הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות ss

talsagie1

משתמש מתחיל
162
6
נק' מוניטין:
6
162
6
אהלן
בן 21 193 שוקל 94 מטרה העלאת מסת שריר
כרגע אני עושה את ss של ריפטו ..
משקלים נוכחיים
סקווט 100
דדליפט 110
פרס 40
בנץ 67.5

אני מתכוון עוש להמשיך עד שאגיע לתוצאה שאני מרוצה ממנה השאלה היא האם כדאי לעשות את הסקווט ביום ה2 כלומר ביום עם הדדליפט והפרס כסקווט התאוששות כי נתחיל ממש להיות כבד?.

עוד שאלה אני רוצה להוסיף מקבילים וכפיפית מרפקים במוט איפה ואיך להוסיף ? ( מניח שמקבילים 2*כשל ואז להוסיף משקל וכפיפת מרפקים במוט 2*10 .. מה אומרים?)

תודה רבה

אתה יכול לעשות סקוואט קל פעם בשבוע, באימון האמצעי.
מקבילים וכפיפות מרפקים (או עדיף מזה - מתח בסופינציה אם אתה לא עושה מתח כתרגיל מרכזי) תעשה בסוף האימון, לחלופין - באימון אחד מקבילים, ובאחר כפיפות מרפקים / מתח.
בכל מקרה, אני לא הייתי מגיע לכשל בתוכנית כזאת. תעשה 2x8/10 ואם קל לך תוסיף משקל.

עניתי לך - בסוף אחד האימונים תשים את המקבילים, בסוף האימון השני תשים את הבייספס.

לדעתי תוסיף באימון דדליפט צין אפס 2X8 ובאימון מתח מקבילים 2X8 שנהייה קל תוסיף משקל.
תנסה שלא להגיע לכשל בתרגילי עזר.
בידוד לבייספס וטרייספס אתה יכול(אם אתה ממש רוצה לבודד) להוסיף בסופש 2-3 סטים

לדעתי תוסיף באימון דדליפט צין אפס 2X8 ובאימון מתח מקבילים 2X8 שנהייה קל תוסיף משקל.
מסכים, עשיתי ככה גם כשעשיתי SS, הידיים גדלו סבבה ביחד עם שאר הגוף.
בידוד לבייספס וטרייספס אתה יכול(אם אתה ממש רוצה לבודד) להוסיף בסופש 2-3 סטים
טרייספס לדעתי מיותר להוסיף ויכול לפגוע, כי הוא עובד חזק בלחיצות ובמקבילים. בייספס גם אני הייתי ממליץ אם כן אז באימון האחרון של השבוע.

• פותח/ת השרשור
אז בגדול ככה זה אמור להיראות ?

A
סקווט
בנץ
מתח
מקבילים

B
סקווט
דדליפט
פרס
צין אפס

?
מתח כרגע אנינעושה מתח צר זה לא תואם לצין אפס בעצם?

מצטרף להמלצה על צ'ין אפס, אבל שיהיה כבד. 3*5-8 עם משקל שעולה כל אימון. זה יתן יותר מכפיפת מרפקים בלבד.

לגביי הסקוואט הקל באימון שבאמצע - בהחלט אפשר להתחיל. ובכל מקרה עדיף מעט מוקדם מידי מאשר מעט מאוחר מידי.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית