הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה חיטוב קצר בזמן מסה

• פותח/ת השרשור Ronhhh
  • פורסם בתאריך

Ronhhh

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
התחלתי תקופת מסה לפני שלושה חודשים חשוב לציין מסה נקייה שמתבססת על שיבולת שועל ואורז חמאת בוטנים בשביל מקור שומן ושום מתוקים ובזמן האחרון אני מרגיש שאני צובר יותר מדי שומן לעומת מסה שלא כמו בהתחלה שהייתה התקדמות מהירה וגדולה ורציתי לדעת איך אני ממשיך עם המסה ומוריד אחוז שומן או שניים האם צריך להיכנס לתקופת חיטוב או פשוט לקצץ בפחמימות קצת בתודה מראש ושבוע טוב לכולם !

• פותח/ת השרשור
כוסמת אפילו עדיפה על אורז מבחינת.פירוק איטי ותחושת שובע אורז זה פשוט פחמימה נגישה לכולם יותר מאשר פסטות מקמח מלא או בטטות @אילן חסוי

אני מודע לזה ש3 חודש זה לא הרבה לכן חשבתי לרדת.לניטרלי להוריד שני אחוזי שומן ולרוץ על המאסה בחזרה מה אתה חושב @Mike772

הדעה המקובלת
הדעה המקובלת היא שכאשר מעתיקים מצטטים קטע ארוך כזה נותנים קרדיט לכותב המקורי. החיטה נחשבת למזון גרוע ע"י קבוצות מסויימות, למשל תומכי שיטת הפליאו, אבל כל זה לא משנה את הנקודה הקטנה עליה דניאל ואני מעירים לך: כמו באורז, גם הפחמימות בחיטה הן פחמימות מורכבות. נקודה.

הדעה המקובלת היא שכאשר מעתיקים מצטטים קטע ארוך כזה נותנים קרדיט לכותב המקורי. החיטה נחשבת למזון גרוע ע"י קבוצות מסויימות, למשל תומכי שיטת הפליאו, אבל כל זה לא משנה את הנקודה הקטנה עליה דניאל ואני מעירים לך: כמו באורז, גם הפחמימות בחיטה הן פחמימות מורכבות. נקודה.
אוקיי.. מקובל 😃

למה שלא יהיה טוב?
גם כוסמת וגם אורז זה מעולה.
הכל מעולה
צריך להסתכל על הטווח הארוך.
להתבסס רק על סוכר ענבים כפחמימה עיקרית בתפריט זה דבילי. לא צריך להסביר למה.
אבל להגיד שרק אורז או כוסמת זו הפחמימה היחידה שאניס כי היא הכי "איכותית" זו גם קביעה קיצונית ואפשר להתפשר עליה.
נכון שכדאי לבסס על מרכיבים איכותים יותר אבל לפעמים זה מרדף וחד-גווניות.
לגבי סיבית - זה חשוב, אל לא רק. ברגע שיש ארוחה מאוזנת עם שומן, חלבונים וסיבים אזי משמעות הפחמימה מתאזן אף הוא (כמו עומס גליקמי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית