עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל לא מדובר במחלה מחלה. מין קירור כזה, הרגשה קצת מעפנה כאבי גרון ואפצ'ים - עדיין הגוף צריך להחלים?אל תתאמן. תן לגוף שלך להחלים, הוא לא צריך עוד טראומה.
בזמן שאתה עובד ומתאמן הגוף שלך נחלש, כתוצאה מכך גם המערכת שמגינה עליך ממחלות נחלשת, כלומר, אם יש בך כרגע חיידק מעצבן אז יהיה לו יותר קל לפגוע בך ולהתרבות אם הגוף שלך יהיה חלש. תקשיב לסטיץ', אל תתאמן ותבוא כמו חדש מחר/מחרותייםאם אני הולך לאימון - זה יזיק איכשהו לגוף? או שסתם אני קצת אסבול יותר וזהו?
כן.אבל לא מדובר במחלה מחלה. מין קירור כזה, הרגשה קצת מעפנה כאבי גרון ואפצ'ים - עדיין הגוף צריך להחלים?
לא.אירובי קל - לא יעזור לגוף להשתקם?
תמיד רעיון טוב.תקשיב לסטיץ'
חחחחחחכן.
לא.
תמיד רעיון טוב.
תה ירוק עם לימון ודבש יסדרו אותך 😃לא קשור לנושא כל כך. אבל מישהו יודע על שילוב של מזונות שיכול לזרז את תהליך הריפוי? באלי לקום מחר כמו חדש 😁
אם תמצא משהו שמרפא את ה-Common Cold אל תשכח לעדכן אותנו.באלי לקום מחר כמו חדש 😁
זה תמיד נראה כמו רעיון טוב, כי למי יש כוח לשבת בבית..במיוחד כשרגע לפני האימון מרגשים קצת "יותר טוב".אבל לא מדובר במחלה מחלה. מין קירור כזה, הרגשה קצת מעפנה כאבי גרון ואפצ'ים - עדיין הגוף צריך להחלים?
בלי bs של סבתות בבקשה. 😛תה ירוק עם לימון ודבש יסדרו אותך 😃
באמת תרופת סבתא חחחבלי bs של סבתות בבקשה. 😛
מרגיש משמעותית טוב יותר
זה תמיד נראה כמו רעיון טוב, כי למי יש כוח לשבת בבית..במיוחד כשרגע לפני האימון מרגשים קצת "יותר טוב".
אבל זה הכל שקר
לא אמרתי שאני הולך לאימון.
תרגיש טוב 😃לא אמרתי שאני הולך לאימון.
גם אני מרגיש כמו חדש אני מקשיב לכם, אתם מבינים יותר ממני.
יום שלישי אם הכל יהיה בסדר נחזור להתאמן
DAFAQ? איך ממשיכים להתאמן כדי להגיע לפעם השניה?אל תתאמן, התעלפתי פעמיים באימון אחד כי חשבתי שאני יכול להתאמן שאני קצת חולה.
DAFAQ? איך ממשיכים להתאמן כדי להגיע לפעם השניה?