עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה משוכלל (BMR*1.2-500)יותר מידי חלבון
מה שריפת הקלוריות היומית?<
אלו ערכים להתחלת חיטוב? אם כן, מעט פחמימה על ההתחלה, זה מתכונת להיתקע ולהיכנס לסטרס מהר מידימשקל 95, גובה 1.85, גיל 17
ערכים:
2000 קלוריות
224 גרם חלבון
77 גרם שומן
84 גרם פחמימה
*לא כולל סקופ חלבון שאותו אין לי כל יום
להוסיף תפוח, להוריד 100 גרם בולגרית?אלו ערכים להתחלת חיטוב? אם כן, מעט פחמימה על ההתחלה, זה מתכונת להיתקע ולהיכנס לסטרס מהר מידי
הורד מכמות החלבון והוסף לפחמימהלהוסיף תפוח, להוריד 100 גרם בולגרית?
ולמה אתה מתכוון ״סטרס״?
אתה יכול אם זה מסתדר מבחינת קלוריות אפילו להוסיף שני פרוסות לחם מלא ולהשאיר נגיד 20 30 גרם בולגרית עם זה לא יודע אם זה יסתדר אבללהוסיף תפוח, להוריד 100 גרם בולגרית?
ולמה אתה מתכוון ״סטרס״?
גם אם יש לי כמות ממש נמוכה של שריר יכול לרדת?הורד מכמות החלבון והוסף לפחמימה
באמרי "סטרס", הכוונה היא לשינוי חד בחילוף החומרים, אשר עלול להביא לחיטוב לא אידיאלי (איבוד יותר שריר משומן)
ודאי, גםגם אם יש לי כמות ממש נמוכה של שריר יכול לרדת?
ייעוץ - התלבטות לגבי חיטוב
וכשעושים חיטוב אפשר גם להתחזק?ודאי, גם
תיאורטית כן, אך אל תסמוך על כך.וכשעושים חיטוב אפשר גם להתחזק?
למה?כמובן לא לטווח הארוך
למה לחיות על מקס 100 גר' פחמימה? כאשר היא אמורה להוות יחד עם חלבון את הבסיס לאנרגיה?למה?
לא יודע, השאלה היא אם יש בזה משהו רע. אני חי על פחות מזה תקופה די ארוכה ורוצה לדעת אם הנסיון להיות בריא לא הורג אותי 😃למה לחיות על מקס 100 גר' פחמימה?
השאלה האם זה בריא.לא יודע, השאלה היא אם יש בזה משהו רע. אני חי על פחות מזה תקופה די ארוכה ורוצה לדעת אם הנסיון להיות בריא לא הורג אותי 😃
תיאורטית כן, אך אל תסמוך על כך.
בתחילה אולי הקיצוץ בפחמימה עשוי לגרום לך (תלוי גם ברגישות שלך לאינסולין) להיות עירני יותר ומפוקס, ומכאן גם שהתחזקות קלה תיתכן. אם כבר, כדאי לשאוף לההיפך - לנסות ולשמור כמה שיותר על הכוח במהלך החיטוב.
מניסיון, תתחיל עם פחמימה גבוהה (אך נמוכה מהצריכה הממוצעת שלך), ומשם תרד.
אחלה תפריט לחודש השני של החיטוב..אבל אתה מתחיל. נ.ב חסר ויטמינים פה, הייתי במקומך צורך מולטי או מוריד פרוסת לחם לטובת כמה ירקות.
נניח אתה בדרך כלל אוכל 300 גרם פחמימה ביום? אז בשבוע הראשון של החיטוב תאכל 220-250 בערך.
שבוע שני תרד ל-200-180 (הכל ביחס לכמה אתה מושפע מזה)
שבוע שלישי 100 גרם..
וכך הלאה, כשהאידיאל הוא בערך 50 גרם פחמימה - מירקות פירות וקטניות..
אל תעשה את זה חד מדי כי זה יותר נזק מתועלת.
ובכללי, אם תקצץ ל-80 גרם פחמימה כשלפני זה אכלת 200+, לא רק שזה יותר נזק מתועלת, אני צנצנצת אם תחזיק שבוע בלי להישבר.
ולהתחיל עם FBW פשוט או AB מתקדם?לא יודע, השאלה היא אם יש בזה משהו רע. אני חי על פחות מזה תקופה די ארוכה ורוצה לדעת אם הנסיון להיות בריא לא הורג אותי 😃
אינדיבידואליולהתחיל עם FBW פשוט או AB מתקדם?