הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון SQUAT 152.5 KG ַ&DL 165 FOR 3

הבחור בסרטון ובתמונת פרופיל זה אותו אחד? אם כן אז שאפו על החיטוב ועל הדרך התחזקות...

לגבי הדדליפט - אתה מתחיל עם גב תחתון עגול מהסט אפ, יכולתי לראות איך הטכניקה תהיה עוד לפני שנכנסת לסט אפ. תעבוד על זה חזק (או גמישות או עבודה על שרירי ליבה). מעבר לזה הברכיים שלך לא נעולות. לרוב זה לא בעיה של כוח אלא תשומת לב. מקבלים בתחרויות הרבה אדומים על זה והמתחרים לא מבינים למה.

לגבי הסקוואט - בניגוד מוחלט למה שאמרו לך לגבי המבט, אני חושב שזה מה שהפך את הסקוואט שלך למאוד יציב וטוב טכנית. המבט שומר את החזה שלך למעלה ואת הטורסו כמוביל תנועה בחלק השניה של התנועה. אם היית מסתכל למטה לדעתי זה היה נראה יותר כמו גוד מורנינג.

• פותח/ת השרשור
הבחור בסרטון ובתמונת פרופיל זה אותו אחד? אם כן אז שאפו על החיטוב ועל הדרך התחזקות...

לגבי הדדליפט - אתה מתחיל עם גב תחתון עגול מהסט אפ, יכולתי לראות איך הטכניקה תהיה עוד לפני שנכנסת לסט אפ. תעבוד על זה חזק (או גמישות או עבודה על שרירי ליבה). מעבר לזה הברכיים שלך לא נעולות. לרוב זה לא בעיה של כוח אלא תשומת לב. מקבלים בתחרויות הרבה אדומים על זה והמתחרים לא מבינים למה.

לגבי הסקוואט - בניגוד מוחלט למה שאמרו לך לגבי המבט, אני חושב שזה מה שהפך את הסקוואט שלך למאוד יציב וטוב טכנית. המבט שומר את החזה שלך למעלה ואת הטורסו כמוביל תנועה בחלק השניה של התנועה. אם היית מסתכל למטה לדעתי זה היה נראה יותר כמו גוד מורנינג.
תודה לא התחטבתי ירדתי קצת במשקל ועכשיו עליתי שוב שוקל 97 לפני היה 94
לגבי בדדליפט אני ישים תשומת לב לנעילה
ותודה .

שיאים מהיום סקוואט 152.5 ל 3 כפול 5 הסקוואט סט 2
ודדליפט 165 ל 3

התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

תותח בכל אופן! 🏋️😅
די להיות ריפטואיסט.
די להיות אנטי ריפטואיסט, יא ריפטואיסט 😃
מהנדס מכונות, לא מבין במחשבים. מקסימום אני יכול לנסות לבנות איזה זרוע מכנית שתלחץ ALT+SHIFT כל כמה הקלדות מקלדת
או אולי איזה חגורה שמכווצת באופן אוטומטי ללחץ מסויים, כל הליפטרים יקנו ממך את זה, אתה תהיה עשיר 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית