הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דד ליפט

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אז פעם שניה שאני מנסה דד ליפט אחרי שראיתי כמה סרטונים גם של Alan thrall אבל כמובן לראות ולבצע זה שני דברים שונים
אז תגידו לי מה אתם חושבים

-הצלם מאוד גרוע אני פיטרתי אותו-

אתה יכול לצטט מה שרלוונטי? אני ממש לא מפוקס כרגע.
ממליץ לקרוא בחום.
מאמר של ריפטו באתר.

בכל אופן,
You just step up to the bar with a vertical-jump stance width

Stance Width
The stance width of a vertical jump is narrower than most novices' deadlift, but it shouldn't be.

A push into the floor should have the mid-foot directly under the hip joint, and this is the stance width that allows you to push the floor without losing force to any shear that will develop along a laterally-angled leg.

טוב תקשיב,זה לא דדליפט בשום אופן. אתה צריך ללמוד הכל מחדש ולשים משקל נורמלי על המוט. תוכל להתחיל מצפייה בסרטונים של ריפ ושל אלן.
בהצלחה.
אם יש לך שאלות בקשר לסרטונים (לא הסבר אחד לאחד מה הם אומרים,אתה יכול להסיק זאת בעצמך.) נשמח לעזור לך.
ממליץ לקרוא בחום.
מאמר של ריפטו באתר.

בכל אופן,
You just step up to the bar with a vertical-jump stance width

Stance Width
The stance width of a vertical jump is narrower than most novices' deadlift, but it shouldn't be.

A push into the floor should have the mid-foot directly under the hip joint, and this is the stance width that allows you to push the floor without losing force to any shear that will develop along a laterally-angled leg.
אם ככה,זה לא קשור לאורך הרגל?

• פותח/ת השרשור
טוב תקשיב,זה לא דדליפט בשום אופן. אתה צריך ללמוד הכל מחדש ולשים משקל נורמלי על המוט. תוכל להתחיל מצפייה בסרטונים של ריפ ושל אלן.
בהצלחה.
אם יש לך שאלות בקשר לסרטונים (לא הסבר אחד לאחד מה הם אומרים,אתה יכול להסיק זאת בעצמך.) נשמח לעזור לך.

אם ככה,זה לא קשור לאורך הרגל?
אתה יכול להיות יותר ספיציפי ?

אז פעם שניה שאני מנסה דד ליפט אחרי שראיתי כמה סרטונים גם של Alan thrall אבל כמובן לראות ולבצע זה שני דברים שונים
אז תגידו לי מה אתם חושבים

-הצלם מאוד גרוע אני פיטרתי אותו-

תצלם מהצד..

הסתכלת על סרטוני הדדליפט של ריפטו?
קראת קצת על התרגיל..?

כי זה לא ממש דדליפט מה שאתה עושה. (בלי להעליב)

נערך לאחרונה:

עכשיו זה מהצד ..
@Matty

אני אכתוב לך את כל הדגשים הבסיסיים, שאתה חייב לעבוד על פיהם בכדי להצליח.

1. מרחק עמידה מהמוט- כ 2.5 ס"מ . הדרך הטובה ביותר לחישוב מרחק טוב הוא כשהמוט נמצא מעל אמצע כף הרגל (לרוב באיזור השרוכים)
2. רוחב עמידה לרוב כרוחב המותניים, בהמשך זה הופך להיות אינדיבידואלי יותר.
3. רוחב אחיזה קצת מחוץ לרגליים, רוחב אחיזה רחב יותר משמע טווח תנועה גדול יותר
4. לאחר שאחזת במוט, מבלי להזיז אותו אתה מזיז את הברכיים קדימה קצת כדי לגעת במוט עם הרגליים ושוב- בלי להזיז את המוט.
5. מוציא חזה החוצה חזק כדי ליישר את הגב עליון, מסובב אגן פנימה כדי לכווץ את הגב התחתון.
6. האגן לא צריך להיות נמוך מידיי ולא גבוה מידיי, לרוב זה מסתדר כשעובדים לפי ההנחיות הכלליות
7. מבט כמטר וחצי ממך על הרצפה, לא להרים צוואר.
8. נשימה עמוקה, אוויר בפנים וכיווץ בטן בצורה חזקה ותלחץ עם הרגליים את הרצפה תוך כדי שאתה שומר שהמוט "מתגלגל" על הרגל.

והנה הציטוט המקורי לסט אפ, לפי מה שריפטו כותב בעצמו מהפורום שלו.
(שפשוט תירגמתי לך את זה בתגובה הקודמת)

The Deadlift: Perfect Every Time

1. Take your stance, feet a little closer than you think it needs to be and with your toes out more than you like. Your shins should be about one inch from the bar, no more. This places the bar over the mid-foot – the whole foot, not the mid-instep.

2. Take your grip on the bar, leaving your hips up. DO NOT MOVE THE BAR.

3. Drop your knees forward and out until your shins touch the bar. DO NOT MOVE THE BAR.

4. Hard part: squeeze your chest up as hard as you can. DO NOT MOVE THE BAR. This establishes a "wave" of extension that goes all the way down to the lumbar, and sets the back angle from the top down. DO NOT LOWER YOUR HIPS – LIFT THE CHEST TO SET THE BACK ANGLE.

5. Squeeze the bar off the floor and drag it up your legs in contact with your skin/sweats until it locks out at the top. If you have done the above sequence precisely as described, the bar will come off the ground in a perfectly vertical path. All the slack will have come out of the arms and hamstrings in step 4, the bar will not jerk off the ground, and your back will be in good extension. You will perceive that your hips are too high, but if you have completed step 4 correctly, the scapulas, bar, and mid-foot will be in vertical alignment and the pull will be perfect. The pull will seem "shorter" this way.

• פותח/ת השרשור
אני אכתוב לך את כל הדגשים הבסיסיים, שאתה חייב לעבוד על פיהם בכדי להצליח.

1. מרחק עמידה מהמוט- כ 2.5 ס"מ . הדרך הטובה ביותר לחישוב מרחק טוב הוא כשהמוט נמצא מעל אמצע כף הרגל (לרוב באיזור השרוכים)
2. רוחב עמידה לרוב כרוחב המותניים, בהמשך זה הופך להיות אינדיבידואלי יותר.
3. רוחב אחיזה קצת מחוץ לרגליים, רוחב אחיזה רחב יותר משמע טווח תנועה גדול יותר
4. לאחר שאחזת במוט, מבלי להזיז אותו אתה מזיז את הברכיים קדימה קצת כדי לגעת במוט עם הרגליים ושוב- בלי להזיז את המוט.
5. מוציא חזה החוצה חזק כדי ליישר את הגב עליון, מסובב אגן פנימה כדי לכווץ את הגב התחתון.
6. האגן לא צריך להיות נמוך מידיי ולא גבוה מידיי, לרוב זה מסתדר כשעובדים לפי ההנחיות הכלליות
7. מבט כמטר וחצי ממך על הרצפה, לא להרים צוואר.
8. נשימה עמוקה, אוויר בפנים וכיווץ בטן בצורה חזקה ותלחץ עם הרגליים את הרצפה תוך כדי שאתה שומר שהמוט "מתגלגל" על הרגל.

משהו שלא הבנתי , " מסובב אגן פנימה כדי לכווץ את הגב התחתון " איך עושים את זה לא ממש הבנתי..
ודבר שני שלא רשמת לא יודע מה החשיבות אבל כיווץ הישבן הכרחי גם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית