נק' מוניטין:
284
- 134
- 74
האם יש שינוי בתדירות העמסת הפחמימות כשהפחמימה נמוכה ויש קשר גם לתדירות העמסה עם אחוז שומן .? נניח ב10 צריך כל 10 ימים למשל ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת לא דיאטה אנאבולית, דיאטה רגילה 1700 קלוריות לדוגמא עם חלבון גבוהה פחמימה 120 גרם שומן 40 בערךההמלצה היא אחת לשבוע, יש כאלה שיגידו למשוך לאחת ל10 ימים
זה דיאטה לא טובה אם אתה על 40 גרם שומןזאת לא דיאטה אנאבולית, דיאטה רגילה 1700 קלוריות לדוגמא עם חלבון גבוהה פחמימה 120 גרם שומן 40 בערך
תכנית אני על חומרים , חלק מהשומן לא נדרש עבור ייצור הורמונלי אז אני מאמין שזה כן תקיןזה דיאטה לא טובה אם אתה על 40 גרם שומן
תשאל בפורום סטרואידים אני לא מבין בזה בכלל. ומי שמבין קורא כאן פחותתכנית אני על חומרים , חלק מהשומן לא נדרש עבור ייצור הורמונלי אז אני מאמין שזה כן תקין
בכל מקרה הפחמימה 145גרם
שומן 40
חלבון 200
מה ההמלצה להעמסה במצב כזה מבחינת תדירות?
אחוז שומן 11-10
אני לא מדבר על סטרואידים .. אני מדבר על תדירות העמסות למצב של תפריט כזה ..תשאל בפורום סטרואידים אני לא מבין בזה בכלל. ומי שמבין קורא כאן פחות
לא הבנתי מה הקשר לבין זה שחלק מהמשומן לא נדרש עבור ייצור הורמונלי לבין הכמות המינורית של שומן בתפריט שלך.חלק מהשומן לא נדרש עבור ייצור הורמונלי אז אני מאמין שזה כן תקין
מהפורטל נדרש 0.8 שומן למשקל גוף , חלק ממנו גם משומש לעיקרון של ייצור הורמונלי, אצלי זה לא קורה בגוף אז סביר להניח שהגוף יהיה מסופק מכמות שומן אף נמוכה יותרלא הבנתי מה הקשר לבין זה שחלק מהמשומן לא נדרש עבור ייצור הורמונלי לבין הכמות המינורית של שומן בתפריט שלך.
אני לא יודע מהם האחוזים שהולכים לייצור הורמונים מתוך השומן שאתה אוכל,אז אני יעדיף לא לענות לך על כך.מהפורטל נדרש 0.8 שומן למשקל גוף , חלק ממנו גם משומש לעיקרון של ייצור הורמונלי, אצלי זה לא קורה בגוף אז סביר להניח שהגוף יהיה מסופק מכמות שומן אף נמוכה יותר
אולי 0.5 מהמשקל גוף זה נמוך אבל מבחינת תוצאות אני דווקא רואה התקדמות סבבה
איך אוכל לוודא דבר כזה?
הייתי מעמיס אחת ל10 בתפריט הזהתכנית אני על חומרים , חלק מהשומן לא נדרש עבור ייצור הורמונלי אז אני מאמין שזה כן תקין
בכל מקרה הפחמימה 145גרם
שומן 40
חלבון 200
מה ההמלצה להעמסה במצב כזה מבחינת תדירות?
אחוז שומן 11-10
בגדול, העמסת פחמימות היא נגזרת של השינוי בחילוף החומרים, וזה תלוי אחוז שומן, גרעון קלורי והרכבו, סוג הספורט בו האדם מתעסק ועוד.האם יש שינוי בתדירות העמסת הפחמימות כשהפחמימה נמוכה ויש קשר גם לתדירות העמסה עם אחוז שומן .? נניח ב10 צריך כל 10 ימים למשל ?
אז אני יעדיף לא לענות לך על כך.
Well played.אני חייב לך .. אז..
*מעדיף או *אעדיף
תיקו, ביי
מה השינוי המצופה בפעילות בלוטת המגן אחרי העמסה?אם יש לך אפשרות לבצע בדיקות דם לפני ההעמסה, ובשבועיים שלאחריה במשך פעמיים, בעיקר למדדי בלוטת התריס, תוכל לדעת כיצד גופך הגיב להעמסה ומה היו תוצאותיה.
טוב קודם כלאשר מה אתה פותח אשכול מהמשתמש שלי ועוד על חיטוב,