אני אעשה מה שאתה אומר לא למשוך עם ידיים
אני מפספס פה משקל להרמה.
בגלל זה שאתם נותנים תגובה תפרטו שאבין
זה לא כוחמה להגיד ככה וככה וככה
ולא לפרט. תודה
"אבל עחי..."
אתה רוצה ללמוד או רוצה ללמד?
אתה שואל מה לא תקין בתנועה, אני מסביר לך מה לתקן.
תן נימוק סתירה למה שאני אמרתיהידיים בקלין אין להם תפקיד חוץ מלהיות 2 שרוכים שמחברים אליך את המוט.
קיבלת תגובה בונה, אני לא עובד אצלך ויש לי דברים יותר חשובים לעשות מאשר לנמק לך למה השמיים כחולים.ןאני מסביר לך את שלי
עכשיו תן תגובה בונה "המשיכה עם הידיים"
זה ליווי ידיים של התנועה
שכבר הסברתי לך
עכשיו תסביר לי איפה טעיתי
אם אתה מאמן ויודע אתה בטח יודע לנמק מה שאתה אומר נגיד למה לא לימשוך עם הידיים? ואל תגיד לי כי ככה לא עושים כי זה לא נימוק
ןאל תכעס עלי רק חח
אף אחד פה לא השתמש בביספס. אם אתה לא נותן פה נימוקים והסברים נורמאלים עדיף שלא תגיב פה.קיבלת תגובה בונה, אני לא עובד אצלך ויש לי דברים יותר חשובים לעשות מאשר לנמק לך למה השמיים כחולים.
הבייספס לא נועדו למשוך משקלים של קלין והם פוגמים במהירות הכניסה, ככה לא עושים קלין.
זה לא ויכוח על המסלול של המוט, זו אמת מוסכמת בכל אסכולה של ויטליפטינג, סינים, רוסים, בולגרים וכו' וכו'.
רוצה לעשות אחרת? תבלה.
בהחלט. כל מי שמספיק ותיק בפורום יודע שאני לא מסכים עם מייק כמעט בנוגע לשום דבר בקלין, בטח לא כשהטיעונים מסתמכים על "ככה למדתי וככה אני מלמד" או על וידאו שלו, שלא אומר שום דבר מעבר למספר והיכולת האתלטית שלו שאני לא חולק על קיומה.יש מישהו שכן יש לו נימוקים והסברים ואין לו "דברים חשובים יותר לעשות" ?