הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 3 שאלות

Nati147258

משתמש מתחיל
126
1
נק' מוניטין:
1
126
1
אני בן 14 משקל 57 מטר 74 במסה
שאלה 1 - בדדליפט המוט תמיד צריך להיות קרוב לרגליים נכון? כי פשוט זה ממש כואב ויום אחרי יש כתמים אדומים על הרגליים וזה כואב מתי שאני נוגע בזה זה אמור להיות ככה?
שאלה 2 - אני כרגע חודשיים ב-AB אחרי SS עליתי במשקלים הייתי 60 קילו סקוואט עכשיו אני 70 בסקוואט 75 בדדליפט 40 בבנץ 27.5 בפרס חשבתי על לעבור לABC שמעתי שהרבה ממליצים על זה ושגודלים מזה ממש יפה? מה אתם אומרים?כאילו יש לי תזמן אין לי ממש לחץ בלימודים
שאלה 3 - חדר כושר באשדוד? בחדר כושר שאני כרגע יש יותר מדי ליצנים שזה כבר באמת מציק וכבר לא מצחיק כי הם חייבים להביע את הדעה שלהם על הכל

אני רוצה להיות בטוח ב-100% אוליי למדוד את הרוחב שלי?
כי לא נראה לי שיש הרבה ליפטרים ששוקלים 55 :D
בכל מקרה למדוד את עצמי?
זה למה אתה צריך ללכת על S. אני בטוח שיש לך היקף בטן ממש צרה. אין לך מה לחפש בחגורות גדולות יותר.

• פותח/ת השרשור
אני ילך למדוד את עצמי אני מודד את הבטן עצמה או שגם את העצמות האלה שקצת מתחת(נראלי שקוראים לזה מותניים)
ואני יודע שחגורה עוזרת לגב התחתון או משהו כזה אבל האם היא מעלה גם במשקלים?
שכחתי לצטט
אני ילך למדוד את עצמי אני מודד את הבטן עצמה או שגם את העצמות האלה שקצת מתחת(נראלי שקוראים לזה מותניים)
ואני יודע שחגורה עוזרת לגב התחתון או משהו כזה אבל האם היא מעלה גם במשקלים?

שכחתי לצטט
?
עכשיו קראתי מה אמרתה באשכול אחר לגבי המטרה של החגורה
מה לגבי השאלה של המותניים?

התוכניות בפורטל לא טובות.
לא רק שהם לא טובות, הם גרועות, ומורידות את האיכות של הפורטל, אבל מי אני שיגיד לשנות את זה.
ברור. ולכן מיותר לכתוב כל דבר מעבר לקונספט של תוכנית. כמו SS, טקסס, סוג כלשהו של פריודיזציה וכו׳. הפרטים תמיד יהיו תלויים במתאמן.
גם אם זה אני מסכים, אין כזה דבר תכנית שטובה לכולם, אפשר רק לבנות מודל בעל מבנה ועקרונות, מעבר לזה הכל התאמות ספציפיות למתאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית