הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התאוששות מאימונים

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
אם יש דרך להאצת התאוששות מהאימונים דרך פעילות מסווימת או שפשוט אולי תוספים יכולים לעזור?

תזונה נכונה, שינה טובה וקריאטין.
האמת שבעבר חיפשתי מסמך כלשהו שמעיד על זה שקריאטין עוזר להתאוששות בין האימונים (ולא רק בין הסטים) ולא מצאתי.

יש לך רפרנס כלשהו?

האמת שבעבר חיפשתי מסמך כלשהו שמעיד על זה שקריאטין עוזר להתאוששות בין האימונים (ולא רק בין הסטים) ולא מצאתי.

יש לך רפרנס כלשהו?
לא.
לגבי בין אימונים יצא לי לקרוא רק על בטא אלנין וhmb

תזונה נכונה, שינה טובה וקריאטין.
אני לא מאמין שלקריאטין יש השפעה כלשהי על ההתאוששות, אבל אני מסכים לגבי השאר 😉
אם יש דרך להאצת התאוששות מהאימונים דרך פעילות מסווימת או שפשוט אולי תוספים יכולים לעזור?
כמו שטנק ציין, תזונה נכונה(בדגש על צריכת חלבון גבוהה) ושינה הם החשובים ביותר, מבחינת תוספים שיעזרו, אני מכיר רק שסטרואידים אנאבולים יכולים לתרום, אבל אל תיגע בזה 😃

כמה יש ב 100 גרם? וכמה חמאת בוטנים המתאמן הממוצע יאכל?
400-500 מ"ג מגנזיום לא קל לקבל מתזונה..אלא אם אתה מעמיס בננות 😃
בלחמניה אחת עם חמאת בוטנים יש בערך 200 מ"ג מגנזיום,
ויש בעוד הרבה מזונות אחרים כמו קקאו, חיטה, אגוזים וכו', אני כן מסכים איתך שזה בין המינרלים שיותר קשה להשיג בצורה נאותה, אבל בהחלט אפשרי.

• פותח/ת השרשור
בלחמניה אחת עם חמאת בוטנים יש בערך 200 מ"ג מגנזיום,
ויש בעוד הרבה מזונות אחרים כמו קקאו, חיטה, אגוזים וכו', אני כן מסכים איתך שזה בין המינרלים שיותר קשה להשיג בצורה נאותה, אבל בהחלט אפשרי.
אם כדאי לי לצרוך מגנזיום אני לא אוכל יותר מבננה ליום ולגבי הבוטנים נמנעתי לא ידעתי עד כמה זה בריא.

אם כדאי לי לצרוך מגנזיום אני לא אוכל יותר מבננה ליום ולגבי הבוטנים נמנעתי לא ידעתי עד כמה זה בריא.
אם יש לך בעיה בלהגיע לכמות מספקת מהמזון אין רע בלתסף, אבל אפשר בהחלט להגיע לערכים דרך המזון אם רוצים

קראתי פעם ששחייה בקצב קל יכולה לעזור להתאוששות,אם למישהו יש עוד מידע ויוכל להרחיב זה יהיה נחמד. אבל בעיקרון כמו שציינו פה תזונה נכונה שינה טובה ובאמת לתסף בדברים שקשה להגיע למכסה היומיות שלהם או להגיע בעזרת אוכל שזה הכי טוב בעיניי.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך בעיה בלהגיע לכמות מספקת מהמזון אין רע בלתסף, אבל אפשר בהחלט להגיע לערכים דרך המזון אם רוצים
כף חמאת בוטנים ובננה תספיק? ואתה מתכוון לחמאת בוטנים של סקייפי?
ד"א אמרו שאימון קל אחרי אימון מסייבי גורם להתאוששות כמו נגיד ריצה קלה או כל דבר אחר מפעיל את הגוף אם זה נכון?

ד"א אמרו שאימון קל אחרי אימון מסייבי גורם להתאוששות כמו נגיד ריצה קלה או כל דבר אחר מפעיל את הגוף אם זה נכון?
לפי מה שאני מכיר, כמות המגנזיום המומלצת לספורטאים היא 350-400 מ"ג.

בכף חמאת בוטנים יש 50-60 מ"ג.
אין לי מושג כמה יש בבננה אחת.
בלחמניה אחת יש כ-100 מ"ג,
יש בעוד הרבה מזונות תבדוק בגוגל.

לגבי אירובי, זה נשמע אחלה בתאוריה, כמה זה נכון אני לא יודע, אני אישית לא מכיר שום מקור מידע אמין שאומר שהטענה הזו נכונה.

לגבי האימון, כן יש דבר כזה לדוגמא יש לי סקואט כבד בראשון וחמישי, אז אם אני אוסיף בשלישי סקואט קל זה יתרום להתאוששות,

3 דברים קובעים את ההתאוששות שלך:
1. גנטיקה
2. תזונה
3. שינה (ומנוחה בכללי גם כשאתה ער)

יש גם כמובן את רמת המתאמן, אבל ככל שעולה גם הצורך להתאושש יותר, עולה. אז זה יכול להיות סעיף 4 למי שרוצה להוסיף.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני מכיר, כמות המגנזיום המומלצת לספורטאים היא 350-400 מ"ג.

בכף חמאת בוטנים יש 50-60 מ"ג.
אין לי מושג כמה יש בבננה אחת.
בלחמניה אחת יש כ-100 מ"ג,
יש בעוד הרבה מזונות תבדוק בגוגל.

לגבי אירובי, זה נשמע אחלה בתאוריה, כמה זה נכון אני לא יודע, אני אישית לא מכיר שום מקור מידע אמין שאומר שהטענה הזו נכונה.
החמאת בוטנים בסופר של סקייפי טובה?
3 דברים קובעים את ההתאוששות שלך:
1. גנטיקה
2. תזונה
3. שינה (ומנוחה בכללי גם כשאתה ער)

יש גם כמובן את רמת המתאמן, אבל ככל שעולה גם הצורך להתאושש יותר, עולה. אז זה יכול להיות סעיף 4 למי שרוצה להוסיף.
1. אימונים קל בסוף האימון או ביום למחרת כדי לזרז התאוששות לא כדאיים?
2. כמות הטסטרון קשורה לאימונים באיזה דרך?

אימון קל שייך לתוכנית, לא ליכולת שלך להתאושש ממנה.

טסטוסטרון מושפע מגנטיקה, תזונה ושינה.

• פותח/ת השרשור
אימון קל שייך לתוכנית, לא ליכולת שלך להתאושש ממנה.

טסטוסטרון מושפע מגנטיקה, תזונה ושינה.
אוקיי אני מדבר על כל דרך אפשרית שקיימת שיכולה לעזןר להתאוששות. אז אתה ממליץ על אימון קל ואם כן בסוף האימון או למחרת?
ולגבי הטסטוסטרון איך הוא משפיע על בנאדם אם הוא נמוך/גבוה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית