הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר גמישות בסקוואט

Nemesis

משתמש קבוע
1,677
1,009
נק' מוניטין:
2,849
1,677
1,009
לפני כמה ימים פתחתי נושא לגבי עומק בסקוואט, מאז התחלתי לעשות סטים עם משקלים נמוכים כל אימון כדי לעבוד על טכניקה של low bar.
אני מודע לבעייה שיש לי והיא גמישות, אותה בעייה ארורה ומקוללת שכל אחד שונא החליטה לחזור אליי לסיבוב שני ואני צריך לתקן אותה הכי מהר שאפשר (לא מצפה שתוך 3 ימים באורח פלא הסקוואט יהיה מושלם מן הסתם).
הבעייה שלי היא שבירידה הכפות רגליים בורחות לי יותר מידי החוצה, בעיקר רגל ימין.

בעזרת איזה תרגילי גמישות אני יכול להקל על הבעייה הזאת ולפתור אותה לאורך זמן? כמה שיותר תרגילי גמישות לבעייה הספציפית הזאת יותר טוב, אני חייב להתגבר על בעיית הגמישות לפני שאני פותח פער עצום עם המשקל של הדדליפט, בטח ובטח אם אני מתכנן לעבור לתוכנית לינארית עוד חודש וחצי, שבלי סקוואט אין טעם לעשות אותה אפילו.

1. אין לך בעיה של גמישות שתפריע לך לסקוואט. אין שום בעיית גמישות שתגביל את הסקוואט שלך
2. בלי סרטון טכניקה אין לנו איך לעזור לך

• פותח/ת השרשור
1. אין לך בעיה של גמישות שתפריע לך לסקוואט. אין שום בעיית גמישות שתגביל את הסקוואט שלך
2. בלי סרטון טכניקה אין לנו איך לעזור לך
אם 2 מאמנים אמרו לי היום שיש בעיית גמישות אני די בטוח שיש בעיית גמישות, לא היו אומרים את זה סתם. זה לא שמנסים למנוע ממני לעשות סקוואט, להפך מנסים לעזור לי לפתור את הבעייה ולהמשיך הלאה.
יש לי סרטון של טכניקה, אני יעלה אותו עוד כמה דקות. עומק לסקוואט חסר שם בוודאות, גם המבט הוא ישירות קדימה ולא קצת למטה (כמו שרשום בספר starting strengh), עכשיו הסתכלתי על הסרטון שוב ושמתי לב בחזרה הראשונה הכפות רגליים יוצאות עוד יותר כלפי חוץ מאיך שהן נמצאות במצב הרגיל- אם נגיד ההתחלה ב30 מעלות אז זה בורח עוד יותר כלפי חוץ.

אם 2 מאמנים אמרו לי היום שיש בעיית גמישות אני די בטוח שיש בעיית גמישות, לא היו אומרים את זה סתם. זה לא שמנסים למנוע ממני לעשות סקוואט, להפך מנסים לעזור לי לפתור את הבעייה ולהמשיך הלאה.
יש תרגיל מצויין למובילטי שדודי פעם הראה לי, עם המקל מטאטא.
אתה יכול לשאול אותו, ואם אמצא לך סרטון של זה..אשלח לך.

• פותח/ת השרשור
יש תרגיל מצויין למובילטי שדודי פעם הראה לי, עם המקל מטאטא.
אתה יכול לשאול אותו, ואם אמצא לך סרטון של זה..אשלח לך.
הוא הביא לי תרגיל או 2 לבצע שאני אוחז בעמודים של הראק, דווקא נראה שאלה תרגילים שיעזרו הבעייה שבבית אין לי איך לבצע אותם.
אני מחפש כמה תרגילים ביתיים שיוכלו לעזור לגמישות, במקביל אני כל אימון עושה כמה סטים של סקוואט עם משקל נמוך כדי לנסות למנוע את הדחיפה המוגזמת של הכפות רגליים החוצה, חזרות איטיות והתיישבות לכמה שניות לפני עלייה.
אני מקווה לעבור את המכשול הזה כמה שיותר מהר לפני שהדדליפט יברח עוד יותר למעלה במשקלי עבודה.

הוא הביא לי תרגיל או 2 לבצע שאני אוחז בעמודים של הראק, דווקא נראה שאלה תרגילים שיעזרו הבעייה שבבית אין לי איך לבצע אותם.
אני מחפש כמה תרגילים ביתיים שיוכלו לעזור לגמישות, במקביל אני כל אימון עושה כמה סטים של סקוואט עם משקל נמוך כדי לנסות למנוע את הדחיפה המוגזמת של הכפות רגליים החוצה, חזרות איטיות והתיישבות לכמה שניות לפני עלייה.
התרגיל שאני מדבר עליו הוא עם מטאטא.. קצת קשה להסביר.
אם אתה מכיר את גלב, הוא יכול להראות לך את התרגיל.

• פותח/ת השרשור
התרגיל שאני מדבר עליו הוא עם מטאטא.. קצת קשה להסביר.
אם אתה מכיר את גלב, הוא יכול להראות לך את התרגיל.
מצאתי כמה מתיחות שיכולות לעזור קצת ואני גם עושה בבית סקוואט משקל גוף מלא חזרות גם אם לא עומק מלא לפחות לעבוד על זה שהכפות רגליים לא יברחו לי עוד החוצה, מחר יש לי legs day אני מקווה שהסקוואט יהיה פחות זוועה מהתרגול טכניקה שהיה לי אתמול, לא בא לי להסתמך רק על פרונט סקוואט ומכרעים בתור עבודה עיקרית על רגליים להרבה זמן בלי סקוואט כבד אז אני מנסה לעוף על הגמישות והתיקון של הטכניקה באטרף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית