הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך וואלה לא צנזרו תגובה כזו??

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
נסעתי פעם בסביון,כנראה שכל היהודים גרים בוילות ענקיות עם בריכה.

נסעתי פעם בסביון,כנראה שכל היהודים גרים בוילות ענקיות עם בריכה.

לא נו שמאלני חמוד באמת עכשיו,
אתה באמת לא שם לב שבכל היישובים הערבים באזור המשולש יש איזה 90% בתים צמודי קרקע? אין בניה לגובה.
לא מדבר על ערבים נוצרים בחיפה או נצרת, ערבים מוסלמים במשולש.

זה נורא מגניב לבוא בקטע של סביון וזה כאילו באת בהפוכה ואני עושה הכללות, אבל בתכלס במציאות אני לא עושה הכללות ובטח לא משהו קיצוני כמו הדוגמא שהבאת.

למה אתה קופץ למסקנה שהוא שמאלני? לי נראה שהוא סה"כ לא מאמין לחלק מהדברים שכתובים שם, שגם לי קשה להאמין שהם נכונים.

נכון שהרוב נשמע מופרך אבל לצערי גדלתי עם ערבים כל חיי [אני בן 23 חוש הבא ונולדתי ביפו וגרתי שם עד לפני חודש] ולצערי הרוב הגדול נכון ואני עד לכך....

אני גר "בשטחים " וכל מילה של מי שרשם את זה אמת נכונה .

אני אוהב תמדינה אבל מתבייש במנהיגים שלה כל כך מתבייש שאני מעוניין לעזוב אותה על מנת להציל את חייהם של הילדים שיהיו לי בעתיד .

קראתי מילה במילה עד הסוף במשך קרוב לחצי שעה כל מה שרשום שם נכון הם גונבים מכוניות פורצים לבתים ועושים את כל מה שמתואר שם

מי שלא מאמין לא חייב כל אחד ובחירתו שלו
"אל תאמין למה שאתה שומע ותאמין לחצי ממה שאתה רואה "
משפט כל כך נכון
אבל אני חיי ועובר את זה ביום יום ואני שם לב למה שקורה ואני שם לב שההורים שלי עובדים כמו מטורפים וכואב לי הלב שבסוף זה מגיעה לאזרחים סוג א
כל מילה נכונה ואני חיי את זה ביום יום מדינת ישראל של היהודים ואם אתם לא מאמינים תבדקו אפילו בקוראן תפרשו שמה שהוא רשם שם נכון וירושלים לא מוזכרת שם .

אני מתבייש במדינה גם על זה שמאשימים את החיילים שהגנו על חייהם ועל המדינה ברצח ונשלחים לכלא .

בושה למדינה ובושה למה שיהיה פה עוד כמה שנים אני רק מקווה שזה לא יקרה שאני עדיין יהיה פה .

שמאלני אינו יהודי /שמאלני שמכנה אותו כיהודי הוא אינו יהודי אלה ערבי פולש למדינת היהודים שמקבל כסף על מה שהוא עושה .

קראתי חלק, למרות שאני לומד במכללה ולא באוניברסיטה, אני לא ראיתי ערבי מוסלמי במכללה, אלא רק את המרצה שלדעתי הוא ערבי נוצרי שהוא אחלה בסה"כ.
כמה ערבים ראיתם שיש להם תעודת בגרות למרות כל הסביבה שהם חיים בה? לא הרבה. אם יש לערבי בגרות טובה, פסיכומטרי סביר למה שהוא לא ילמד באוניברסיטה אם הוא יכול? הרי אם לאדם שאין לו מקצוע ובנוסף שיש לו שנאה נגד היהודים, הוא ימצא את עצמו באיזה פיגוע שהוא ינהל אותה, לא חבל?

הדיון הזה הזכיר לי סרטון של לאטמה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קראתי חלק, למרות שאני לומד במכללה ולא באוניברסיטה, אני לא ראיתי ערבי מוסלמי במכללה, אלא רק את המרצה שלדעתי הוא ערבי נוצרי שהוא אחלה בסה"כ.
כמה ערבים ראיתם שיש להם תעודת בגרות למרות כל הסביבה שהם חיים בה? לא הרבה. אם יש לערבי בגרות טובה, פסיכומטרי סביר למה שהוא לא ילמד באוניברסיטה אם הוא יכול? הרי אם לאדם שאין לו מקצוע ובנוסף שיש לו שנאה נגד היהודים, הוא ימצא את עצמו באיזה פיגוע שהוא ינהל אותה, לא חבל?

מה זה?
באיזה מכללה את לומד? ולה המכללה שלך נחשבת לאינדקציה?

---------- התגובה התווספה ב 18:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:34 ----------

לא קראתי את התגובה, אבל אני אשמח לדעת במה קשור עניין הבניה צמוד לקרקע ?

לקבור את הנושא איפה שהוא היה, ולתת אזהרה למי שהקפיץ, ובאן למטומטם שקרא למוות לערבים. תודה מראש.

אני מצטרפת להצעה לנעול את האשכול.
לא שמתי לב שהוא ישן והוא באמת די מיותר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית