הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דרך לרדת במשקל

gavriel0909

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
קודם כל זה חבר שלי כותב אין לו משתמש

אוקיי קודם נתונים עליי:
אני בן 14
שוקל96 קילו
גובה 1.76

אני רוצה לדעת מה כדאי לי לעשות אני רוצה להרזות אני מתאמן במכון כושר 4 פעמים בשבוע , אני שם כבר 9 חודשים אבל התאמנתי ברצינות רק במשך 3 חודשים בגלל הרבה סיבות אז ירדתי ב3 חודשים האלה 14 קילו שקלתי 110 אבל אני מרגיש שיכולתי לרדת יותר אני לא יודע אם כדאי לי לשלב משקולות ואימונים של כוח או שלעשות רק אירובי אני מתלבט אם להקפיא את המנוי בגלל שבמכון כושר קשה לי לרוץ אני מרגיש תקוע אז עכשיו לרוב אני בחוץ משחק כדורסל וכדורגל ובתזונה אני משקיע בודק כל דבר שאני אוכל מסתכל על הקלוריות והכל אז בתזונה אני בסדר היה ימי הולדת שאכלתי לפעמים שווארמה והכל אבל בכללי אני לא אוכל את זה גם לא פעם בשבוע , כדאי לי לעבוד לפי תוכנית תזונה או להמשיך למדוד?
בבקשה תגיבו

התאמנתי ברצינות רק במשך 3 חודשים

ירדתי ב3 חודשים האלה 14 קילו

אני מרגיש שיכולתי לרדת יותר

בתזונה אני משקיע בודק כל דבר שאני אוכל מסתכל על הקלוריות והכל אז בתזונה אני בסדר

כדאי לי לעבוד לפי תוכנית תזונה או להמשיך למדוד?

1. 14 קג ב 3 חודשים זה המון. ירידה גדולה מידיי,מהר מידיי ולא מומלצת לדעתי.
2. כדי לרדת במשקל כמו שצריך יש להיות בגירעון קלורי (לא גדול מידיי, תתחיל ב 500), ולצרוך מספיק שומן\חלבון בתפריט.
3. אימוני כוח עצימים 3 פעמים בשבוע יספיקו, אירובי יתרום.
4. קרא את המדריך הבא ובהצלחה

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תפריטי תזונה לגברים למטרת חיטוב והורדת אחוזי השומן לבעלי משקל: 70 - 85 - 100 ק"ג - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תוכניות אימונים לתקופת החיטוב - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

14 קג ב 3 חודשים זה המון.
כללית זה נכון, אבל שמת לב לפרטים שלו? הוא שקל 110 ק"ג והגובה שלו 1.76 מ', כלומר ה BMI שלו 35. בתנאים האלה הירידה שהוא מתאר סבירה בהחלט.

לחבר של גבריאל: כל הכבוד! לא צריך לזרז את קצב הירידה במשקל אלא לשמור עליו, ואפילו להוריד אותו בהמשך, כשתגיע למשקלים יותר נמוכים.

• פותח/ת השרשור
כללית זה נכון, אבל שמת לב לפרטים שלו? הוא שקל 110 ק"ג והגובה שלו 1.76 מ', כלומר ה BMI שלו 35. בתנאים האלה הירידה שהוא מתאר סבירה בהחלט.

לחבר של גבריאל: כל הכבוד! לא צריך לזרז את קצב הירידה במשקל אלא לשמור עליו, ואפילו להוריד אותו בהמשך, כשתגיע למשקלים יותר נמוכים.

תודה רבה ☺ השתדל כמה שיותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית