הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון [email protected] GPC Australia Nationals 2016

MasterSplitter

משתמש משקיע
7,794
6,163
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,773
7,794
6,163
תחרות תשיעית שלי עד היום, הכי טובה עד היום.
לפני כחצי שנה קרעתי היפ פלקסור, ואחרי שיקום לא קל, התחלתי את ההכנה לתחרות אי שם בפברואר עם מוט ריק על הגב ו95 קילו משקל גוף. נאלצתי לרדת במשקל גוף כי העפלתי בקטגוריה של 82.5 בלבד.

כניסות:
סקוואט:
240 - אופנר
255 - אדומים על עומק
255 - מעדתי לפני הפקודה, שופט ראשי אמר להחזיר ופסול, מנהל התחרות עקף את ההחלטה ונתן לי לנסות שוב (לא ניתנה פקודת סקוואט) - מוצלח אחרי לא מעט דרמה עם הרצועות עלי. שיפור של 10 קילו.

בנץ':
140 - שיפור של 2.5 קילו
145 - שיפור של 7.5 קילו
150 - שיפור של 12.5 קילו

דדליפט (פעם ראשונה חזרתי לקונבנציונלי אחרי שנתיים, בגלל הפציעה):
235 - אופנר
260 - שיפור של 5 קילו
270 - שיפור של 15 קילו

675 - שיפור של 37.5 קילו.

סיימתי חמישי מתוך 14, שהעפלתי לתחרות מהמיקום ה18 (מתוך 50+). מקום מעלי היה כבר 700+.

תחרות הבאה בסוף אוקטובר עולה לעד 90 קילו.

הסרטונים לא עובדים...
תלחץ עליהם, זה ייפתח לך בפייסבוק. (מתכנת בלאי..😉)
upload_2016-7-12_16-19-39.png

בכל מקרה מספרים מרשימים, במיוחד לאור החזרה מפציעה רצינית והירידה במשקל גוף

וואו, בהחלט רמה גבוהה.

למה אתה עולה ל 90? אתה לא חושב שעדיף להכנס כמה שיותר נמוך?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם.

הבנץ' בהחלט היה קל מאוד, אבל אני נוטה להיות יחסית חלש בבנץ' ביום התחרות, מכל מיני סיבות. בגלל שלאחרונה התחזקתי מאוד בבנץ', העדפתי לקחת כניסות בטוחות ולפגוע 3/3. בנוסף השיפוט היה מאוד מאוד נוקשה, וידעתי שיהיה קל מאוד לפסול (יחסית).

לגבי העליה לעד 90 - בגדול במצב הנוכחי אני נמצא במקום טוב מאוד לעד 82.5, יושב על 88~ קילו מ.ג על אחוז שומן די נמוך. בGPC כאן החל מהשנה האחרונה יש שיטה שונה מהמקובל להעפיל לNATIONALS, לוקחים את כל התחרויות האיזוריות, ומדרגים את המתחרים לפי טוטאל בכל קטגוריה. בכל קטגוריה מעפילים אוטומטית סביב 15 מתחרים (בקטגוריות הפופולריות). אם אני אתחרה לדוגמא עד 82 בתחרות הקרובה, אהיה חייב להתחרות בNATIONALS גם בעד 82, כי לא קבעתי תוצאה בקטגוריה אחרת. התכנון היה להתחרות עד 90 במרץ האחרון, אבל נפצעתי ולכן הייתי חייב להתחרות עד 82, את ההכנה התחלתי על 95 קילו אגב. בדיעבד זה יצא לטובה, כי אני עכשיו אתחיל עליה במשקל מאוד מתונה במקום להיות על א.ש יותר גבוה עד 90. חזרתי לתזונה רגילה כבר, ואני מתחיל את העליה מאותו תפריט שסיימתי לפני התחרות (משמע דיאטה) לאט לאט כל שבוע אעלה אוכל, כרגע אני מעדיף להשאר על ערכים נמוכים כי אני בדילואד.

ביחס לגובה שלי, 82 זה מ.ג די נמוך להתחרות.

תודה רבה לכולם.

הבנץ' בהחלט היה קל מאוד, אבל אני נוטה להיות יחסית חלש בבנץ' ביום התחרות, מכל מיני סיבות. בגלל שלאחרונה התחזקתי מאוד בבנץ', העדפתי לקחת כניסות בטוחות ולפגוע 3/3. בנוסף השיפוט היה מאוד מאוד נוקשה, וידעתי שיהיה קל מאוד לפסול (יחסית).

לגבי העליה לעד 90 - בגדול במצב הנוכחי אני נמצא במקום טוב מאוד לעד 82.5, יושב על 88~ קילו מ.ג על אחוז שומן די נמוך. בGPC כאן החל מהשנה האחרונה יש שיטה שונה מהמקובל להעפיל לNATIONALS, לוקחים את כל התחרויות האיזוריות, ומדרגים את המתחרים לפי טוטאל בכל קטגוריה. בכל קטגוריה מעפילים אוטומטית סביב 15 מתחרים (בקטגוריות הפופולריות). אם אני אתחרה לדוגמא עד 82 בתחרות הקרובה, אהיה חייב להתחרות בNATIONALS גם בעד 82, כי לא קבעתי תוצאה בקטגוריה אחרת. התכנון היה להתחרות עד 90 במרץ האחרון, אבל נפצעתי ולכן הייתי חייב להתחרות עד 82, את ההכנה התחלתי על 95 קילו אגב. בדיעבד זה יצא לטובה, כי אני עכשיו אתחיל עליה במשקל מאוד מתונה במקום להיות על א.ש יותר גבוה עד 90. חזרתי לתזונה רגילה כבר, ואני מתחיל את העליה מאותו תפריט שסיימתי לפני התחרות (משמע דיאטה) לאט לאט כל שבוע אעלה אוכל, כרגע אני מעדיף להשאר על ערכים נמוכים כי אני בדילואד.

ביחס לגובה שלי, 82 זה מ.ג די נמוך להתחרות.

מה הגובה שלך?

שמע אופיר מדהים.
אתה דוגמה ומופת לעבודה קשה ועקבית שמביאה תוצראות מרשימות.

שאלות:

• איך הוספת איזה 60 קילו לדדליפט למרות שאתה במשקל גוף נמוך מהעבר?
  • מה הרציונל והדינמיקה שלך בתזונה ומשקל גוף?

אני אישית בתקווה שאוכל לחזור להרים אי פעם,
רוצה לנסות להוציא מהגוף את המקסימום על המשקל הנוכחי - איזור ה90-95,
שזה לכאורה לא מעט ובפרט באחוז השומן שלי,
אבל קשה לי "להאמין" במסגרת גוף שמרגישה לי שחיפית. ועוד ללא פלוס קלורי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית