הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקבילים

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
כשאני עושה מקבילים (ועוד עם המכשיר שנותן עזרה ומוריד משקל) אני מרגיש לחץ כזה בכתף, בעיקר במקבילים צר.
לחץ כזה כאילו הוא על הגבול של הטווח תנועה שלו משהו קצת כואב ומרגיש שאם אמשיך אפרוק את הכתף.
ממה זה יכול להיגרם? מישהו יכול לתת סרטון איך לעשות נכון?

כשאני עושה מקבילים (ועוד עם המכשיר שנותן עזרה ומוריד משקל) אני מרגיש לחץ כזה בכתף, בעיקר במקבילים צר.
יש נטייה במקבילים להוציא את הכתפיים קדימה, ואז עיקר העומס נופל עליהם.
קח את השכמות אחורה ולמטה, כתוצאה יירד עומס מיותר מהכתפיים.

• פותח/ת השרשור
יש נטייה במקבילים להוציא את הכתפיים קדימה, ואז עיקר העומס נופל עליהם.
קח את השכמות אחורה ולמטה, כתוצאה יירד עומס מיותר מהכתפיים.
רבע שעה שאני עומד כמו מפגר ומנסה לקחת את השכמות אחורה, אפשר הסבר לאיך בדיוק עושים את זה? עדיף סרטון

ובנושא אחר, יש הפרש כוח ממש משמעותי בין הידיים שלי, יד ימין חזקה משמאל בהרבה וזה מפריע לי בכל תרגיל שבו שתי הידיים מחזיקות משקולת. לדוגמה סקואט ובנץ' פרס אני עושה בסמית', כי רק ככה אני יכול בלי שהמוט יפול לצד.
האם זה נורמלי? קורה לכל מי שמתאמן מתחיל?

רבע שעה שאני עומד כמו מפגר ומנסה לקחת את השכמות אחורה, אפשר הסבר לאיך בדיוק עושים את זה? עדיף סרטון

ובנושא אחר, יש הפרש כוח ממש משמעותי בין הידיים שלי, יד ימין חזקה משמאל בהרבה וזה מפריע לי בכל תרגיל שבו שתי הידיים מחזיקות משקולת. לדוגמה סקואט ובנץ' פרס אני עושה בסמית', כי רק ככה אני יכול בלי שהמוט יפול לצד.
האם זה נורמלי? קורה לכל מי שמתאמן מתחיל?

הנה סרטון של חיים כהן

והנה סרטון על לקחת שכמות אחורה:

ובסקוואט תבדוק המוט יושב באמצע ומאוזן משתי הצדדים

הנה סרטון של חיים כהן
אני במקומך לא הייתי שם סרטונים של הליצן הזה כאן בפורום.

הירידה צריכה להיות כשקו הכתפיים עובר את קו המרפק.
כמה לא מפתיע שהוא מראה בסרטון טווח תנועה חלקי. בדיוק כמו הסקוואטים שלו 😃

ScreenHunter_744 Nov. 25 17.59.jpg

נערך לאחרונה:
אני במקומך לא הייתי שם סרטונים של הליצן הזה כאן בפורום.

הירידה צריכה להיות כשקו הכתפיים עובר את קו המרפק.
כמה לא מפתיע שהוא מראה בסרטון טווח תנועה חלקי. בדיוק כמו הסקוואטים שלו 😃

צפה בקובץ המצורף 31366
שלחתי את הסרטונים בשביל הקטע של לקחת שכמות אחורה
אולי אתה צודק שבמה שאמרת
אבל אני לא מבין את הקטע של הפורום הזה שמי שהולך לכיוון הבילדינג או מישהו שנגד תוכניות כוח קוראים לו ליצן/מדבר שטויות ולא מפרגנים
מאמין שעם הייתי שולח סרטון של דני גם היו צוחקים אפילו עם הוא היה אומר דברים נכונים

אבל אני לא מבין את הקטע של הפורום הזה שמי שהולך לכיוון הבילדינג או מישהו שנגד תוכניות כוח קוראים לו ליצן/מדבר שטויות ולא מפרגנים
אבל זאת לא הסיבה שקראתי לו ליצן.
הוא מעלה סרטונים עם טעויות קריטיות בלימוד הטכניקה, העלה אף סרטון שהוא עושה סקוואט שלא מגיע אפילו למקביל וגם ממליץ שלא לעשות את התרגיל כי הוא מסוכן.
נו באמת.

אני האחרון שנגד פיתוח גוף, ובעצמי מאמין בתוכניות שמשלבות כוח ונפח למטרות אחרות מלבד PL.
אבל צריך לקחת דברים בפרופורציה.

אבל זאת לא הסיבה שקראתי לו ליצן.
הוא מעלה סרטונים עם טעויות קריטיות בלימוד הטכניקה, העלה אף סרטון שהוא עושה סקוואט שלא מגיע אפילו למקביל וגם ממליץ שלא לעשות את התרגיל כי הוא מסוכן.
נו באמת.

אני האחרון שנגד פיתוח גוף, ובעצמי מאמין בתוכניות שמשלבות כוח ונפח למטרות אחרות מלבד PL.
אבל צריך לקחת דברים בפרופורציה.
כמו שאמרתי אתה צודק שאולי הוא לא ירד מספיק, למרות שהוא כן אמר להגיע ל90 מעלות
ואתה יכול לשלוח סרטון שהוא לא ממליץ לעשות סקוואט כי זה מסוכן? לא מצאתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית