עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שבעבר חיפשתי מסמך כלשהו שמעיד על זה שקריאטין עוזר להתאוששות בין האימונים (ולא רק בין הסטים) ולא מצאתי.תזונה נכונה, שינה טובה וקריאטין.
לא.האמת שבעבר חיפשתי מסמך כלשהו שמעיד על זה שקריאטין עוזר להתאוששות בין האימונים (ולא רק בין הסטים) ולא מצאתי.
יש לך רפרנס כלשהו?
אני לא מאמין שלקריאטין יש השפעה כלשהי על ההתאוששות, אבל אני מסכים לגבי השאר 😉תזונה נכונה, שינה טובה וקריאטין.
כמו שטנק ציין, תזונה נכונה(בדגש על צריכת חלבון גבוהה) ושינה הם החשובים ביותר, מבחינת תוספים שיעזרו, אני מכיר רק שסטרואידים אנאבולים יכולים לתרום, אבל אל תיגע בזה 😃אם יש דרך להאצת התאוששות מהאימונים דרך פעילות מסווימת או שפשוט אולי תוספים יכולים לעזור?
יש בחמאת בוטנים, לכן כתבתי:שכחתם לציין מגנזיום 😃
תזונה נכונה
כמה יש ב 100 גרם? וכמה חמאת בוטנים המתאמן הממוצע יאכל?יש בחמאת בוטנים, לכן כתבתי:
בלחמניה אחת עם חמאת בוטנים יש בערך 200 מ"ג מגנזיום,כמה יש ב 100 גרם? וכמה חמאת בוטנים המתאמן הממוצע יאכל?
400-500 מ"ג מגנזיום לא קל לקבל מתזונה..אלא אם אתה מעמיס בננות 😃
אם כדאי לי לצרוך מגנזיום אני לא אוכל יותר מבננה ליום ולגבי הבוטנים נמנעתי לא ידעתי עד כמה זה בריא.בלחמניה אחת עם חמאת בוטנים יש בערך 200 מ"ג מגנזיום,
ויש בעוד הרבה מזונות אחרים כמו קקאו, חיטה, אגוזים וכו', אני כן מסכים איתך שזה בין המינרלים שיותר קשה להשיג בצורה נאותה, אבל בהחלט אפשרי.
אם יש לך בעיה בלהגיע לכמות מספקת מהמזון אין רע בלתסף, אבל אפשר בהחלט להגיע לערכים דרך המזון אם רוציםאם כדאי לי לצרוך מגנזיום אני לא אוכל יותר מבננה ליום ולגבי הבוטנים נמנעתי לא ידעתי עד כמה זה בריא.
כף חמאת בוטנים ובננה תספיק? ואתה מתכוון לחמאת בוטנים של סקייפי?אם יש לך בעיה בלהגיע לכמות מספקת מהמזון אין רע בלתסף, אבל אפשר בהחלט להגיע לערכים דרך המזון אם רוצים
לפי מה שאני מכיר, כמות המגנזיום המומלצת לספורטאים היא 350-400 מ"ג.כף חמאת בוטנים ובננה תספיק? ואתה מתכוון לחמאת בוטנים של סקייפי?
ד"א אמרו שאימון קל אחרי אימון מסייבי גורם להתאוששות כמו נגיד ריצה קלה או כל דבר אחר מפעיל את הגוף אם זה נכון?
לגבי האימון, כן יש דבר כזה לדוגמא יש לי סקואט כבד בראשון וחמישי, אז אם אני אוסיף בשלישי סקואט קל זה יתרום להתאוששות,כף חמאת בוטנים ובננה תספיק? ואתה מתכוון לחמאת בוטנים של סקייפי?
ד"א אמרו שאימון קל אחרי אימון מסייבי גורם להתאוששות כמו נגיד ריצה קלה או כל דבר אחר מפעיל את הגוף אם זה נכון?
החמאת בוטנים בסופר של סקייפי טובה?לפי מה שאני מכיר, כמות המגנזיום המומלצת לספורטאים היא 350-400 מ"ג.
בכף חמאת בוטנים יש 50-60 מ"ג.
אין לי מושג כמה יש בבננה אחת.
בלחמניה אחת יש כ-100 מ"ג,
יש בעוד הרבה מזונות תבדוק בגוגל.
לגבי אירובי, זה נשמע אחלה בתאוריה, כמה זה נכון אני לא יודע, אני אישית לא מכיר שום מקור מידע אמין שאומר שהטענה הזו נכונה.
1. אימונים קל בסוף האימון או ביום למחרת כדי לזרז התאוששות לא כדאיים?3 דברים קובעים את ההתאוששות שלך:
1. גנטיקה
2. תזונה
3. שינה (ומנוחה בכללי גם כשאתה ער)
יש גם כמובן את רמת המתאמן, אבל ככל שעולה גם הצורך להתאושש יותר, עולה. אז זה יכול להיות סעיף 4 למי שרוצה להוסיף.
אוקיי אני מדבר על כל דרך אפשרית שקיימת שיכולה לעזןר להתאוששות. אז אתה ממליץ על אימון קל ואם כן בסוף האימון או למחרת?אימון קל שייך לתוכנית, לא ליכולת שלך להתאושש ממנה.
טסטוסטרון מושפע מגנטיקה, תזונה ושינה.