סרטון ביקורת power clean

• Liran •

משתמש מתחיל
86
1
נק' מוניטין:
13
86
1
אולי זה בקטנה עקום
אבל עוד אפשר לאבחן את זה
לדעתי החזרה האחרונה הייתה טובה
כול השאר הקבלה הייתה אחורה קצת
מה אומרים?

• פותח/ת השרשור
אשמח לראות מתאמן שלך שמבצע והטכניקה שלו טובה בעינייך
והמוט לא נוגע ברגל עד הפיצוץ, הוא קרוב מאוד זה כן

סבירה, פוגע נמוך מידי, מושך עם ידיים, מתחיל ללא מגע עם הרגל ונוקשה מאוד בתנועה.
יש על מה לעבוד אבל זה בהחלט לא גרוע
אחי אבל אם המוט היה נוגע יותר למעלה ברגליים הייתי מפספס הרבה כוח ואולי קופץ אחורה.
כי הרי בפווארקלין אנחנו צרכים לנצל כל שריר שיכול לעזור לנו מבחינה ביו - מכנית, אתה מבין אם אני חותר את המשקל למעלה זה יעזור לי להרים יותר משקל
ואם אני אעשה מה שאתה אומר לא למשוך עם ידיים
אני מפספס פה משקל להרמה.
בגלל זה שאתם נותנים תגובה תפרטו שאבין
זה לא כוחמה להגיד ככה וככה וככה
ולא לפרט. תודה

אחי אבל אם המוט היה נוגע יותר למעלה ברגליים הייתי מפספס הרבה כוח ואולי קופץ אחורה.
כי הרי בפווארקלין אנחנו צרכים לנצל כל שריר שיכול לעזור לנו מבחינה ביו - מכנית, אתה מבין אם אני חותר את המשקל למעלה זה יעזור לי להרים יותר משקל
ואם אני אעשה מה שאתה אומר לא למשוך עם ידיים
אני מפספס פה משקל להרמה.
בגלל זה שאתם נותנים תגובה תפרטו שאבין
זה לא כוחמה להגיד ככה וככה וככה
ולא לפרט. תודה
"אבל עחי..."
אתה רוצה ללמוד או רוצה ללמד?
אתה שואל מה לא תקין בתנועה, אני מסביר לך מה לתקן.

• פותח/ת השרשור
"אבל עחי..."
אתה רוצה ללמוד או רוצה ללמד?
אתה שואל מה לא תקין בתנועה, אני מסביר לך מה לתקן.

ןאני מסביר לך את שלי
עכשיו תן תגובה בונה "המשיכה עם הידיים"
זה ליווי ידיים של התנועה
שכבר הסברתי לך
עכשיו תסביר לי איפה טעיתי
אם אתה מאמן ויודע אתה בטח יודע לנמק מה שאתה אומר נגיד למה לא לימשוך עם הידיים? ואל תגיד לי כי ככה לא עושים כי זה לא נימוק
ןאל תכעס עלי רק חח

נערך לאחרונה:
ןאני מסביר לך את שלי
עכשיו תן תגובה בונה "המשיכה עם הידיים"
זה ליווי ידיים של התנועה
שכבר הסברתי לך
עכשיו תסביר לי איפה טעיתי
אם אתה מאמן ויודע אתה בטח יודע לנמק מה שאתה אומר נגיד למה לא לימשוך עם הידיים? ואל תגיד לי כי ככה לא עושים כי זה לא נימוק
ןאל תכעס עלי רק חח
קיבלת תגובה בונה, אני לא עובד אצלך ויש לי דברים יותר חשובים לעשות מאשר לנמק לך למה השמיים כחולים.
הבייספס לא נועדו למשוך משקלים של קלין והם פוגמים במהירות הכניסה, ככה לא עושים קלין.
זה לא ויכוח על המסלול של המוט, זו אמת מוסכמת בכל אסכולה של ויטליפטינג, סינים, רוסים, בולגרים וכו' וכו'.
רוצה לעשות אחרת? תבלה.

• פותח/ת השרשור
קיבלת תגובה בונה, אני לא עובד אצלך ויש לי דברים יותר חשובים לעשות מאשר לנמק לך למה השמיים כחולים.
הבייספס לא נועדו למשוך משקלים של קלין והם פוגמים במהירות הכניסה, ככה לא עושים קלין.
זה לא ויכוח על המסלול של המוט, זו אמת מוסכמת בכל אסכולה של ויטליפטינג, סינים, רוסים, בולגרים וכו' וכו'.
רוצה לעשות אחרת? תבלה.
אף אחד פה לא השתמש בביספס. אם אתה לא נותן פה נימוקים והסברים נורמאלים עדיף שלא תגיב פה.
אף אחד פה לא מחפש לריב איתך. אני לא אומר דברים סתם כי יש לי מאמן שלמד את זה וקיבל תעודה על זה
והסביר לי למה עושים כל תעונה ותנועה ולא רק איך עושים והוא פסל כל דרך אחרת על ידי נימוק מוכח.
ואם אין לך דרך או "זמן" לסתור את שלי אז אני לא מעוניין לשמוע אותך.
יש מישהו שכן יש לו נימוקים והסברים ואין לו "דברים חשובים יותר לעשות" ?

אה ואגב הסרטון הראשון הבחור בכלל קופץ אחורה בתנועה אם שמתם לב לזה

זה לא שלאף אחד אין מושג, אתה פשוט לא רוצה ללמוד ומתווכח אז לאף אחד אין חשק.

יש מישהו שכן יש לו נימוקים והסברים ואין לו "דברים חשובים יותר לעשות" ?
בהחלט. כל מי שמספיק ותיק בפורום יודע שאני לא מסכים עם מייק כמעט בנוגע לשום דבר בקלין, בטח לא כשהטיעונים מסתמכים על "ככה למדתי וככה אני מלמד" או על וידאו שלו, שלא אומר שום דבר מעבר למספר והיכולת האתלטית שלו שאני לא חולק על קיומה.

עם זאת,
אתה רוצה מרפקים נעולים כל עוד אתה מייצר כוח למוט (כלומר נוגע בקרקע - מהרגע שאתה מנתק מגע עם הקרקע אתה כבר לא מייצר כוח למוט. ואז מתחיל לכופף מרפקים כדי לתפוס).
הסיבה היא, שבמידה והמרפקים שלך לא נעולים בזמן הקפיצה (בזמן שאתה עדיין נוגע בקרקע) - חלק מהכוח של הקפיצה הולך ליישור המרפקים, ולא מתורגם במלואו להרמת המוט. זה כוח שנספג בדרך ולא למקום אליו אתה רוצה שהוא יגיע.
הכוח שאתה יכול לייצר כנגד המוט עם הידיים הוא משמעותית קטן יותר מהכוח שאתה יכול לייצר נגדו עם פושטי הירך ופושטי הברך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית