הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 3 שאלות

Nati147258

משתמש מתחיל
126
1
נק' מוניטין:
1
126
1
אני בן 14 משקל 57 מטר 74 במסה
שאלה 1 - בדדליפט המוט תמיד צריך להיות קרוב לרגליים נכון? כי פשוט זה ממש כואב ויום אחרי יש כתמים אדומים על הרגליים וזה כואב מתי שאני נוגע בזה זה אמור להיות ככה?
שאלה 2 - אני כרגע חודשיים ב-AB אחרי SS עליתי במשקלים הייתי 60 קילו סקוואט עכשיו אני 70 בסקוואט 75 בדדליפט 40 בבנץ 27.5 בפרס חשבתי על לעבור לABC שמעתי שהרבה ממליצים על זה ושגודלים מזה ממש יפה? מה אתם אומרים?כאילו יש לי תזמן אין לי ממש לחץ בלימודים
שאלה 3 - חדר כושר באשדוד? בחדר כושר שאני כרגע יש יותר מדי ליצנים שזה כבר באמת מציק וכבר לא מצחיק כי הם חייבים להביע את הדעה שלהם על הכל

אין תוכניות שמתאימות לכולם.
אבל ניסוי וטעייה זה שם המשחק.

ברור. ולכן מיותר לכתוב כל דבר מעבר לקונספט של תוכנית. כמו SS, טקסס, סוג כלשהו של פריודיזציה וכו׳. הפרטים תמיד יהיו תלויים במתאמן.

ברור. ולכן מיותר לכתוב כל דבר מעבר לקונספט של תוכנית. כמו SS, טקסס, סוג כלשהו של פריודיזציה וכו׳. הפרטים תמיד יהיו תלויים במתאמן.
שמח שאנחנו מסכימים. עכשיו תשכנע את מקס. 😃

• פותח/ת השרשור
אני בן 14 משקל 57 מטר 74 במסה
שאלה 1 - בדדליפט המוט תמיד צריך להיות קרוב לרגליים נכון? כי פשוט זה ממש כואב ויום אחרי יש כתמים אדומים על הרגליים וזה כואב מתי שאני נוגע בזה זה אמור להיות ככה?
שאלה 2 - אני כרגע חודשיים ב-AB אחרי SS עליתי במשקלים הייתי 60 קילו סקוואט עכשיו אני 70 בסקוואט 75 בדדליפט 40 בבנץ 27.5 בפרס חשבתי על לעבור לABC שמעתי שהרבה ממליצים על זה ושגודלים מזה ממש יפה? מה אתם אומרים?כאילו יש לי תזמן אין לי ממש לחץ בלימודים
שאלה 3 - חדר כושר באשדוד? בחדר כושר שאני כרגע יש יותר מדי ליצנים שזה כבר באמת מציק וכבר לא מצחיק כי הם חייבים להביע את הדעה שלהם על הכל
אני אהיה יותר ספציפי.
תוכניות הFBW בפורטל לא טובות
התוכניות בפורטל מעולות.
גם ניתנות לשינויים פה ושם.
החלטתי שאני יעבור לSS בגלל שראיתי תתעודה והמורה לספורט שם לי 55 על זה שלא באתי בחולצה לבנה -_- ולחשוב שפתחתי אשכול על לשפר את הריצה שלי פה בישבילו
בגלל החופש אני יתעורר מוקדם יאכל כמו שצריך וילך לחדר כושר ב-10:30 ויצלם סרטוני טכניקה בסקוואט,בנץ, דדליפט ופרס אני יצלם באימון השני
למרות שאני חושב שהטכניקה שלי בסקוואט טובה אבל הטכניקה שלי בבנץ נוראית
להלעות להאשכול? או שלעשות אשכול שונה לגמרי?
וסליחה על הבורות אבל בדיקות טכניקה עושים במשקלי עבודה ?
לא הבנתי את כל הקטע של הריסטים וסקוואט קל באמצע השבוע אפשר הסבר
אה ולטנק אם אתה מתכוון להגיע לKGYM תביא אוזניות למה החדר כושר הזה הזוי מבחינת מוסיקה,ניסיתי לעשות דדליפט "כבד" לסינגל 85 קילו
ופתאום מנגנים לי סלסה חחח

להלעות להאשכול? או שלעשות אשכול שונה לגמרי?
פתח חדש.
וסליחה על הבורות אבל בדיקות טכניקה עושים במשקלי עבודה ?
רצוי משקלי עבודה או קרוב לזה. אם משקל העבודה שלך הוא 100 ותעלה סט עם 30 זה לא יהיה אינדיקציה לכלום
לא הבנתי את כל הקטע של הריסטים וסקוואט קל באמצע השבוע אפשר הסבר
קרא את כל המדריך ואת המדריך בפורטל שנקרא "שאלות ותשובות SS"
אה ולטנק אם אתה מתכוון להגיע לKGYM תביא אוזניות למה החדר כושר הזה הזוי מבחינת מוסיקה,ניסיתי לעשות דדליפט "כבד" לסינגל 85 קילו
ופתאום מנגנים לי סלסה חחח
אל תדאג אחי התאמנתי בKGYM כבר 8 חודשים לפני שעברתי לטכניון אני יודע מעולה מה הולך שם 😃
אם אתה רואה שם את המאמן מישה מסור לו ד"ש ממקס
אני לא בטוח עדיין אם ארשם לשם עוד פעם כי פעם קודמת הם ממש ממש דפקו אותי עם המנוי ואני לא בטוח שאני מסוגל לסלוח להם עדיין.

• פותח/ת השרשור
פתח חדש.

רצוי משקלי עבודה או קרוב לזה. אם משקל העבודה שלך הוא 100 ותעלה סט עם 30 זה לא יהיה אינדיקציה לכלום

קרא את כל המדריך ואת המדריך בפורטל שנקרא "שאלות ותשובות SS"

אל תדאג אחי התאמנתי בKGYM כבר 8 חודשים לפני שעברתי לטכניון אני יודע מעולה מה הולך שם 😃
אם אתה רואה שם את המאמן מישה מסור לו ד"ש ממקס
אני לא בטוח עדיין אם ארשם לשם עוד פעם כי פעם קודמת הם ממש ממש דפקו אותי עם המנוי ואני לא בטוח שאני מסוגל לסלוח להם עדיין.
אם יש לך רישיון למה לא עוזיאל או Swat?

• פותח/ת השרשור
אין לי רשיון. בינתיים. אני אחליט לאן ארשם כשאסיים להרשם לתואר. החיים שלי עוד לא נמצאים במצב שבו אני יכול לדעת מה יהיה איתי עוד חודשיים.
הוא מאמן שם? אם כן אז כן אני מכיר
אני ילך לGOactive יסתכל ויביא לך דעה
אין לי רשיון. בינתיים. אני אחליט לאן ארשם כשאסיים להרשם לתואר. החיים שלי עוד לא נמצאים במצב שבו אני יכול לדעת מה יהיה איתי עוד חודשיים.
זה בסדר ללכת בבוקר ?

לגבי חגורה מתי ובאיזה משקלים?
יש הרבה דעות בעניין. הדעה שאני גיבשתי לעצמי אחרי הרבה קריאה בנושא היא להתחיל להשתמש בחגורה מבערך משקל גוף. לפני זה פשוט אין צורך. בסטים של חימום אין צורך בחגורה אלה אם משקלי העבודה שלך ממש גבוהים ובמקרה הזה אפשר לשים גם בסטים האחרונים של החימום.
ואוליי גם עכשיו את העלה הזולות של מגה ספורט?
אם כבר קונים חגורה אז רק חגורת ליפטינג.

• פותח/ת השרשור
יש הרבה דעות בעניין. הדעה שאני גיבשתי לעצמי אחרי הרבה קריאה בנושא היא להתחיל להשתמש בחגורה מבערך משקל גוף. לפני זה פשוט אין צורך. בסטים של חימום אין צורך בחגורה אלה אם משקלי העבודה שלך ממש גבוהים ובמקרה הזה אפשר לשים גם בסטים האחרונים של החימום.

אם כבר קונים חגורה אז רק חגורת ליפטינג.
המשקל גוף שלי הוא 55 ואני מרים 65 ל-5 70 ל-5 ביום טוב חחח ולסינגל 75
אז לקנות חגורה?ובכמה בערך ?

אז לקנות חגורה?ובכמה בערך ?
אם אתה רציני אז ממליץ על החגורה של @שוהם. San Leather Belt. מייצר חגורות מעולות ב450 ש"ח ל10מ"מ עם אחריות לכל החיים על העור. אני קניתי ממנו ומאוד מרוצה! צור איתו קשר אם אתה רוצה לדעת יותר

• פותח/ת השרשור
אם אתה רציני אז ממליץ על החגורה של @שוהם. San Leather Belt. מייצר חגורות מעולות ב450 ש"ח ל10מ"מ עם אחריות לכל החיים על העור. אני קניתי ממנו ומאוד מרוצה! צור איתו קשר אם אתה רוצה לדעת יותר
יש משהו יותר זול שאלתי את אבא והוא שאל אותי אם אני חושב שהוא שדד בנק -_-
יש משהו יותר זול שאלתי את אבא והוא אמר לי אם אני חושב שהוא שדד בנק -_-

• פותח/ת השרשור
בטח שיש. אמרתי תחפש בפורום כי פרסמו לינקים להזמנה איפשהו.
אה חשבתי יד שנייה חח אני עכשיו יחפש
בטח שיש. אמרתי תחפש בפורום כי פרסמו לינקים להזמנה איפשהו.
ראיתי את זה :
RDX Weight Lifting Nubuck Leather Power Belt Back Support Strap Gym Dip Training
איך זה? ואיזה מידה אני? 1.72 על בערך 55 קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית