הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דד ליפט

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אז פעם שניה שאני מנסה דד ליפט אחרי שראיתי כמה סרטונים גם של Alan thrall אבל כמובן לראות ולבצע זה שני דברים שונים
אז תגידו לי מה אתם חושבים

-הצלם מאוד גרוע אני פיטרתי אותו-

כי מהצד אתה לא תראה איפה אני שם תרגליים ואם אני נוגע במוט וזה היה הספק סרטון קודם
הנחיות ספציפיות לתרגילים
דדליפט:
1. קודם כל, קראו את חמשת שלבי המשיכה מהריצפה - ובצעו אותם.
2. האידיאל הוא שתצלמו מקדימה ב45 מעלות (צפון מזרח\מערב) את סט החימום האחרון שלכם, ומהצד (90 מעלות) את סט העבודה של חמשת החזרות שלכם.
את הצילום מקדימה צלמו מגובה קצת יותר גבוה - שיראה כאילו אנחנו שם מסתכלים עליכם.
3. זה מצויין שאתם חותכים את ההכנות לסט, אבל מהרגע שאתם מתכופפים לתפוס את המוט תשאירו - אנחנו רוצים לראות את הסט אפ שלכם.
4. לאורך כל הצילום, כפות הרגליים והראש שלכם צריכים להיות בתמונה.

• פותח/ת השרשור
הנחיות ספציפיות לתרגילים
דדליפט:

2. האידיאל הוא שתצלמו מקדימה ב45 מעלות (צפון מזרח\מערב) את סט החימום האחרון שלכם, ומהצד (90 מעלות) את סט העבודה של חמשת החזרות שלכם.
3. זה מצויין שאתם חותכים את ההכנות לסט, אבל מהרגע שאתם מתכופפים לתפוס את המוט תשאירו - אנחנו רוצים לראות את הסט אפ שלכם.

תשמע זה בעיה ללכת למישהו רנדומלי במכון ולהסביר לו את זה צריך צלם מקצועי בדרישות האלה -_-

אבל ניסיתי לתפוס זווית נחמדה בעצמי.
והעלתי קצת משקל ל50 קילו

תשמע זה בעיה ללכת למישהו רנדומלי במכון ולהסביר לו את זה צריך צלם מקצועי בדרישות האלה -_-

אבל ניסיתי לתפוס זווית נחמדה בעצמי.
והעלתי קצת משקל ל50 קילו

הכל טוב ויפה, אבל זהו סרטון פרטי 😕

עומד רחוק מדי מהמוט
המוט צריך להיות צמוד לרגל כל הדרך למעלה וכל הדרך למטה
סט אפ - פתח את זוית הברכיים עד שתרגיש אי-נעימות ב hamstrings, ותישאר שם
יישר את החזה, לאט (כלומר בשבילך זה יורגש כאילו זה לאט יותר ממה שאתה רגיל) ותן לו למשוך את כל המערכת למעלה עד ליישור מלא.
ואז תוריד, כמובן.

נערך לאחרונה:
הנחיות ספציפיות לתרגילים
דדליפט:

ראיתי את הסרטון של ריפטו שהוא מדבר על הסיבוב אגן ,הוא רוצה שבדדליפט נכניס את האגן פנימה או החוצה ?לא הבנתי בדיוק..אם תוכל להסביר זה יהיה מצוין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית