הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה לפני ואחרי אימון

~ZiBeNbErG~

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
אני מתאמן תוכנית AB 4 פעמים בשבוע שכולל ריצה של 30 דקות אחרי אימון משקולות- אני צריך להוריד אחוזי שומן. מייד אחרי הריצה אני אוכל סנדוויץ טונה+ תפוח. רציתי לדעת האם אני אוכל מספיק חלבונים ופחמימות(הנבתי שצריך פחמימות פי 2 מחלחבונים) והאם זה בסדר לאכול מה שאני אוכל מייד אחרי הריצה(לא לשכוח שעשיתי אימון משקולות ואני צריך חלבון)

גם רציתי לשאול האם זה הכרחי לאכול חטיף אנרגיה 20-30 דקות לפני האימון(2-3 שעות אחרי ארוחת צהריים)

אני מתאמן תוכנית AB 4 פעמים בשבוע שכולל ריצה של 30 דקות אחרי אימון משקולות- אני צריך להוריד אחוזי שומן. מייד אחרי הריצה אני אוכל סנדוויץ טונה+ תפוח. רציתי לדעת האם אני אוכל מספיק חלבונים ופחמימות(הנבתי שצריך פחמימות פי 2 מחלחבונים) והאם זה בסדר לאכול מה שאני אוכל מייד אחרי הריצה(לא לשכוח שעשיתי אימון משקולות ואני צריך חלבון)

גם רציתי לשאול האם זה הכרחי לאכול חטיף אנרגיה 20-30 דקות לפני האימון(2-3 שעות אחרי ארוחת צהריים)
לא הכרחי. אתה לא חייב לאכול פי שתיים פחמימות מחלבון.

http://www.kilogram.co.il/983/ארוחה-לפני-ואחרי-האימון-לא-מה-שחשבתם/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית