הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לגבי תזונה

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
חיטוב דל פחמימה

1. חמאה, או שמן קנולה? מבחינת ערך קלורי הם אותו דבר. אבל הבנתי שקנולה זה זבל.
2. איפה אפשר למצוא חמאת בוטנים טבעית ושמן קוקוס?
3.המבורגרים וקבבים קפואים, מזיק? כאילו מבחינת ערכים הם ממש בסדר 15 גרם חלבון 19 שומן ו-0 פחמימה ל-100 גרם, וברכיבים לא רשום משהו חשוד במיוחד חוץ ממשפר טעם. זה באמת מזיק? זה אופציה זולה ואני קצר בכסף.
4. לפי הפליאו כמה שיותר כולסטרול שתאכל ככה ה-HDL יעלה, האם יש מישהו שמאשר את זה ? (תוצאות של בדיקות דם של מישהו שאכל מלא כולסטרול יהיה טוב) כי אני ממש אוהב ביצים, וזה מקור נהדר לחלבון בעל ערך ביולוגי גבוה. אבל יש לי פחד בפנים שאני אוכל כל יום 3-4 ביצים ועוד חודשיים בבדיקת דם יהיה לי כולסטרול גבוה.
5. אין לי העמסות מיוחדות, יש לי יומיים בשבוע שאני אוכל קצת רופף וזה ימי שישי ושבת, בהם אני אוכל כנראה 300-400 מעל הניטרלי ואוכל פחמימות כמה שמתחשק. בימי שישי אני מתאמן בחד"כ, זה לא מתנגש עם ההעמסה? יש השפעה מסוימת? אני מן הסתם גם ביום הזה מקפיד על חלבון פי 1.5 לפחות.
האם היומיים האלה, במקום יום אחד, בתוספת האימון - משקמים מעט את חילוף החומרים וההורמונים של בלוטת התריס?
6. אני בגדול בדל פחמימה. אבל אני לא מפקח במיוחד על כל גרם וגרם. ברוב הימים בשבוע אני נא איכנשהו בין ה-50-100 גרם פחמימה ליום, זה נחשב דל פחמימה? יש ימים שגם לא עובר את ה-50 לפעמים.
אלה פחמימות נחוצות שבאות עם חלבון, בחלב, בחמאת בוטנים, באבקת חלבון..לפעמים טיפה תפוחי אדמה ליד החזה עוף. זה עדיין דל פחמימה עד 100 ביום?
7. שאלה אחרונה, שבת שעברה עשיתי העמסת פחמימות אמיתית, אכלתי משהו כמו 500 גרם פחמימות שרובם מפירה (תפוחי אדמה)..שעה וחצי אחרי הארוחה הזאת נפלה בי עייפות ופשוט נרדמתי משהו שממש לא אופייני לי. זה משהו בגלל הכמות המטורפת או שיש איזה בעיה מסוימת?

נ.ב לכל מי שסובל מאלרגיות שמתבטאות באפצ'ים אף נוזל וכדומה (קדחת השחת). ממליץ לכם לנסות להימנע מחיטה לכמה זמן.
מהרגע שהתחלתי להימנע מחיטה באופן מלא האלרגיות נעלמו, לא ברור לי למה ואיך זה קשור. אבל ניסיתי לפעמים להחזיר את החיטה ואיתה גם האלרגיה חזרה..כדאי לכם לנסות..

תודה לעונים וסורי על חפירה 😃

גם טיגון בשמן זית טוב אינו מייצר רדיקלים חופשיים. בניגוד למיתוס שמסתובב בשטח, טמפ. העישון של שמן זית די גבוהה.
אוקיי מעניין לשמוע, אשמח לדעת מאיפה המידע הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית