הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות לגבי התאמות אישיות בss

Tzahi.h

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
טוב אז מחר אני סוגר שבוע שני לss ורציתי לשאול מס' שאלות לגבי התאמות אישיות שאני מעוניין להכניס לתוכנית בהמשך.

להבנתי מטרת התוכנית היא להקנות בסיס של כח שממנו ניתן יהיה להתקדם באופן הרבה יותר טוב באימוני נפח וצבירת מסה. השאלה שלי היא אם לדוגמא בבנץ' אגיע ל85*5 שמבחינתי זה כבר משקל נחמד לאלה, אוכל להתחיל להכניס שינוים לכיוון הנפח( וכן אני מודע שזה שינוי של התוכנית וכן אני מודע שההתקדמות בעליית המשקלים תיהיה נמוכה יותר), כיוון שבסופו של דבר אני מעוניין לעלות מקסימום מסה בתקופה קצרה יחסית שיש לי של מסה.

הכוונה שלי, האם מהרגע שאגיע למשקל הזה אוכל להכניס באימון A שינוי כזה ואתחיל לראות יותר תוצאות של עלייה במסת שריר?
סקווט 3X5
בנץ 3X6
דד ליפט 1X5
מקבילים 2X12

(עלייה במשקלים בבנץ ובמקבילים תהיה שבועית או לחילופין לאחר שני אימוני A ולא כל אימון )

שאלה שניה, אני מתאושש מפציעת itbs והפיוזתרפיסט המליץ על 3-4 אימוני אירובי בשבוע של ריצה קלה והליכה לסירוגין בקצב 6 קמ"ש. איך לדעתכם אוכל לשלב אותם עם התוכנית? בימי האימון? אם כן, לפני( כסוג של חימום) או אחרי האימון( סוג של שחרור ועל מנת לא לפגוע בביצועים באימון)?

שאלה שלישית,
בבנץ ובפרס אני כבר לא יכול לעלות ב5 ק"ג כל אימון ואני מוריד את העליה ל2.5 גם בדד ליפט אני רוצה כבר להתחיל לעלות ב7.5 במקום ב10. הקטע שרוב הזמן כרגע אני מתאמן בצבא, ואין שם משקולות של 1.25 , כמה זה קריטי בתרגילים האלה שצד אחד של המוט יהיה כבד ב2.5 קילו ?

תודה על העזרה

אם אתה עדיין מתקדם בבנץ' אז מיותר להכניס את השינויים האלה (או בכל תרגיל אחר לצורך העניין).
שאלה שניה, אני מתאושש מפציעת itbs והפיוזתרפיסט המליץ על 3-4 אימוני אירובי בשבוע של ריצה קלה והליכה לסירוגין בקצב 6 קמ"ש. איך לדעתכם אוכל לשלב אותם עם התוכנית? בימי האימון? אם כן, לפני( כסוג של חימום) או אחרי האימון( סוג של שחרור ועל מנת לא לפגוע בביצועים באימון)?
אם זה בעצימות נמוכה אז הייתי ממליץ אחרי האימון. אם בעצימות בינונית-גבוהה לא הייתי ממליץ לשלב עם SS בכלל.
בבנץ ובפרס אני כבר לא יכול לעלות ב5 ק"ג כל אימון ואני מוריד את העליה ל2.5 גם בדד ליפט אני רוצה כבר להתחיל לעלות ב7.5 במקום ב10. הקטע שרוב הזמן כרגע אני מתאמן בצבא, ואין שם משקולות של 1.25 , כמה זה קריטי בתרגילים האלה שצד אחד של המוט יהיה כבד ב2.5 קילו ?
אל תשים משקל שונה בכל צד. הדבר הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו זה לקנות זוג פלטות של 1.25. אם אין אפשרות אז הדבר הטוב הבא זה במקום להתקדם כל אימון ב 2.5 קילו להתקדם כל 2 אימונים ב 5 קילו. זה לא אידיאלי אבל אם זה מה שיש אז זה מה שיש.

Back
למעלה תחתית